PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120184}

Niebiańska przepowiednia

The Celestine Prophecy
2006
5,7 2,1 tys. ocen
5,7 10 1 2118
Niebiańska przepowiednia
powrót do forum filmu Niebiańska przepowiednia

Większość z Was powie pewnie żę taka ocena dla tego filmu. Nic mnie jednak do tego stwierdzenia nie przekona. Dlaczego?? Sam film oceniam na 8 ale w połączeniu z treścią i jego wyjątkowością daje 10. Trochę się już tymi sprawami co prawda wcześniej interesowałem ale okazało się, że film mnie całkowicie zaskoczył. Realizacja, forma w jakiej przekazywano treść... W jednym momencie nawet się popłakałem i ogarnęła mnie euforia (jeśli ktoś oglądał film i czuł to co ja to zrozumie...). Pozatym to co przedstawia film to nie jest żądna "sekciarska" wiedza ale prawda. Spróbujcie żyć tak jak jest pokazane na filmie. Spróbujcie się odnaleźć a zobaczycie jak każda chwila może uszczęśliwiać człowieka... Ten film jest czymś więcej niż tylko historyjką opowiadającą czyjeś przygody czy przeżycia - jest prawdziwą "Niebiańską przepowiednią". I życzę Wam abyście odkryli to w sobie jak najprędzej:) Pozdrawiam Was wszystkich cieplutko:)

ocenił(a) film na 10
foraq

Film bardzo pozytywnie mnie zaskoczył,i go polecam.Przyznam się że na początku oglądnąłem go tylko dla Sary Wayne Callies-inaczej bym na niego nie trafił, Jednak okazało się że to bardzo dobra produkcja, która bez niej byłą by równie dobra(chociaż wtedy Zdjęcia do filmu bardzo by ucierpiały na piękności:)