Siema Mat. Ja właśnie miałem dzwonić do Heliosa :D Jakie masz te miejsca? jakieś porządne? Na środeczku? :D Bo jak tak, to chętnie się wpiszę na listę. ELO. ["Always two they are..."]
Kurde do Helios w Olsztynie zawsze chodziłem jak na studia dojeżdżałem.Jakie wykłady taka obecnosc :)
haha dla fazy se zrobiłem Avatar tego waszego Jokera którego postacią się tak zachwycacie ( ory SAMMY JANKIS -pożyczyłem od ciebie)
Ty nieda się tego stolnika wywalić z filmwebu przecierz na filmwebie też są jakieś zasady to niemoże tak być.
A teraz do stolnika ty idż się leczyć
To ja powiem tak: http://www.filmweb.pl/szukaj/forum?sort=RECENT_MOST_REPLIES_FACTOR&user=1045312& userTopics=true&userReplies=true Obczajcie aktywność tego ludzika. Założył to konto, tylko po to, żeby robić syf pod TDK. Jeżeli jakiś admin to przeczyta, to proszę o rozważenie usunięcia tego konta.
A co do Mateusza, to robimy ustawkę pod kinem, kolo 20:20? I CZY KOŚ SIĘ JESZCZE PISZE?
20:20??? ja i tak będę troche wcześniej, z uwagi na niewiedzię nt. kolejek przed kasami w godzinach wieczornych.
a film może wystartować bez reklam...chociaż to zalezy akurat od zainteresowania filmem
No proszę... "Wtyki, kontakty, znajomości". Ładnie :D A tak w ogólnie, to ktoś jeszcze z nami leci? Sammy chyba w niedzielę [coś wspominał], ale jeszcze ktoś z forum się deklarował...
To kto jeszcze oprócz mnie, Fettora,Sammiego i Mateusza będzie po seansie łikendowym? Bo trza tyż ustalić, czy robimy nowy temat i ten umiera...czy ciągniemy na tym- tylko tak żeby nie spoilerować nieszczęśnikom którzy będą jeszcze tydzień czekać.
"tylko tak żeby nie spoilerować nieszczęśnikom którzy będą jeszcze tydzień czekać."
FvJ-czy to piłeś do mnie?:D
No napewno mieścisz się na pole position jeżeli chodzi o ten przedział nieszczęśników ;-) , niewiem jeszcze co z BradMan'em
ja proponuję nadal ciągnąć ten temat a 8 sierpnia stworzyć odsobny już dział dla naszych recenzji, wrażeń....itp. itd.........za długi xD
Pociągniemy jeszcze do 8mego... Tak, żeby natrzaskać trochę postów, bo mało jest dobrych tematów na forum :D A w ogóle, to ktoś już chyba zrobił temacik do dzielenia się wrażeniami po filmie, więc możemy się tam podpiąć ostatecznie. Żeby nie robić syfu.
za Batcave'm:
Serwis iFMagazine.com przygotował listę bohaterów, których chcieliby zobaczyć w kolejnym filmie:
Robin (Shia LaBouff, jeden z braci Jonas, lub Zach Efron)
Batgirl (Rachel Bilson, Vanessa Hudgens, lub Hayden Panettiere)
Nightwing (Jared Padalecki, Josh Hartnett, lub Adam Baldwin)
Superman (Brandon Routh, Tom Welling, lub Nathan Fillon)
Outsiders (Ben Stiller, Jack Black, Owen Wilson, Corbin Bleu, Robert Downey, Jensen Ackles i Val Kilmer)
Silver st. Cloud (Scarlett Johansson, Angelina Jolie, lub Yvonne Strahovski)
Oracle (Dina Meyer, Salma Hayek, lub Ali Larter)
Huntress (Megan Fox, Jordanna Brewster, Kristen Kreuk, lub Ashley Scott)
Bat-Mite (Mini Me, Wee-man, lub Danny DeVito)
Ace Bat-Pies (Lassie)
wiecie czym mi to pachnie????.........
ahahahhahaha no to fakt, chyba serwis iFmagazine jest za tym żeby WB zmieniło rezysera i Nolana zastąpiął Emmerichem.....
