jako pierwowzor calkiem rozny od remake'a, ogladalo sie z ciekawoscia, efekty jak na tamten czas dobre i przede wszystkim nie raza po oczach ;)
Pieknie sie w temacie wypowiedziales:)
ponizej 80 a dlaczego nie??!!
Efekty specjalne nieodpowiadaja??
Mat Fisto :) jedna z najgłupszych wypowiedzi jakie przeczytalem na filmweb ;] a codo samego filmu to zgodze sie z autorem tematu... film nawet ok. ma specyficzny klimat a zakonczenie filmu jest rewelacyjne! oczywiscie efektow z matrixa nie mozna sie spodziewac ale mimo wszystko polecam obejzec ten film!
rzeczywiscie,jedna z najglupszych wypowiedzi na FW.
a film jest swietny,dawno go widzialem.klimat napewno,zakonczenie tak,zgadzam sie z przedmowca w zupelnosci
Film oglądnąłem, przede wszystkim z ciekawości.... a jako, że okazał się porządny pod względem wielu aspektów (W TYM PRZEDE WSZYSTKIM WYŚMIENITYCH ULTRA REALISTYCZNY EFEKTÓW WIZUALNYCH :PP) okazał się jak najbardziej porządnym filmem :) Pozdro!
Przepraszam za wypowiedź ale od tamtego czasu mój pogląd na kino się troche zmienił, wierze że te filmy są świetne i ogląda je się super bo mają tak zwaną magie kina, ale mi jakoś nieprzypadają do gustu ale jak ktoś lubi to niech ogląda. Lata 80 i ewentualnie 70. Te filmy oglądam.