PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114195
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Boże ratuj !!

ocenił(a) film na 7

Jakoś nie specjalnie przemawia do mnie kolejny przeciwnik spiderrmana . Dziwnie mi się kojarzy z batman-forever i froozem a ja się pytam w końcu pojawi się CARNAGE ?

ocenił(a) film na 10
2ck

Nie nie pojawi nie wiem skąd go tutaj wziąłeś

ocenił(a) film na 7
marcinek9920

Z komiksu razem z kosmosu z venomem przyleciał czy jakoś tak venom był czarny a on czerwony.

ocenił(a) film na 4
2ck

Żeby był Carnage, musi pierw pojawić się Venom.

ocenił(a) film na 7
Magic1997

Carnage powstaje z symbiotu venoma wiem dlatego fajna napierdalanka by była ale nie wolą żeby walczył z człowiekiem żarówką.

ocenił(a) film na 10
2ck

Ale venom będzie na 100% procent w innych częściach a Marc Web mówił w jednym z wywiadów że chce wykorzystać potencjał wielu postaci poza tym ma być jeszcze film o venomie i sinister six więc myślę że carnage się tam wpląta.

ocenił(a) film na 4
marcinek9920

Tylko żeby nie zrobił z Venomem coś takiego jak Black z Mandarynem, bo to by było niewybaczalne.

ocenił(a) film na 8
Magic1997

I tak juz venoma spartoczyli w Spider-Manie 3 ;/

ocenił(a) film na 4
Himiteshu

E tam spartaczyli. Mnie się tam podobał. Lepsze to niż Venomem miał by być Harry albo nikt, tylko sam symbiot, jak w USM.

ocenił(a) film na 8
Magic1997

Jestes pierwszą osobą której się podobał tamten Venom, serio. Ten film to był s hit i kpina z fanów, Venoma mogłoby tam w ogóle nie być tam.

ocenił(a) film na 4
Himiteshu

Kpina dlaczego ? Bo Edie był chudy i Venom nie gadał dwuznacznie. I tyle.

ocenił(a) film na 8
Magic1997

venom był największym wrogiem spideya zawsze, był straszny, mial rozdowjenie osobowosci, byl duz przede wszystkim i wygladał kozacko. Tutaj byl przez jakies 5 minut, nie sial grozy w ogole, chu..wo wyglądał, Parker go pokonal raz dwa, bleeeh, nigdy wiecej czegos takiego ic ale szczescie są nowe filmy o Pajączku :)

ocenił(a) film na 4
Himiteshu

Ze go pokonał to dlatego że w trylogii zawsze pająk wygrywał a że to była ostatnia część to nic dziwnego. W komiksie Spider-man też przecież pokonał Venoma. Wiem ze powstalo duzo komiksow o tym anty-bohaterze ale czytalem tylko jeden gdzie Venom zostal szybko pokonany, tak jak w filmie.

ocenił(a) film na 8
2ck

Tu masz 3 zarąbistych i innych villainow, a poza tym musza byc takie postacie a nie inne bo buduje sie Sinister Six na kolejne filmy, na bank będzie później Dr Octopus i Vulture, widac w pierwszym zwiastunie