Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551908
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

1. Batman Forever, 10/10
2. Batman, 9/10
3. Batman Returns, 8/10

Reszta wraz z Nolanem na czele może spadać na drzewo, bo to co najlepsze w Batmanie zostało stworzone w latach 90.!
Dziękuję za uwagę.

ocenił(a) film na 10
neo_angin

nie moja,ale ten kto to zrobil jest miszczem!:D i na pewno bardziej zna sie na kinie niz ta ci pa hejwi.kurde bele!

lotrKiller

To pewnie many, ale idealna parodia hejviego tymi postami na blogu.

neo_angin

Fakt, uśmiałem się przy tej parodii mnie samego.

użytkownik usunięty
neo_angin

dróg temat na blogu zupełnie w moim stylu, wiec powinieneś się domyślić że to nie ja

lotrKiller = sanczo???

"lotrKiller = sanczo???"

Tak.

To nie wiem kto to, ale było to śmieszne.

użytkownik usunięty
neo_angin

edit
drugi temat na blogu zupełnie nie w moim stylu, wiec powinieneś się domyślić że to nie ja

lotrKiller

Nie wiem bo nie śledzę tego co piszecie .

ocenił(a) film na 9
Don_Kina_Akcji

I może jeszcze Batman i Robin he?

Ulisseska

Możesz bardziej sprecyzować pytanie??

ocenił(a) film na 9
Don_Kina_Akcji

Batman Nolana wymiata :)), tak samo jak wymiatać będzie The Amazing Spider-Man. Przynajmniej dla mnie. Wolę bardziej mroczne filmy, bohaterzy w nich nie mogą uratować wszystkich i niekoniecznie są bohaterami zdaniem cywili :)) Batmany lat 90, oglądałem wszystkie części jedna mi się spodobała co DeVito pingwina grał reszta to średnie kino starych czasów.
"Dziękuję za uwagę." ;DD

J4ckRzeznik

"Wolę bardziej mroczne filmy,"

No to cię zmartwię, ale Batmany Nolana z szeroko pojętym klimatem/mrokiem mają mało wspólnego.

ocenił(a) film na 9
neo_angin

Ale na pewno są bardziej mroczne i lepiej zrobione niż stare wersje batmana :)

J4ckRzeznik

W twoich snach.

ocenił(a) film na 10
neo_angin

no to ja cie zmartwie jeszcze bardziej neopoldzie, batman poczatek pod wzgledem mroku/klimatu=batman 89 natomiast tdk=returns.batmany szumachera=dyskotekowego gowno dla pedlastwa.

lotrKiller

Klimat to miał może pierwszy film Nolana. Drugi jest z niego wyprany i to jeden z 2 moich zarzutów co do tego filmu. Drugi to wiadomo że niewysadzenie żadnego statku :).

ocenił(a) film na 9
neo_angin

Brak kultury totalny z waszej strony.
Jak macie odpowiadać na moje posty to róbcie to nie obrażając mnie i filmów. Nie nauczono was jak się grzecznie wypowiadać.
Dla was starsze batmany są lepsze, dla mnie nowsze i jest okey. Nie ma problemu. Koniec dyskusji. Pozdrawiam.
Każdy ma swoje racje i ich się trzymajmy :P

J4ckRzeznik

Nie obraziłem cię przecież, a dyskutowałem ze swoim znajomym, ale musialiśmy przenieść dyskusję na priva bo ma limity na wypowiedzi.