PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=592775}

Mroczna wieża

The Dark Tower
2017
5,5 68 tys. ocen
5,5 10 1 67615
4,0 24 krytyków
Mroczna wieża
powrót do forum filmu Mroczna wieża

SAAAAY WHAT?! 8 tomów książki w 2h. Toż to nieporozumienie. Pomijając już fakt, że czarnoskóry gra role Rolanda, to jestem ciekaw jak wypadnie Claudia kim w roli Arry. Jak nie wiesz, jak podbić oglądalność, obstaw w głównych rolach czarnoskórych, najlepiej aby byli homoseksualistami - uchodźcami. Szkoda strzępić ryja Pozdrawiam. Wstępna ocena 3/10

ocenił(a) film na 2
Lord_Kira

Popieram, cały casting to jedna wielka pomyłka!

ocenił(a) film na 3
Lord_Kira

Oceniać film bez oglądania. To jest dopiero warte 1/10.

ocenił(a) film na 2
Mlodzik91

Oceniać komentarz bez przeczytania ze zrozumieniem 0/10. Ocena wstepna?! Podałem wydarzenia z filmu i na tej podstawie oceniłem porównując do ksiązki. OMG co w tym złego, ze zostałem zeszkalowany przez Młodzika. Pozdro dla kumatych.

ocenił(a) film na 3
Lord_Kira

Nie podałeś żadnych wydarzeń z filmu, jak niby mogłeś, skoro w chwili pisania komentarza miałeś do dyspozycji jedynie trailery i inne materiały promocyjne. Podałeś jedynie kolor skóry aktorów.
Nie ośmieszaj się jeszcze bardziej ;).

ocenił(a) film na 2
Mlodzik91

Myślę, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem i tu tkwi szkopuł. Po obejrzeniu trailera i przeczytaniu książek, postanowiłem dać ocenę wstępną filmowi. W ów czasach wszytko jest politycznie poprawne. Więc albo jesteś czarny, albo pedałem, albo jedno i drugie, albo nie czytałeś książek, że masz taki ból dupy. Maści Ci niestety nie przyniosę, bo nie. Pozdro dla kumatych.

ocenił(a) film na 2
Mlodzik91

Mlodzik91 ty się ośmieszasz.

Gość napisał "WSTĘPNA OCENA" czyli swoje oczekiwania, a ty się go czepiasz. Czytaj zanim coś napiszesz i się ośmieszysz.

ocenił(a) film na 3
Dregor

Ludzie, czy wam mózgi odebrało xD? Co to jest "wstępna ocena"? Zobaczę okładkę książki, przeczytam notkę z tyłu i już wstępnie stwierdzam "2/10". Ja nie mam bladego pojęcia, o czym to nawet jest, więc jak mam w ogóle wydawać jakikolwiek osąd.
Jest takie przysłowie, pewnie nie słyszeliście, to wam powiem: "nie oceniaj książki po okładce".

ocenił(a) film na 2
Mlodzik91

O matko i córko, no prawdziwy retard nam się znalazł.

Stary, a słyszałeś o przysłowiu: "Głupich nie sieją, sami się rodzą"?

Przedmówca wyraził swoje zaniepokojenie widząc trailer i czytając newsy o filmie i podał wstępną ocenę. To tak jakbyś brał tę książkę z ksiegarni, ale słyszałeś że ten autor ostatnio nie pisze zbyt dobrze, przeglądasz ją i widzisz że coś jest na rzeczy. Bardzo podobna sytuacja. Kira NIE ocenił filmy tylko WSTĘPNIE pokazał swoje OCZEKIWANIA.

Zauważ, że żaden z nas NIE WYSTAWIŁ oceny filmowi, mimo że jest to możliwe już od tygodnia.

Rany, komu tu mózg odebrało?

ocenił(a) film na 3
Dregor

Jezu, to nazywajcie rzeczy po imieniu, a nie twórzcie nowych słów. Jak pisze o swoich oczekiwaniach, to niech nazywa je oczekiwaniami, a nie jakąś "wstępną oceną".

ocenił(a) film na 2
Mlodzik91

RANY JULEK, którego ze słów w zdaniu "wstępna ocena" nie rozumiesz z chęcią Ci wytłumaczę, ba! nawet powiem Ci, albo Dregor juz Ci zresztą wytłumaczył co w całości to znaczy. PO ZA TYM Mrocznej wieży jest AŻ 8 tomów, pewnie ani jednego nie przeczytałeś i zrobili z tego 2h film plus pozmieniali kolory skóry bohaterom PLUS jest ich mniej. Więc czemu nie miałbym wystawić wstępnej oceny.

Jak idziesz do lekarza to on pomaca Cie pogłowie i stwierdzi"hmmm wodogłowie rok życia' czy daje OCENĘ WSTĘPNA I KIERUJE NA BADANIA? u nas "Badaniami" jest obejrzenie filmu.

JEZU naucz się czytać!