Nie dość, że puszcza dobry film tak późno to jeszcze nie trzyma się własnej ramówki programowej. Nastawiłam sobie nagrywarkę na podaną godzinę (czas rozpoczęcia i odpowiednio czas zakończenia), oczywiście wzięłam pod uwagę reklamy. Polsat nie dość, że opóźnił emisje ?Muchy? to jeszcze nafaszerował ją tak długimi blokami reklamowymi, że w rezultacie nie nagrał mi się koniec:(( Najgorsze jest to, że film był naprawdę ciekawy?heh?życie jest piękne:P:P
Radzę na stałe przyjąć, że w Polsce Telewizja (nie tylko Polsat) ma widzów w d.... Po paru takich wpadkach z zasady nagrywając w nocy ustawiam czas godzinę dłużej a nawet więcej. Inna rzecz, że nie wyszło gdy TVN pozwolił sobie zacząć film godzinę wcześniej.
No ja to 4 godzinną kasete przygotowałem i włączyłem wcześniej niż film. Wszedł cały :D Film super, bardziej smutny niż straszny.
A ja opłaciełem prenumeratę "The best of science fiction" i za kilka miesięcy dostanę DVD z filmem, a w międzyczasie sporo innej klasyki.
Widze, że przez rok czasu niewiele sie zmieniło. Po 24 co 30 min skandalicznie długie reklamy. Niektóre z nich są dodatkowo obleśne! Pytam się Polsatu - to telewizja czy burdel jest?