PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114200
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Gdzieś czytałem że w tej części Gwen umrze to prawda czy tylko takie głupie gadanie ???

użytkownik usunięty
Ryu_Katsu

Tak naprawdę nikt tego nie wie. Z tym trzeba czekać na premierę filmu.

ocenił(a) film na 8

Na szczęście to już niedługo :D

ocenił(a) film na 10
Ryu_Katsu

Dużo źródeł twierdzi że umrze

ocenił(a) film na 8
Ryu_Katsu

Jak najbardziej, potwierdziła to w jednym z wywiadów, że jej postać [SPOILER] skoczy z mostu tak jak w pierwowzorze komiksowym, gdzie zrzucił ją green goblin.

ocenił(a) film na 8
Ryu_Katsu

Ehhh szkoda będzie mi smutno jak umrze :(

ocenił(a) film na 7
Ryu_Katsu

A wg mnie Gwen zginie raczej w trójce, ale na 100% nie w dwójce.

ocenił(a) film na 8
michal98_filmweb

W 3 będzie juz Mary Jane, a Peter musi miec pierwiastek zemsty na Goblinie jakis :)

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

Zobaczymy :) A masz jakieś info dotyczące tego, że Mary Jane będzie w trójce, a Gwen już nie wystąpi w trójce ?

ocenił(a) film na 8
michal98_filmweb

Czytałem sporo wywiadów z rezyserem no i maja juz aktorke przeciez w roli MJ, usuneli z nia sceny juz z 2 czesci przeciez

ocenił(a) film na 8
Ryu_Katsu

Zadając to pytanie sądziłem że się czegoś dowiem a dowiedziałem się tylko tego że musze czekać na film :D

użytkownik usunięty
Ryu_Katsu

No niestety, ale takich spiolerów raczej nikt nie zdradzi. Jednak kolega wyżej napisał spoiler, lecz nie sądzę, że prawdziwy :D

ocenił(a) film na 8

Wszystkiego się dowiemy niebawem :D

użytkownik usunięty
Ryu_Katsu

Nie strasz mnie :D tyle tygodni szkoły jeszcze przed tym :D

ocenił(a) film na 8

Ale przynajmniej mamy po co żyć :D

ocenił(a) film na 10
Ryu_Katsu

Zostało równe 10 tygodni

ocenił(a) film na 9
Ryu_Katsu

Kiedys tam podano jakies spoilery, ze Harry Osborn staje sie goblinem w scenie finalowej, ktora bedzie sie odbywala w Oscorp, a smierc Gwen bedzie upozorowana.

ocenił(a) film na 8
Ryu_Katsu

Też myślę ze to będzie jej ostatnio Niesamotity Spider-Man, w 3 będzie Mary Jane już

ocenił(a) film na 8
Himiteshu

wow normalnie nie wieże też czytałem....na TASM 4 normalnie szok ale on rzeczywiście chyba od 3 bedzie z MJ bo w 2 miała sie juz pojawić ale że było za dużo postaci to reżyser ją wypierdzielił

Ryu_Katsu

Mam nadzieje że umrze. Trochę dramatu wyszlo by na dobre filmowi. Chce troche emocji, a nie tylko plastikowego humoru. A że w komisach smierc Gwen byla jedna z bardzo waznych wydarzen w swiecie Spideya, tak też tu musi umrzec. Inaczej harch w ryj. Zartowalem xD

RobinOne

Szkoda by było, gdyby umarła. Bardzo pasuje do tej roli i świetniegogląda się ja na ekranie :)