NIEDORZECZNE JEST TO ZE POLICJANT SLYSZAC STRZALY, POLECIAL DO DOMU BEZ WEZWANIA UPRZEDNIO WSPARCIA, NASTEPNA BEZNADZIEJNA SYTUACJA JEST TAKA ZE W PIERWSZEJ KOLEJNOSCI WYPROWADZIC POSZKODOWANA Z DOMU TO ON POSZEDL BAWIC W ELEKTRYKA I WLACZYC SWIATLO- ZNALAZL BEZPIECZNIKI A WYJSCIA Z DOMU JUZ BY NIE ZNALAZL NIE MOWIAC JUZ O TYM ZE ZOSTAWIL JA SAMA W LAZIENCE FAKT ZE Z BRONIA, ALE ONA BYLA W TAKIM SZOKU ZE MOGLABY NAWET NIE WIEDZIEC JAK STRZELIC, NASTEPNY MOMENT POLICJANT PO STRZALE W GLOWE WSTAJE I WALCZY, PODOBAL MI SIE MOMENT JAK PSYCHOPATKA W MOMENCIE ODPALENIA PAPIEROSA ZOSTALA POTRAKTOWANA DEZYDORANTEM, NIE LUBIE GDY W FILMACH JEST WYKORZYSTYWANY ''MOTYW DZIECKA'', MAM NADZIEJE ZE PRZEŻYŁO CHOC NIE POWINNO, KTOS ROWNIEZ PISAL ZE FILM BEZ FABULY- FILM MIAL FABULE GDYZ PSYCHOPATKA WLASNIE STRACILA DZIECKO PODCZAS WYPADKU I ZDROWO JEJ SIE ''POP.......LIŁO'' BO TAK TO TRZEBA UJAC, ZE TAK MOCNO CHCIALA POSIASC TO DZIECKO DLATEGO SIE DOPUSCILA TAKICH OKRUCIENSTW, OCENY NIE DAM BO NIE WIEM JAKA POWINNA BYC
JESZCZE JEDEN MOMENT GDY POWIEDZIALA JEJ ZE JA ZABILA PODCZAS WYPADKU, W POLICJA Z KOLEI JEJ POWIEDZIALA ZE NIKT NIE PRZEZYL, WIEC MOGE DOMNIEMAC ZE BYLA JAKAS ZJAWA- SWIADCZYLBY O TYM NAWET JEJ STROJ, LUB CHODZILO JEJ O TO ZE ''ZABILA'' JA WRAZ Z DUSZA JEJ DZIECKA I PRZEOBRAZILA SIE W CALKA INNA OSOBE, NIE MOGE ZROZUMIEC DLACZEGO POLICJA POWIEDZIAL JEJ ZE WSZYSCY ZGINELI
Dobrze, że film był krótki. Dobrze, że fabuła nie była skomplikowana. Dobrze, że twórcy przegięli i potraktowali sprawę z przymrużeniem oka (zombie). Dobra postać tej psycholki. Dobra muzyka. Dobry montaż w scenie gdy ta babka siedzi pod drzwiami i zapala papierosa (schizo). Dobry moment gdy zgasły światła. Złe zachowanie policjantów (ale to tylko policjanci ;). I tylko jedno większe "ale"...
Czemu to wszystko służyło? Nie mogę dociec, ale zrealizowany zręcznie.
Pomysł jest dobry i klimat. Głupotki mi nie popsuły seansu, zastanawiało mnie tylko jedno: umarł jej dzieciak, to niech stara się ponownie o ciążę, niech sama urodzi, w czym problem? Hehe, wiem, wiem, ta babka była pierd.lnięta, zwariowała, a to był tylko film :) Film made in france całkiem, całkiem, tylko też i bardzo nużący.
Michał każdy film tak analizujesz?? nie przyszło ci do głowy że policjant mógł być mało inteligentny to zwykły ''krawężnik'' popatrz na polska policje dla przykładu, posterunkowy który zobaczył kilka ciał naraz w takim stanie mógł być trochę skołowany
radze mniej analiz więcej się wczuwaj w filmy bo trafić film bez wpadek to jak trafić na 18 - letnią dziewice heh
no ogolem film byl taki sobie jak tylko pojawila sie pierwsza makabra domyslilem sie kim jest ta kobieta... - smiechu warte... ma klimat nie powiem ale nic specjalnego... wole film Collector - o wiele ciekawiej zmontowane sytulacje...
Faktycznie duzo bylo niedorzecznych sytuacji ale mimo wszystko film był dobry, zeby go obejrzec trzeba miec mocne nerwy ( dosc brutalny ) ...