Niestety, to już nie te klimaty.Film nudzi,nie ma tego polotu co w poprzednich wydaniach, według mnie aktorzy są do bani i wyszedł z tego o mały włos jakiś romance vs electro+ dyniogłowy..Sceny typu daj mi kable rozruchowe to go zabije są po prostu salwą śmiechu.Najgorsza adaptacja komiksu
O.o co ty ćpałeś ? Jak na obecną chwilę to jest jedna z lepszych adaptacji komiksu jaka powstała mnie film wcale nie nudził wręcz przeciwnie a w poprzednich wydaniach to spoglądałem często na zegarek bo mi się film nudził jedno i to samo.Aktorzy do bani hahaha może nie są to jacyś wybitni aktorzy ale jednak Jamie Foxx i Dane DeHann zagrali świetnie tylko dane miał mało czasu co nie dało mu większego pola do popisu.
To gratuluje fazy.Może coś było klejone,albo ktoś Ci dolał gówna do coli,albo na smarkał do popcornu w trakcie szczania.Nie walcz dziecko ze mną bo nie masz szans.Zobacz wszystkie poprzednie części, potem rozpisuj się sweet.........patrysrake buaghahaha :) i nie pozdrawiam czernico ottt mózgu
LOL ja nie miałem zamiaru z tobą walczyć tylko podważyłem twoją wypowiedź jak już założyłeś ten temat ;p
Akurat w nowych odsłonach aktorzy są dobrani o wiele lepiej, niż w trylogii Raimi'ego. Komiksowy Parker o zdecydowanie bardziej przypomina zachowaniem kreację Garfielda, a nie McGuire'a, a Emma Stone w roli Gwen sprawdziła się na pewno lepiej, niż co najwyżej przeciętna Kirsten Dunst w roli Mary Jane, która w komiksie była seks-bombą...
Na rottentomatoes już prawie, prawie jest "zgniły" - w tej chwili ma 60 % pozytywnych opinii ale z każdą godziną leci w dół (premiera w USA dopiero jutro, więc recenzji jeszcze sporo się pojawi). Wśród "top critics" tylko 35 % pozytywnych opinii. To w tej chwili najgorzej oceniany film o Spider-Manie (trójka Raimiego miała 63 %). Na metacritic w tej chwili "Niesamowity... 2" ma ocenę 53 - też najgorszą ze wszystkich filmów o Pajączku (trójka Raimiego miała 59).
http://www.metacritic.com/movie/the-amazing-spider-man-2
http://www.rottentomatoes.com/m/the_amazing_spider_man_2/
Cóż, bez zaskoczeń, bo to rzeczywiście najgorszy film o Spider-Manie nakręcony w tym stuleciu. Więc, oczywiście, masz rację - i ja mam rację. Nie mają jej natomiast Ci, którzy dają temu filmidłu więcej niż 5-6. :P
Nowa seria filmów o Spider-Manie dużo bardziej podoba mi się niż Raimiego, ale Niesamowity Spider-Man 2 bardzo mnie rozczarował.
Jak ktoś lubi dobre efekty, nawalankę plus hollywoodzki humor to na pewno Wam się spodoba. Jeżeli oczekujecie przemyślanej, fajnie poprowadzonej fabuły to się rozczarujecie.
Jak dla mnie to całkiem dobrze rozpoczyna się to uniwersum o spider-manie i nie ma co się orać w tym temacie bo każdy ma inny gust. ;) Ale i tak jak dla mnie to stara trylogia do tego to był syf i nie będę się tu rozpisywał czemu bo jest tego bardzo dużo wystarczy sama postac Petera i Spider-mana. :D