PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236351}

Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 545 tys. ocen
8,0 10 1 545276
7,8 85 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz
ocenił(a) film na 10
RiZR

z tego co widze w gdansku mozna juz rezerwowac...

ocenił(a) film na 10
Sammy_Jankis

ja zarezerwowałem we Wro ale chyba nikt nie chcę się pisać na mały zlocik

kasztan_2

Siema Mat. Ja właśnie miałem dzwonić do Heliosa :D Jakie masz te miejsca? jakieś porządne? Na środeczku? :D Bo jak tak, to chętnie się wpiszę na listę. ELO. ["Always two they are..."]

ocenił(a) film na 10
Fettor

Fettor, miesca w trzecim rzędzie od góry, na środku

kasztan_2

A na którą godzinkę wziąłeś? Na 17:"cośtam", czy na 20:30 ?

ocenił(a) film na 10
Fettor

na 20:30

ocenił(a) film na 10
kasztan_2

ja mam aż na 20 45 to jedyny seans w Olsztynie w Heliosie

ocenił(a) film na 10
Nightwing

Kurde do Helios w Olsztynie zawsze chodziłem jak na studia dojeżdżałem.Jakie wykłady taka obecnosc :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
stolnik21

zaraz Cię zablokuje, to jakis chory wariat jest ( ktos go w dziecinstwie żelazkiem budził )

stolnik21

kto to jest bati-man ?

BradMan

haha dla fazy se zrobiłem Avatar tego waszego Jokera którego postacią się tak zachwycacie ( ory SAMMY JANKIS -pożyczyłem od ciebie)

ocenił(a) film na 10
MilesQuaritch

Ty nieda się tego stolnika wywalić z filmwebu przecierz na filmwebie też są jakieś zasady to niemoże tak być.

A teraz do stolnika ty idż się leczyć

Wojtek_dpo

To ja powiem tak: http://www.filmweb.pl/szukaj/forum?sort=RECENT_MOST_REPLIES_FACTOR&user=1045312& userTopics=true&userReplies=true Obczajcie aktywność tego ludzika. Założył to konto, tylko po to, żeby robić syf pod TDK. Jeżeli jakiś admin to przeczyta, to proszę o rozważenie usunięcia tego konta.

A co do Mateusza, to robimy ustawkę pod kinem, kolo 20:20? I CZY KOŚ SIĘ JESZCZE PISZE?

ocenił(a) film na 10
Fettor

20:20??? ja i tak będę troche wcześniej, z uwagi na niewiedzię nt. kolejek przed kasami w godzinach wieczornych.

kasztan_2

Spoko, spoko. Może być wcześniej. Kolejka rzeczywiście może być nieludzka...

ocenił(a) film na 10
Fettor

a film może wystartować bez reklam...chociaż to zalezy akurat od zainteresowania filmem

kasztan_2

Będą, będą. W Heliosie zawsze są. Także z 10 minut jak nic...

ocenił(a) film na 10
Fettor

jako były pracownik wiem, że nie zawsze lecą ;)

kasztan_2

No proszę... "Wtyki, kontakty, znajomości". Ładnie :D A tak w ogólnie, to ktoś jeszcze z nami leci? Sammy chyba w niedzielę [coś wspominał], ale jeszcze ktoś z forum się deklarował...

ocenił(a) film na 10
Fettor

To kto jeszcze oprócz mnie, Fettora,Sammiego i Mateusza będzie po seansie łikendowym? Bo trza tyż ustalić, czy robimy nowy temat i ten umiera...czy ciągniemy na tym- tylko tak żeby nie spoilerować nieszczęśnikom którzy będą jeszcze tydzień czekać.

FvJ

"tylko tak żeby nie spoilerować nieszczęśnikom którzy będą jeszcze tydzień czekać."

FvJ-czy to piłeś do mnie?:D

ocenił(a) film na 10
Dawid20

No napewno mieścisz się na pole position jeżeli chodzi o ten przedział nieszczęśników ;-) , niewiem jeszcze co z BradMan'em

ocenił(a) film na 10
FvJ

ja proponuję nadal ciągnąć ten temat a 8 sierpnia stworzyć odsobny już dział dla naszych recenzji, wrażeń....itp. itd.........za długi xD

FvJ

Pociągniemy jeszcze do 8mego... Tak, żeby natrzaskać trochę postów, bo mało jest dobrych tematów na forum :D A w ogóle, to ktoś już chyba zrobił temacik do dzielenia się wrażeniami po filmie, więc możemy się tam podpiąć ostatecznie. Żeby nie robić syfu.

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

za Batcave'm:

Serwis iFMagazine.com przygotował listę bohaterów, których chcieliby zobaczyć w kolejnym filmie:

Robin (Shia LaBouff, jeden z braci Jonas, lub Zach Efron)
Batgirl (Rachel Bilson, Vanessa Hudgens, lub Hayden Panettiere)
Nightwing (Jared Padalecki, Josh Hartnett, lub Adam Baldwin)
Superman (Brandon Routh, Tom Welling, lub Nathan Fillon)
Outsiders (Ben Stiller, Jack Black, Owen Wilson, Corbin Bleu, Robert Downey, Jensen Ackles i Val Kilmer)
Silver st. Cloud (Scarlett Johansson, Angelina Jolie, lub Yvonne Strahovski)
Oracle (Dina Meyer, Salma Hayek, lub Ali Larter)
Huntress (Megan Fox, Jordanna Brewster, Kristen Kreuk, lub Ashley Scott)
Bat-Mite (Mini Me, Wee-man, lub Danny DeVito)
Ace Bat-Pies (Lassie)

wiecie czym mi to pachnie????.........

