PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236351}

Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 545 tys. ocen
8,0 10 1 545276
7,8 85 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Xequas

Zabawne :/

Poczekaj na premiere w porzadnym kinie - po co masz sie meczyc zamiast skupiac na filmie?

ocenił(a) film na 10
Xequas

A ty kup rodzicom prezerwatywy,takiego drugiego jak ty to tutaj nie potrzeba!

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

To do Xequasa było!

Wojtek_dpo

Uuu, boje sie, fanatyku. Takich nieobiektywnych widzow jak ty ten portal niepotrzebuje. 10/10, arcydzielo, MR? Dobre sobie...

ocenił(a) film na 10
Xequas

http://www.awardsdaily.com/wp-content/uploads/2008/07/heathoscar.jpg

Fajny rysunek ;)

Wojtek_dpo

Snij dalej. MR Oscara nie dostanie.

Xequas

To kolejne konto Stolnika - be avataru, żadnego tematu na blogu, brak aktywności na innych forach - trafił akurat na forum Mrocznego Rycerza i używa podobnych zwrotów...
Daruj sobie, chłopcze...

Wojtek_dpo

Widzę, że domowe przedszkole i nasz temat atakuje...

A co do przedpremier FvJ, to ja idę i tobie też radzę. Nie wierzę żeby jakiekolwiek kino puściło Ci gównianą wersję na malutkim ekraniku (choć nie wiem z drugiej strony o jakiej Ty sali mówisz...). W sobotę wszyscy zobaczymy film i wreszcie nie będziemy się pierdzielić z tymi spojlerami.

_wojti_

Bardzo dobry pomysl, wrecz wysmienity!

_wojti_

gościu sam se idź strzepać i spuść sie na wolwerina

ocenił(a) film na 10
Kot_13

Akurat o by wolał,żeby Wolverine zrobił to na niego...

Wojtek_dpo

A na ciebie Joker, jak kto woli.

Wojtek_dpo

Panowie.. Proszę w ogóle nie odpowiadać na te durne zaczepki, tylko zgłaszać do usunięcia. Nie wiem jak wy, ale ja bym nie chciał, żeby nasz temat zmienił się w bagno tak jak inne.

A poza tym, to ELO.

ocenił(a) film na 10
Fettor

Zgłaszam zgłaszam.

Wojtek_dpo

Ale, ze sam sie zachowujesz nie lepiej niz zaczepkowicze, to juz co innego, nie? Sam sie koles zachowuj, a pozniej wymagaj tego od innych.

ocenił(a) film na 10
Xequas

Nie pisz "zaczepkowicze" tylko "od nas" bo do nich należysz.

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

Sawyer:Tez tak mi się wydaje,ze lata tu paru "syfiarzy" z kilkoma kontami i sobie sami przyklaskują.

Wojtek_dpo

Sam jestes 'syfiarz'.

ocenił(a) film na 10
friokoud

Dobrze zgadłeś,ze syfiarz to o tobie było.Brudas bardziej pasuje.Niedługo koniec wakacji i do podstawówki dzieci wracają.Dobrze.

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

http://www.heliosnet.pl/1,Wroclaw/Aktualnosci/Szczegoly/id/290/Nowy-zestaw-barow y-Batman

shit shit shit shit

tego jeszcze nie było :/

ocenił(a) film na 10
kasztan_2

W Irlandii to samo w kinach.Wszyscy z batmanowym popcornem.

ocenił(a) film na 9
Wojtek_dpo

Bo mozna bylo za darmo wygrac maly popcorn. Przynajmniej na seansie w Blanchardstown. Ale co tam komu po popcornie, jak pol godziny poslizgu zaliczyli z emisja, a goraco bylo jak w Afryce.

ocenił(a) film na 10
SALADYN

W Blandchardstown w kinie jeszcze nie byłem.Zawsze do Cineworlda na Parnellu latam.17 sal.Nie wiem jak w Blanczu kino wygląda.

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

Jak byłem z rana na TDK to bez poślizgu było.Bez reklam.Tylko 4 zwiastuny.Ale jak już byłem w piątek wieczorem, to tez poślizg był ale w sumie dobrze.Tak film by leciał a ludzie łazili i miejsc szukali...Po za tym przed TDK puścili zwiastun Babylon AD na, który bardzo czekam ;)

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

A ja w sobote o 18.15 zaczynam.... 4 days left ;)

ocenił(a) film na 10
FvJ

Co raz bliżej.To się doczekamy wreszcie Twojej opinii.

ocenił(a) film na 10
_wojti_

nie martw się volvie - obejrze napisze 2 recki- jedną obiektwyną, a jedną specjalnie dla ciebie.

