Następny jesteś ty

You're Next
2011
5,7 18 tys. ocen
5,7 10 1 17752
6,7 17 krytyków
Następny jesteś ty
powrót do forum filmu Następny jesteś ty

Ponieważ błem na forum na którym była ocena brutalności a przy tym filmie było 7/10 (martyrs
miał 8/10) Ja nienawidzę się brzydzić więc czy jest ktoś kto oglądał i odpowie?

ocenił(a) film na 3
horrormasterPL1

Jak już wcześniej gdzieś napisałam-caly film się śmiałam(jak i reszta sali). Ani to thriller ani horror... bardziej mi to przypomina jakiś 'straszny film'. W żadnym wypadku nie polecam-szkoda pieniędzy.
Co do Twojego pytania-owszem jest bardzo brutalny,dużo jest odrażających scen. Gdyby ich nie było zapewne byłby jeszcze nudniejszy.

MeoMeo

A mianowicie jakich scen? Nie boję się spoilerów

ocenił(a) film na 3
horrormasterPL1

Dziewczyna zabija siekierą napastnika. Tylko tak jak mówię- te sceny są tak absurdalnie śmieszne,że jedyne czego można się bać,nawet nie tyle bać,co mieć uczucie zaskoczenia-tak jak w momencie kiedy nagle ktoś krzyczy Ci w ucho. Straszenie po przez- nagle bohater jest sam i wyskakuje napastnik- jest troszeczkę denne i przestraszy co najwyżej przedszkolaka.

ocenił(a) film na 3
MeoMeo

Nie dokończyłam- dziewczyna zabija siekierą napastnika i wali go w głowę na przykład i wali wali wali bez końca. Dużo jest scen typu dźgania nożem w głowę etc...kolejna to wsadzenie blendera na głowę jednemu z bohaterów i podłączenie go do gniazdka.

MeoMeo

Ale to jest coś w stylu piły, Drogi bez po wrotu? A może królika doświadczalnego?

ocenił(a) film na 3
horrormasterPL1

Piła i Droga bez powrotu-jak dla mnie dobre filmy. Przy tym drugim bałam się co 5 min. Ten film jest denny. Po prostu. Wyobraź sobie thriller na którym cała sala kinowa ryczy ze śmiechu. Nie będę tej produkcji porównywać do wyżej wymienionych-po prostu się nie da. To tak jak porównywać KacWawe do KacVegas.

MeoMeo

ale czy sceny cię obrzydziły?

ocenił(a) film na 3
horrormasterPL1

może 2-3... aczkolwiek cała komiczna aranżacja likwidowała obrzydzenie

MeoMeo

Dzięki będe o tym pamiętał :) I tak potrzebuję słabych filmów do mojej kolekcji :)

ocenił(a) film na 3
horrormasterPL1

zależy jak na to spojrzeć-jako komedia-świetny:) proszę bardzo.