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
kasztan_2

ahahahhahaha no to fakt, chyba serwis iFmagazine jest za tym żeby WB zmieniło rezysera i Nolana zastąpiął Emmerichem.....

Tak jak dziś się pojawiło info na sieci że Cat-women chętna jest zagrać Angelina Jolie.

Prawda jest taka- Nolan wraca do 3ki bedą razem z nim Bale,Caine i Oldman, bez Nolana kolejny jakikolwiek Batman będzie zupełnie osobną historią.

ocenił(a) film na 10
FvJ

A ja nie chce ani Catwoman ani Robina ani Batgirl.

ocenił(a) film na 7
kasztan_2

stary news.... ja bede po premierze takze

shamar

o fajnie ze jest jeszcze pare fajnych miejsc na prapremiere MR
w Kinoplexie w Gdansku

macie tu link do obrazka - aktualne do 16:30(tak srednio widzow)

http://213.17.252.134/KinoplexSetup/(g0zyxdj2yxsbyuqwtnpv3srv)/Seats/442201.gif

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

MROCZNY RYCERZ w Multikinie Pasażu Grunwaldzkim we Wrocławiu, seanse w sobotę i niedzielę o godz. 20:20

kasztan_2

No napewno mieścisz się na pole position jeżeli chodzi o ten przedział nieszczęśników ;-) , niewiem jeszcze co z BradMan'em

Jezeli o mnie chodzi to ja sie dzis z ziomami zgadam bo narazie siedze w Krk i mamy zamiar jechac do Katowic :D hehe :D mam nadzieje ze są wolne jakies 4 fajne miejsca na jakimś seansie :D no i pociągniemy ten temat do 8 :D

Pozdro

ocenił(a) film na 10
BradMan

no ja jestem happy, bo się okazalo że "moje" kino Cinema-City Arkadia tez ma pokaz przedpremierowy o 18 w sob ;) a tam miodzio głos, miodzio ekran, miodzio krzesła no i ............film ;-)

ocenił(a) film na 7
FvJ

ZACZĘŁO SIĘ... wylapywanie błędów w TDK, ja sobie to przeczytam po obejrzeniu i zobacze czy cos zlapalem... A Ci co juz widzieli ... mogą sprawdzic

http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=47659

ocenił(a) film na 10
shamar

A jak Batman bił Jokera po ryju to na jego rekach nie zostały żadne lady makijażu.

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

Recka onet.filmu

http://film.onet.pl/12517,83061,recenzje.html

tytuł wiele wyjaśnia- "Arcydzieło, po prostu" ;D z dedykacją dla wszytkich malkontentów

ocenił(a) film na 10
FvJ

The Dark Knight przypomina "Heat" z roku 95' -z De Niro i Alem Pacino.

ocenił(a) film na 10
Finalny_Odbiorca

Dobra Recenzja.

ocenił(a) film na 10
Finalny_Odbiorca

Ozenie sie z ta recenzentka.Jakby znala mnie od stop do glowy.

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

http://www.youtube.com/watch?v=jDnf1elpsQU&feature=related

TADA!

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

http://www.youtube.com/watch?v=NfI-mGijw30&feature=related

Glos ma swietny!

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

http://www.youtube.com/watch?v=drbDhP80IZw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=9lZkSLefN4Q&feature=related

Wojtek_dpo

zajebiste crashing party :D ahahaha

ocenił(a) film na 10
BradMan

Kiepsko to wyglada ale kolo glosik ma geialny.Daleko mi do niego.

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

co tak cicho na forum???

ocenił(a) film na 10
kasztan_2

Poczekaj do soboty

kasztan_2

Siema Mat, albo Kasztan, jak wolisz :D Jak się ustawiamy w sobotę? 20:10 ? Napisz mi na blogu, albo wal tutaj. Nikt się chyba nie obrazi...

Fettor

W trójce ma być Pingwin a ponoć zagra go Phillip Seymour Hoffman ( ale to jakieś nieoficjalne nie chcę w błąd wprowadzać )

ocenił(a) film na 10
MilesQuaritch

To jest typowa plota- zresztą coś takiego pojawiło się jeszcze, przed produkcja TDK- ale wtedy zarówno aktor powiedział że ta rola go nie interesuje, a i Nolan stwierdził że nie interesuje go ta postać. I dobrze zawsze mnie ta postać irytowała i denerwowała ;)

Zresztą plotek ciąg dalszy

"Źródło serwisu Batman of Film poinformowało, że jest bardzo mało prawdopodobne by Chris Nolan wykorzystał w potencjalnym kolejnym filmie takie postacie jak Catwoman, czy Robin. Taka szansa może zaistnieć, gdyby studio się tego domagało, ale jeśli są mądrzy to tego nie zrobią. "
- WB już popełniło błąd, a wyniki TDK są dla studia zadowalające- raczej nie będą nic Nolanowi narzucać

i ostatnia plotka- że niby Riddlera ma zagrać Johny Depp. Dalej jest to tylko plotka, ale "teoretycznie" najabrdziej prawdobobna i niech ona się spełni- przy tak wybitnym aktorze i tym że Nolanowie uwielbiają kręcić ludzią w głowach swoimi scenariuszami to taka wizja "człowieka- zagadki" zdaje się być wizją rewelacyjno-idelaną ;D