PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=137716}

Nieodebrane połączenie

Chakushin ari
2003
6,4 11 tys. ocen
6,4 10 1 10855
5,3 6 krytyków
Nieodebrane połączenie
powrót do forum filmu Nieodebrane połączenie

cukierek

ocenił(a) film na 3

japońskiego niebyłam w stanie obejrzeć do końca bo był aż tak beznadziejny. amerykańską wersję obejrze w sierpniu. ale mam pytanie. być może w filmie jest to wyjaśnione ale nie bardzo wiem o co chodzi.
DLACZEGO JEŚLI KTOŚ ZGINIE Z BUZI WYLATUJE MU CUKIEREK?

ps: Jak chcecie orginalny dzwonek z nieodebranego połączenia piszcie:D to wam wyśle

CharlotteSP

Trzeba było zobaczyć do końca...

Lina_senpai

ja chcę dzwonek xD
jak coś to prześlij na mariet11@tlen.pl ;))

CharlotteSP

Jak nie obejrzałeś filmu do końca, to z łaski swojej nie wypowiadaj się, ze jest beznadziejny...filmy ogląda się do końca.

ocenił(a) film na 3
Ruda2211

Przepraszam ze nie obejrzałam ostatnich 5 minut filmu;D jeśli film jest dobry to nie powinnam chcieć go przerwać i jeśli naprawde byby dobry zapewne by mnie 'wciągnął' i bym nichciała go wyłaczać;D

Pozdrawiam, Charlotte

ps: Jestem dziewczyną forma 'obejrzałeś' chyba troche nie pasuje.

ocenił(a) film na 6
CharlotteSP

Najwyraźniej nie jest to żaden wymóg, skoro film który cię nie wciągnął, jest całkiem niezły.

ocenił(a) film na 3
ShadowDrake

Najwyraźniej oceniam w innych kryteriach niż Ci sie wydaje.

CharlotteSP

Jak nie wiesz o co chodziło z cukierkiem to nie obejrzałaś więcej niż tylko 5 ostatnich minut filmu.

ocenił(a) film na 3
Ruda2211

5 minut przed końcem go wyłączyłam. A jak dla mnie był nudny i od połowy poprostu nie chciało mi sie go oglądać więc raczej nie bardzo uważałam :)

CharlotteSP

Jak Cię film nie interesował to po co zadajesz pytania z nim związane?! Bezsens... nie karmcie trola, tyle wam powiem. Niektórym potrzeba więcej czasu na rozwinięcie intelektu.

CharlotteSP

Skoro nie obejrzałaś to na jakiej podstawie wystawiasz ocenę? Motyw z cukierkiem był dużo wcześniej wyjaśniony.

TheNaturat_2

Dokładnie, motyw z cukierkiem był jakieś 40 min przed końcem filmu wyjaśniony.