PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120184}

Niebiańska przepowiednia

The Celestine Prophecy
2006
5,7 2,1 tys. ocen
5,7 10 1 2118
Niebiańska przepowiednia
powrót do forum filmu Niebiańska przepowiednia

nie wiem dlaczego ale dla mnie ten film jest jednym z najgorszych jakie obejrzałem. Dla mnie on nienadaje sie nawet do tego zeby puszac go w TVN w czwartek po "Na wspólnej". Jestem tez ciekawy czy tylko ja ten film uwaqzam za bardzo słaby, czy on naprawde jest taki kiepski.

użytkownik usunięty
Ra_fix

Według mnie... pomysł może nie jest taki zły, ale wykonanie... hmm... przyroda jest bajecznie pokazana... piękne kolory... ale ogólnie fabuła chyba baaardzo kuleje... Nie posunę się o stwierdzenie, że film mi się w ogóle nie podobał i jest to jeden z najgorszych filmów na świecie, ale... drugi raz go nieobejrze :>.
Pozdrawiam Serdecznie.

Wlasnie przerwalem ogladanie, mam te same odczucia. Film banalny i slabiutko zrobiony, budzecik musial byc cienitki. Za slaby nawet do Hallmarku.

ocenił(a) film na 2
Roark

hehe piszac pierwszego posta tez przerwałem oglądanie w połowie, ale to nic nie zmienia bo dalej film jest nadal słaby.

Ra_fix

totalna porażka... no coment... film ten to całkowite dno... :/

ocenił(a) film na 1
Ra_fix

słaby ten filmik, tez nie dotrwałem do końca. nie polecam

Ra_fix

Cóż, kwestia gustu. Moja koleżanka zachwycona i mówi, że obejrzy jeszcze jeden raz... Ja narazie zabrałam się za książke;)

ocenił(a) film na 3
Ra_fix

Skończyłem oglądać 20 minut przed końcem . NO COMMENT .

Ra_fix

Kwestia gustu. Mi ten film bardzo się podobał i na pewno obejrzę go jeszcze drugi raz. Pozdrawiam.