użytkownik usunięty
FvJ

W Katowickim Heliosie pokazy przedpremierowe:

2 sierpnia (sobota) - godzina 18, oraz 21
3 sierpnia (niedziela) - godzina 18

Bileciki już zarezerwowane :)

ocenił(a) film na 10

GIEFERG:Leć je lepiej odebrać.Przyjdziesz w sobotę a tu Ci powiedzą,ze za późno jesteś i dali komuś innemu :)
PS-Wall_E jest zerżnięty z Johnny 5 ale Numer 5 za to z ET.

ocenił(a) film na 7

odpuszcze sobie to forum bo bagno sie tu robi jak cholera... a bedzie pewnie jeszcze gorzej po polskiej premierze...

ocenił(a) film na 7
Wojtek_dpo

nowe dobre foty
http://forums.superherohype.com/showpost.php?p=15385912&postcount=518

shamar

ze batcave.stopklatka.pl

W nadchodzący weekend, 2 i 3 sierpnia w warszawskim kinie Atlantic odbędą się pokazy przedpremierowe filmu "The Dark Knight".

Tymczasem na stronach konkretnych kin sieci Helios/Kinoplex (których listę podaliśmy wcześniej) można już dokonywać rezerwacji on-line na pokazy przedpremierowe "Mrocznego Rycerza".

shamar

ehh fane foty tylko ta DRUGA FOTA z batmanem i Reachel to mi sie z czyms
kojarzy :)

RiZR

Powiedzcie mi jedno:po kiego *uja reklamują to http://www.heliosnet.pl/21,Rzeszow/Aktualnosci/Szczegoly/id/290/Nowy-zestaw-baro wy-Batman skoro tam w tej pipidówce seanse dopiero od 8?:/ Szlak mnie już trafi!Każdego dnia z nadzieją sprawdzam czy będą te prapremiery czy nie i nie zlitują się!!!

ocenił(a) film na 10
Dawid20

a dzwoniles? powinny byc w kazdym miescie u mnie co prawda jest jeden seans i to w sobote o 18:45 ale juz bilety mam reserved:) pozdr

Sammy_Jankis

Idziesz do Heliosa?Do którego?

ocenił(a) film na 10
Dawid20

w opolu, pierwszy raz nie musze jechac do wro:)

Sammy_Jankis

Hehe no właśnie Opole...na stronie Opolskiego Heliosa jest info o prapremierze i można rezerwować bilety on line a na Rzeszowskim jest kaszana...

Dawid20

Swoją drogą to ile Wy tam macie duużo filmów:D w porównaniu do mnie to Rzeszów to dziura zabita dechami:D Nie no będę musiał wytrzymać jeszcze te kilka dni i między czasie osłodzę sobie życie nową mumią.Niestety od soboty nie wchodzę na to forum-nie chodzi nawet o spoilery,ale o to że nie mógłbym zdzierżyć tych waszych ochów i achów:D:D Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

Wrocławski Helios dał ciała, puszczają przedpremierę na cienkiej sali :/...ale i tak pójdę, na 20:30, kto idzie ze mną???:D:D:D

ocenił(a) film na 10
kasztan_2

zarezerwowałem 4 miejsca...zatem 3 osoby chętne proszę się do mnie zgłaszać: :D:D:D

ocenił(a) film na 10
kasztan_2

Czy kogoś zdziwi jeszcze informacja, że "Mroczny rycerz" pobił kolejny rekord? Tym razem film Christophera Nolana okazał się najbardziej dochodową produkcją w londyńskim Imaksie.

Bilety na pierwszych dwadzieścia pokazów nowego Batmana zostały wyprzedane na pniu. Jak donoszą pracownicy kina, ludzie przyjeżdżają do Londynu tylko po to, by móc zobaczyć Christiana Bale'a na największym ekranie w Wielkiej Brytanii.

W "Mrocznym rycerzu" znajduje się sześć sekwencji sfilmowanych specjalnie kamerami Imax.

Łukasz Muszyński

Wojtek_dpo

Ha! Czyli ja też jestem po części sprawcą rekordu. W końcu też tam byłem! xD

ocenił(a) film na 10
Sawyer

Sawyer a co z twoją recką? czekamy niecierpliwie ;)

FvJ

Przecież piszę ;]

ocenił(a) film na 10
Sawyer

Kurde też bym chciał w IMAXie zobaczyć.Jak w Dublinie postawią to pewnie wtedy jak w kinach będzie leciał Robin Begins

Wojtek_dpo

heh
racja zwala z tymi Heliosami/Kinoplexami
chyba tylko we wroclawiu czy gdzies na www jest rezerwacja a w gdansku
gowno zal
ale jutro ma byc wiec rezerwuje

POzdrO