Gwen zarąbiście wyszła :D Tylko ze to normalna laska a nie superbohaterka ( Black Cat ) ktora sie wygina i chodzi po budynkach i drapie :P wiec latwiej zagrac i dobrac rolę
Ale może w filmie by miła czarne a nie białe włosy bo w końcu nie muszą się trzymać w pełni oryginału
A skąd wiadomo że ta dziewczyna w obsadzie bez roli,to właśnie niie jest Black Cat ? Oby,liczę że będzie w filmie !
Okej ale, jeżeli ktoś czytał jej wywiad powtarzała w nich, że zagra dziewczynę Goblina i, że jej postać nosi kostium, więc to daje do myślenia .
Wiem w komiksach była nią Lily Hollister . Ale nie uważasz, że goblinów mamy wystarczająco ?! wiem, że Lily nie stała się goblinem, choć po części można tak powiedzieć ; )
Tak masz racje nie wiemy mam jednak nadzieje, że zaspokoją ciekawość nie jednego fana, bo myślę, że dużo z nas czeka na kotkę ;)
Kurde, chyba zaloze jakis portal o superbohaterach Marvel i DC bo coraz bardziej mnie to jara, a mam juz 25 lat xD Taki gdzie sa opisane uniwersa rozne, bio wszystkich postaci, filmy, gry, duzo artow itd. :P PS. Oby kiedyś Czarna Kotka zmiażdzyła seksapilem Black Widow, Catwoman, Emmę Frost i Niewidzialną Kobietę seksapilem :) Pozdrawiam
Z tego co pamietam to ze Spideya tylko żona Octopusa miala kostium do walki, nie pamietam jak sie nazywala, taka duża blondynka, była zła
no no, Lilly Hollistera aka Menace.:
http://static1.wikia.nocookie.net/__cb20121213012420/marveldatabase/images/5/50/ Amazing_Spider-Man_Vol_1_598_Textless.jpg
szpetna jak sto diabłów :)
To jednak wolałbym Felicie Hardy osobiście :)
Na pewno nie w tej czesci, ale w 3 lub 4 kto wie :P Ten facet w kapeluszu przechadzajacy sie w zwiastunie po Oscorpie to podobno Mysterio :)
Jeżeli to prawda bardzo się cieszę, bo uważam, że ta postać absolutnie zasługuje na pojawienie się w filmie .
Czemu oni tak bardzo kryją kogo zagra ta ciemnowłosa dziewczyna ? Co to za tajemnica ? Oby to była Black Cat,ale pewności nie mamy.
Hej! przecież w zwiastunie Niesamowity Spider-Man 2 jak goblin startował to tam za oknem stała jakaś kobieta i się mocno gapiła na goblina.