1. Batman Forever, 10/10
2. Batman, 9/10
3. Batman Returns, 8/10
Reszta wraz z Nolanem na czele może spadać na drzewo, bo to co najlepsze w Batmanie zostało stworzone w latach 90.!
Dziękuję za uwagę.
nie moja,ale ten kto to zrobil jest miszczem!:D i na pewno bardziej zna sie na kinie niz ta ci pa hejwi.kurde bele!
dróg temat na blogu zupełnie w moim stylu, wiec powinieneś się domyślić że to nie ja
lotrKiller = sanczo???
edit
drugi temat na blogu zupełnie nie w moim stylu, wiec powinieneś się domyślić że to nie ja
Batman Nolana wymiata :)), tak samo jak wymiatać będzie The Amazing Spider-Man. Przynajmniej dla mnie. Wolę bardziej mroczne filmy, bohaterzy w nich nie mogą uratować wszystkich i niekoniecznie są bohaterami zdaniem cywili :)) Batmany lat 90, oglądałem wszystkie części jedna mi się spodobała co DeVito pingwina grał reszta to średnie kino starych czasów.
"Dziękuję za uwagę." ;DD
"Wolę bardziej mroczne filmy,"
No to cię zmartwię, ale Batmany Nolana z szeroko pojętym klimatem/mrokiem mają mało wspólnego.
no to ja cie zmartwie jeszcze bardziej neopoldzie, batman poczatek pod wzgledem mroku/klimatu=batman 89 natomiast tdk=returns.batmany szumachera=dyskotekowego gowno dla pedlastwa.
Klimat to miał może pierwszy film Nolana. Drugi jest z niego wyprany i to jeden z 2 moich zarzutów co do tego filmu. Drugi to wiadomo że niewysadzenie żadnego statku :).
Brak kultury totalny z waszej strony.
Jak macie odpowiadać na moje posty to róbcie to nie obrażając mnie i filmów. Nie nauczono was jak się grzecznie wypowiadać.
Dla was starsze batmany są lepsze, dla mnie nowsze i jest okey. Nie ma problemu. Koniec dyskusji. Pozdrawiam.
Każdy ma swoje racje i ich się trzymajmy :P