Tak jak dziś się pojawiło info na sieci że Cat-women chętna jest zagrać Angelina Jolie.
Prawda jest taka- Nolan wraca do 3ki bedą razem z nim Bale,Caine i Oldman, bez Nolana kolejny jakikolwiek Batman będzie zupełnie osobną historią.
o fajnie ze jest jeszcze pare fajnych miejsc na prapremiere MR
w Kinoplexie w Gdansku
macie tu link do obrazka - aktualne do 16:30(tak srednio widzow)
http://213.17.252.134/KinoplexSetup/(g0zyxdj2yxsbyuqwtnpv3srv)/Seats/442201.gif
MROCZNY RYCERZ w Multikinie Pasażu Grunwaldzkim we Wrocławiu, seanse w sobotę i niedzielę o godz. 20:20
No napewno mieścisz się na pole position jeżeli chodzi o ten przedział nieszczęśników ;-) , niewiem jeszcze co z BradMan'em
Jezeli o mnie chodzi to ja sie dzis z ziomami zgadam bo narazie siedze w Krk i mamy zamiar jechac do Katowic :D hehe :D mam nadzieje ze są wolne jakies 4 fajne miejsca na jakimś seansie :D no i pociągniemy ten temat do 8 :D
Pozdro
no ja jestem happy, bo się okazalo że "moje" kino Cinema-City Arkadia tez ma pokaz przedpremierowy o 18 w sob ;) a tam miodzio głos, miodzio ekran, miodzio krzesła no i ............film ;-)
ZACZĘŁO SIĘ... wylapywanie błędów w TDK, ja sobie to przeczytam po obejrzeniu i zobacze czy cos zlapalem... A Ci co juz widzieli ... mogą sprawdzic
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=47659
A jak Batman bił Jokera po ryju to na jego rekach nie zostały żadne lady makijażu.
Recka onet.filmu
http://film.onet.pl/12517,83061,recenzje.html
tytuł wiele wyjaśnia- "Arcydzieło, po prostu" ;D z dedykacją dla wszytkich malkontentów
http://www.youtube.com/watch?v=drbDhP80IZw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9lZkSLefN4Q&feature=related
Siema Mat, albo Kasztan, jak wolisz :D Jak się ustawiamy w sobotę? 20:10 ? Napisz mi na blogu, albo wal tutaj. Nikt się chyba nie obrazi...
W trójce ma być Pingwin a ponoć zagra go Phillip Seymour Hoffman ( ale to jakieś nieoficjalne nie chcę w błąd wprowadzać )
To jest typowa plota- zresztą coś takiego pojawiło się jeszcze, przed produkcja TDK- ale wtedy zarówno aktor powiedział że ta rola go nie interesuje, a i Nolan stwierdził że nie interesuje go ta postać. I dobrze zawsze mnie ta postać irytowała i denerwowała ;)
Zresztą plotek ciąg dalszy
"Źródło serwisu Batman of Film poinformowało, że jest bardzo mało prawdopodobne by Chris Nolan wykorzystał w potencjalnym kolejnym filmie takie postacie jak Catwoman, czy Robin. Taka szansa może zaistnieć, gdyby studio się tego domagało, ale jeśli są mądrzy to tego nie zrobią. "
- WB już popełniło błąd, a wyniki TDK są dla studia zadowalające- raczej nie będą nic Nolanowi narzucać
i ostatnia plotka- że niby Riddlera ma zagrać Johny Depp. Dalej jest to tylko plotka, ale "teoretycznie" najabrdziej prawdobobna i niech ona się spełni- przy tak wybitnym aktorze i tym że Nolanowie uwielbiają kręcić ludzią w głowach swoimi scenariuszami to taka wizja "człowieka- zagadki" zdaje się być wizją rewelacyjno-idelaną ;D