Dobrze że w kinie są reklamy bo mym się spóżnił na film .Gdy pani powiedziała mi w kasie że
trwają jeszcze reklamy to się ucieszylem ze nie przyjechałem na marne .Pani powiedziała mi
że mam do wyboru cała sale tak się spieszyłem na film ze nawet nie zajarzyłem że będę sam
oglądał horror w kinie w ciemnej sali dopiero w sali sam zacząłem się smiac do siebie że taka
niespodzianka mnie spotkała .Może moja opowiastka jest nie ciekawa i nie warta pisania ale
chciałem się z nią podzielić, a teraz czas do oceny filmów .Naznaczony rozdział 2 juz nie straszy
tak jak pierwsza część czy ostatnia głośna Obecność .Ale to nie znaczy ,ze film jest nie udany
bo jak na seqel to film naprawdę wychodzi dobrze .może nie ma tu juz nic nowego ale stosuje
sprawdzone techniki które budzą emocje i nie pokój w trakcie oglądania czasem film
przypominał trochę thilier ..Można tez pociągnąć trochę po horror fantasy. Ale wszystko jest
ładnie ubrane .Naznaczony rozdział 2 do sprawny horror może już nie taki przebojowy jak
ostatnio Obecność czy pierwsza część Naznaczonnego ale dwójka też się nie żle się obroniła
7/10
Panie "kinomanie" marzyłbym o pustej sali - Horror i ja, naznaczony to ten rodzaj horroru nastrojowego gdzie klimat aż wylewa się z ekranu
więc miód na zębach. Dwójki nie oglądałem, jedynka mną wstrząsnęła jak należy..
Wybrać godz gdy ludzie są w pracy to może się uda chociaż ja byłam jakoś po 15 jak dobrze kojarzę .