PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 113875
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Czarny Kot

ocenił(a) film na 8

Jaka pani według was pasowałaby do zagrania tej roli?

ocenił(a) film na 4
Himiteshu

Mila kunis lub ktoś ze starej obsady

ocenił(a) film na 8
domino199812

MIla Kunis za młoda jest i za płaska :P

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

W sumie to by pasowała

ocenił(a) film na 8
marcinek9920

Ale dziwnie by pewnie wyglądała z białymi włosami

ocenił(a) film na 4
Himiteshu

właśnie o to chodzi. Tak samo myślałem gdy Emma Stone grała Gwen

ocenił(a) film na 8
domino199812

Gwen zarąbiście wyszła :D Tylko ze to normalna laska a nie superbohaterka ( Black Cat ) ktora sie wygina i chodzi po budynkach i drapie :P wiec latwiej zagrac i dobrac rolę

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

Ale może w filmie by miła czarne a nie białe włosy bo w końcu nie muszą się trzymać w pełni oryginału

Himiteshu

na potrzeby filmu mogą zmienić kolor włosów ale czy nam fanom to się spodoba to nie wiem :)

ocenił(a) film na 8
wort801

Raczej nie , zawiodlem się w pełni na Rhino ale cóz...

Himiteshu

też mi by się nie podobało jak by zmienili kolor włosów zmianą stanowczo mówimy nie !!! :)

wort801

A skąd wiadomo że ta dziewczyna w obsadzie bez roli,to właśnie niie jest Black Cat ? Oby,liczę że będzie w filmie !

transformers567_fw

ponieważ są jeszcze inne kobiety w święcie spider-mana temu jest ta nie pewność

wort801

Okej ale, jeżeli ktoś czytał jej wywiad powtarzała w nich, że zagra dziewczynę Goblina i, że jej postać nosi kostium, więc to daje do myślenia .

buterfly

inne kobiety też nosiły kostium nie tylko black cat

wort801

Naprawdę ?! Ale nie każda były dziewczyną Goblina .

buterfly

była jeszcze jedna poza black cat

wort801

Wiem w komiksach była nią Lily Hollister . Ale nie uważasz, że goblinów mamy wystarczająco ?! wiem, że Lily nie stała się goblinem, choć po części można tak powiedzieć ; )

buterfly

tak uważam ale czy my wiemy co nam szykują ??? też chce black cat a nie wiadomo koga nam dadzą

wort801

Tak masz racje nie wiemy mam jednak nadzieje, że zaspokoją ciekawość nie jednego fana, bo myślę, że dużo z nas czeka na kotkę ;)

buterfly

bardzo cie kotkę :)

wort801

? :D

buterfly

czekam :) akurat to kogoś jeszcze pisałem sorry :)

buterfly

poza tym jestem myślami jestem gdzie indziej niż na forum :)

wort801

;D

ocenił(a) film na 8
buterfly

Kurde, chyba zaloze jakis portal o superbohaterach Marvel i DC bo coraz bardziej mnie to jara, a mam juz 25 lat xD Taki gdzie sa opisane uniwersa rozne, bio wszystkich postaci, filmy, gry, duzo artow itd. :P PS. Oby kiedyś Czarna Kotka zmiażdzyła seksapilem Black Widow, Catwoman, Emmę Frost i Niewidzialną Kobietę seksapilem :) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
wort801

Z tego co pamietam to ze Spideya tylko żona Octopusa miala kostium do walki, nie pamietam jak sie nazywala, taka duża blondynka, była zła

ocenił(a) film na 8
buterfly

Dziewczyna Hobgoblin? :D:D:D

ocenił(a) film na 9
Himiteshu

no no, Lilly Hollistera aka Menace.:
http://static1.wikia.nocookie.net/__cb20121213012420/marveldatabase/images/5/50/ Amazing_Spider-Man_Vol_1_598_Textless.jpg
szpetna jak sto diabłów :)

To jednak wolałbym Felicie Hardy osobiście :)

ocenił(a) film na 8
transformers567_fw

Na pewno nie w tej czesci, ale w 3 lub 4 kto wie :P Ten facet w kapeluszu przechadzajacy sie w zwiastunie po Oscorpie to podobno Mysterio :)

Himiteshu

Jeżeli to prawda bardzo się cieszę, bo uważam, że ta postać absolutnie zasługuje na pojawienie się w filmie .

Himiteshu

możliwe

ocenił(a) film na 9
Himiteshu

O, mysterio to kawał mendy. Pięknie załatwił Wolverine'a w Old Man Logan...

Bartes123_2

Czemu oni tak bardzo kryją kogo zagra ta ciemnowłosa dziewczyna ? Co to za tajemnica ? Oby to była Black Cat,ale pewności nie mamy.

ocenił(a) film na 6
transformers567_fw

Hej! przecież w zwiastunie Niesamowity Spider-Man 2 jak goblin startował to tam za oknem stała jakaś kobieta i się mocno gapiła na goblina.

ocenił(a) film na 10
roman_stec

Właśnie.