PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7900}

Mucha

The Fly
1986
7,1 45 tys. ocen
7,1 10 1 44812
7,6 47 krytyków
Mucha
powrót do forum filmu Mucha

Nie dość, że puszcza dobry film tak późno to jeszcze nie trzyma się własnej ramówki programowej. Nastawiłam sobie nagrywarkę na podaną godzinę (czas rozpoczęcia i odpowiednio czas zakończenia), oczywiście wzięłam pod uwagę reklamy. Polsat nie dość, że opóźnił emisje ?Muchy? to jeszcze nafaszerował ją tak długimi blokami reklamowymi, że w rezultacie nie nagrał mi się koniec:(( Najgorsze jest to, że film był naprawdę ciekawy?heh?życie jest piękne:P:P

Jaskolka

Radzę na stałe przyjąć, że w Polsce Telewizja (nie tylko Polsat) ma widzów w d.... Po paru takich wpadkach z zasady nagrywając w nocy ustawiam czas godzinę dłużej a nawet więcej. Inna rzecz, że nie wyszło gdy TVN pozwolił sobie zacząć film godzinę wcześniej.

ocenił(a) film na 10
Bonnald

No ja to 4 godzinną kasete przygotowałem i włączyłem wcześniej niż film. Wszedł cały :D Film super, bardziej smutny niż straszny.

Mateo_SF

Tak właśnie działa Polsat. Mogą mieć 30 minut poślizgu, a i tak wrzucą drugie tyle reklam.

użytkownik usunięty
Jaskolka

dlatego kupiłem DVD

A ja opłaciełem prenumeratę "The best of science fiction" i za kilka miesięcy dostanę DVD z filmem, a w międzyczasie sporo innej klasyki.

holstensa

a ja wystukalam na klawiaturze

co si tak chwalicie?

srubeczka17

Mamy czym, to się chwalimy.

ocenił(a) film na 10
Jaskolka

Widze, że przez rok czasu niewiele sie zmieniło. Po 24 co 30 min skandalicznie długie reklamy. Niektóre z nich są dodatkowo obleśne! Pytam się Polsatu - to telewizja czy burdel jest?

Shape

pytanie retoryczne? :P