PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=592775}

Mroczna wieża

The Dark Tower
2017
5,5 68 tys. ocen
5,5 10 1 67619
4,0 24 krytyków
Mroczna wieża
powrót do forum filmu Mroczna wieża

Syf...

ocenił(a) film na 1

Jestem w połowie owego "dzieła" i powiem tak... TRAGEDIA!!!! Co to wogole ma być?? I dlaczego ktoś pozwolił i podpisał scenariusz !! Oczywiście kto nie czytał książki może mieć inne zdanie ... Ten film to syf uwłaczający twórcy począwszy od czarnoskórego Rolanda(akurat idris jest git aktorem według mnie ) poprzez tragiczna ale to TRAGICZNA niewiem jak to nazwać "wersje"?? Co to jest?? Portale ?? Jake w naszych czasach?? Porywanie dzieci?? Kur... Moja ukochana część wilki z calla została zbezczeszczona jak i cała saga... Hmmmmm... Gdzie powołanie trójki??? Gdzie cały klimat?? Ten film to jak bohater ostatniej akcji z Arnoldem... Wgl... Jakieś śmieszne nawiązania do sagi morda ciuchci.... Przepraszam że tak nieskładnie ale mnie boli że jakiś pajac coś takiego dopuścił do realizacji... Nie oglądajcie tego gówna.... Polecam gorąco książkę sam 3 razy czytałem :) pozdrawiam fanow... A mogło być tak pięknie... W dobie seriali typu gra o tron czy Narcos.... Mogli zrobić coś z klasą oddając szacunek twórcy a tak??? Pokazali jak mają w głowach tylko hajs... I Kinga w dupie... Stephen powinien ich do sądu podać....pozdrawia fan

ocenił(a) film na 1
qudien

Mnie to aż skręcało z wściekłości na tą profanację Mrocznej Wieży. Twórcy tego gniota powinni być rozstrzelani.