Niestety - pierwsza część była o niebo lepsza. Dałam jej 10. A tutaj? No niestety. Gdyby nie muzyka, dobra gra aktorska i doskonałę uzupełnienie z pierwszą częścią to byłaby kompletna porażka.
Film momentami nudny, momentami mocno naciągany. Nie miał już tego "klimatu". A sceny które miały być straszne bywały śmieszne.
Sądząc po końcówce mają zamiar ciągnąć historię dalej. Może lepiej nie bo jeśli kolejna część ma być jeszcze słabasza to całość na tym polegnie.
całkowicie się nie zgadzam. zdecydowanie warto obejrzeć. Jedynka wg mnie była naciągana + mało naprawdę strasznych momentów
dwójka świetna fabuła, obecność strasznych momentów i zdecydowanie połączenie wątków, dopełnienie, uzupełnienie z jedynką
Oczywiście,że warto obejrzeć! Chcoćby dlatego by uzupełnić sobie niektóre informacje. Ale nie zmieniam zdania - jedynka miała swój "klimat".
Nie powiedziałbym że dwójka jest gorsza od jedynki. Jak dla mnie jest ona tak samo dobra, czasami nawet lepsza bo bardziej zaskakuje, mimo wszystko mam pewne obawy przed trójką. Oczywiście jeśli wyjdzie.
Ja też się nie zgadzam, 2 byłą o wiele wiele lepsza niż 1 mroczniejsza, bardziej nieprzewidywalna i straszniejsza :) Czekam na 3 część
Zgadzam się z p.paulka865 wszystko powtórzone z pierwszej części tylko w znacznie gorszym wydaniu. Już nie straszy a nudzi. Pierwsza część naprawdę dobra, powiedziałbym zaskakująco dobra....Nic nie trzeba uzupełniać , bo widać że są na siłę wepchnięte wątki. Jeszcze kilka części można robic żeby uzupełniać sobie wiadomości o bohaterach, tylko czy to jest potrzebne?