kontynuacji tego typu horrorów nie powinno sie chyba robic. Atmosfera w filmie jest słaba, nie to samo co part1. Jak się drugi raz widzi to można się spodziewać co nastąoi, klimat juz obcykany i jeszcze musieli dodac jakże krótkie a jakże dobijające Love Story. Z Końcówką to się kolesie tworzący film sami zakręcili. Pierwsza część trzymała poziom, była dużo lepsza a tu widać że na szybko robione. Nie polecam drugiej części nikomu nawet tym co widzieli jedynkę. 3/10 daje tylko dlatego, że nie sprawił że odpadłem na łóżku przy popicie kofeinowego napoju LIFT, dzięki któremu strawiłem to PRAWIE do końca.
Zgadzam się. Gorszy od jedynki. Tu to juz przegięli, w 1-e ginęli po 2 dniach a tu jak kto chce a nawet ma wybór (akcja przy nadajniku w lesie)! Bez sensu. Poza tym za dużo udziwnień ,że w końcu nie wiem kto i po co zabijał - Li Li, czy ta dziewczynka z 1-ej części
kto zabijał.....LiLi i Mimiko,w tej cześci dziewczynki działały wspólnie......bawiły się.Po co....LiLi się mściła za to co jej zrobili dorośli,a że Mimiko też była pokrzywdzona za życia(zapewne matka jej nie kochała,tak mi sie wydaje),wiec po śmierci(za sprawa nieodebranego połączenia) też zabijała.Dziewczynki się zgrały.