Naznaczony: rozdział 2

Insidious: Chapter 2
2013
6,7 56 tys. ocen
6,7 10 1 56471
5,8 12 krytyków
Naznaczony: rozdział 2
powrót do forum filmu Naznaczony: rozdział 2

co zobaczyła ??

ocenił(a) film na 7

Co zobaczyła w finalnej scenie ??. Znów tą nawiedzoną babę ??

magik30

Również jestem ciekaw.

ocenił(a) film na 10
magik30

Pewnie będzie 3 część i teraz zrobią o tej rodzinie :P

ocenił(a) film na 3
magik30

prawdopodobnie tego samego demona co w pierwszej części
http://c3e308.medialib.glogster.com/media/0d/0d179b61eb0b1863ca81b089d1f4f6d2ea3 273e0f492f9bd3c095ff1001bf3ff/insidious-drawing-jpg.jpg

magik30

magik30 - brawo k*rwa brawo...chyba zdajesz sobie sprawe ze sa jeszcze na swiecie ludzie którzy nie ogladali tego obrazu, prawda??
Skoro tak to dlaczego pytam sie nie "zaakcentujesz" swojego postu jako "Uwaga Na*urwiam Spojelrami" ??

Owacje na stojaco czapki z głow...brawo iscie pierwsza klasa postu -.-'

ocenił(a) film na 7
m_jakowski

to nie jest spojler - tylko post o tym co mogła zobaczyć, nie wpływa to w żaden sposób na osobę która jeszzcze nie oglądała , nie przesadzaj

ocenił(a) film na 5
m_jakowski

Catwoman zabija Bane'a. BOOM

ocenił(a) film na 6
magik30

Cokolwiek to było musiało być potężne.. kto wie może zobaczyła coś na wzór samego szatana

ocenił(a) film na 7
Mhroczny

cholercia nie spoleruj bo ludziom sens zycia odbierzesz :-)

ocenił(a) film na 7
magik30

na 100% był to znowu ten demon/diabeł który w pierwszej części chciał przejąć ciało chłopca. Po czym idzie to poznać? Pamiętasz jak w pierwszej części co mówił ten diabeł, takim charczącym szeptem n.t chłopca? "He is mine"
Pod 2 parta kiedy medium pyta się tego ducha dziewczyny czego che od małej, usłyszała głos który dochodził z kąta prawdopodobnie, mówiący "She is mine". Więc na 100% to diabełek, i fajnie bo było go trochę mało w tej pierwszej części a naprawdę ciekawie wyglądał ;)

LxDead

No może i ciekawie ale dla mnie trochę jak Darth Maul z Mrocznego Widma, więc się uśmiałam przy tym:) Film poza tym całkiem niezły, miłe zaskoczenie bo ciężko o dobry horror ostatnimi czasy

ocenił(a) film na 7
allusia

Serio, Darth Maula ;P? Mi raczej przypominał diabła z okładki albumu Iron Maiden "The Number Of The Beast", jedyne czym się różnią to chyba tym że ten w filmie ma te czarne wzory na japie :P Ja bym horrorem go nie nazwał. Klasyfikuję raczej naznaczonego do czarnego humoru, pastiszu groteski bo po trochu czułem się tak jakby za scenariusz odpowiadał Sam Raimi :P.