Jedyne (niestety) co jest pewne to fakt że Gwen padnie... pytanie tylko czy w tej czy 3 części. Niestety jest to Amazing... więc czy nam się to podoba czy nie, niestety do tego dojść musi.
W 3 części było by to bez sensu bo 3 to ma być ostatnia częśc może w ogóle nie umrze (mam nadzieje).
W starym Spider manie 1 mogli zrobic na odwrót Goblin zabija Mary Jane i w 2 mogła by byc Gwen,a Mary Jane przeżyła,może tu Gwen przeżyje.
Niestety nie podzielam entuzjazmu, choć póki co poczekajmy, być może tutaj MJ nie zostanie kopana jak w tamtych spajedrach? W końcu MJ była kapitalną bohaterką w komiksach, silna kobieta wspierająca swego ukochanego na każdym kroku, nie to co ta ruda idiotka z poprzednich filmów.
Ale Gwen czyli Emma Stone jest 100 razy ładniejsza niz ta co ma grać w Mary Jane.
A to już kwestia gustu kolego, po za tym według mnie obie panie się ładnie prezentują, zresztą dla mnie Gwen była świetną postacią i bardzo ją lubię nie dlatego że olśniewała urodą na ekranie, ale była inteligentna i potrafiła sama o siebie zadbać :) czyli nie była przysłowiową kretynką w opałach.
Oby ta nowa Mary Jane nie była jak Kirsten Dunst która darła ryj w każdej sytuacji.