Zabawne :/
Poczekaj na premiere w porzadnym kinie - po co masz sie meczyc zamiast skupiac na filmie?
Uuu, boje sie, fanatyku. Takich nieobiektywnych widzow jak ty ten portal niepotrzebuje. 10/10, arcydzielo, MR? Dobre sobie...
http://www.awardsdaily.com/wp-content/uploads/2008/07/heathoscar.jpg
Fajny rysunek ;)
To kolejne konto Stolnika - be avataru, żadnego tematu na blogu, brak aktywności na innych forach - trafił akurat na forum Mrocznego Rycerza i używa podobnych zwrotów...
Daruj sobie, chłopcze...
Widzę, że domowe przedszkole i nasz temat atakuje...
A co do przedpremier FvJ, to ja idę i tobie też radzę. Nie wierzę żeby jakiekolwiek kino puściło Ci gównianą wersję na malutkim ekraniku (choć nie wiem z drugiej strony o jakiej Ty sali mówisz...). W sobotę wszyscy zobaczymy film i wreszcie nie będziemy się pierdzielić z tymi spojlerami.
Panowie.. Proszę w ogóle nie odpowiadać na te durne zaczepki, tylko zgłaszać do usunięcia. Nie wiem jak wy, ale ja bym nie chciał, żeby nasz temat zmienił się w bagno tak jak inne.
A poza tym, to ELO.
Ale, ze sam sie zachowujesz nie lepiej niz zaczepkowicze, to juz co innego, nie? Sam sie koles zachowuj, a pozniej wymagaj tego od innych.
Sawyer:Tez tak mi się wydaje,ze lata tu paru "syfiarzy" z kilkoma kontami i sobie sami przyklaskują.
Dobrze zgadłeś,ze syfiarz to o tobie było.Brudas bardziej pasuje.Niedługo koniec wakacji i do podstawówki dzieci wracają.Dobrze.
http://www.heliosnet.pl/1,Wroclaw/Aktualnosci/Szczegoly/id/290/Nowy-zestaw-barow y-Batman
shit shit shit shit
tego jeszcze nie było :/
Bo mozna bylo za darmo wygrac maly popcorn. Przynajmniej na seansie w Blanchardstown. Ale co tam komu po popcornie, jak pol godziny poslizgu zaliczyli z emisja, a goraco bylo jak w Afryce.
W Blandchardstown w kinie jeszcze nie byłem.Zawsze do Cineworlda na Parnellu latam.17 sal.Nie wiem jak w Blanczu kino wygląda.
Jak byłem z rana na TDK to bez poślizgu było.Bez reklam.Tylko 4 zwiastuny.Ale jak już byłem w piątek wieczorem, to tez poślizg był ale w sumie dobrze.Tak film by leciał a ludzie łazili i miejsc szukali...Po za tym przed TDK puścili zwiastun Babylon AD na, który bardzo czekam ;)
nie martw się volvie - obejrze napisze 2 recki- jedną obiektwyną, a jedną specjalnie dla ciebie.
W Katowickim Heliosie pokazy przedpremierowe:
2 sierpnia (sobota) - godzina 18, oraz 21
3 sierpnia (niedziela) - godzina 18
Bileciki już zarezerwowane :)
GIEFERG:Leć je lepiej odebrać.Przyjdziesz w sobotę a tu Ci powiedzą,ze za późno jesteś i dali komuś innemu :)
PS-Wall_E jest zerżnięty z Johnny 5 ale Numer 5 za to z ET.
odpuszcze sobie to forum bo bagno sie tu robi jak cholera... a bedzie pewnie jeszcze gorzej po polskiej premierze...
nowe dobre foty
http://forums.superherohype.com/showpost.php?p=15385912&postcount=518
ze batcave.stopklatka.pl
W nadchodzący weekend, 2 i 3 sierpnia w warszawskim kinie Atlantic odbędą się pokazy przedpremierowe filmu "The Dark Knight".
Tymczasem na stronach konkretnych kin sieci Helios/Kinoplex (których listę podaliśmy wcześniej) można już dokonywać rezerwacji on-line na pokazy przedpremierowe "Mrocznego Rycerza".
Powiedzcie mi jedno:po kiego *uja reklamują to http://www.heliosnet.pl/21,Rzeszow/Aktualnosci/Szczegoly/id/290/Nowy-zestaw-baro wy-Batman skoro tam w tej pipidówce seanse dopiero od 8?:/ Szlak mnie już trafi!Każdego dnia z nadzieją sprawdzam czy będą te prapremiery czy nie i nie zlitują się!!!
a dzwoniles? powinny byc w kazdym miescie u mnie co prawda jest jeden seans i to w sobote o 18:45 ale juz bilety mam reserved:) pozdr
Hehe no właśnie Opole...na stronie Opolskiego Heliosa jest info o prapremierze i można rezerwować bilety on line a na Rzeszowskim jest kaszana...
Swoją drogą to ile Wy tam macie duużo filmów:D w porównaniu do mnie to Rzeszów to dziura zabita dechami:D Nie no będę musiał wytrzymać jeszcze te kilka dni i między czasie osłodzę sobie życie nową mumią.Niestety od soboty nie wchodzę na to forum-nie chodzi nawet o spoilery,ale o to że nie mógłbym zdzierżyć tych waszych ochów i achów:D:D Pozdrawiam
Wrocławski Helios dał ciała, puszczają przedpremierę na cienkiej sali :/...ale i tak pójdę, na 20:30, kto idzie ze mną???:D:D:D
zarezerwowałem 4 miejsca...zatem 3 osoby chętne proszę się do mnie zgłaszać: :D:D:D
Czy kogoś zdziwi jeszcze informacja, że "Mroczny rycerz" pobił kolejny rekord? Tym razem film Christophera Nolana okazał się najbardziej dochodową produkcją w londyńskim Imaksie.
Bilety na pierwszych dwadzieścia pokazów nowego Batmana zostały wyprzedane na pniu. Jak donoszą pracownicy kina, ludzie przyjeżdżają do Londynu tylko po to, by móc zobaczyć Christiana Bale'a na największym ekranie w Wielkiej Brytanii.
W "Mrocznym rycerzu" znajduje się sześć sekwencji sfilmowanych specjalnie kamerami Imax.
Łukasz Muszyński
Kurde też bym chciał w IMAXie zobaczyć.Jak w Dublinie postawią to pewnie wtedy jak w kinach będzie leciał Robin Begins