poprzedni strój podobał się dużo bardziej? Chodzi mi o ten z poprzedniej części, a nie z filmów
Raimiego. Był ładniejszy i dokładniej zrobiony. Ten wygląda jak jakieś tanie przebranie na
Halloween, a oczy którymi wszyscy się zachwycają to porażka. Jak strój jest normalny to to jakieś
tanie białe szkło przez które aktor zapewne nie widzi, a jak strój jest robiony w CGI w scenach akcji
to nagle szkiełka ładnie odbijają. W poprzednim kostiumie szkiełka były czarne, zawsze ładnie
odbijały i było w porządku.
Webb, why?
Mi ten przypomina mieszankę kostiumu z filmu Raimiego i tego z poprzedniej części ale bardziej oddaje pierwowzór komiksowy ale poprzedni faktycznie podobał mi się bardziej.
Z tym że bardziej oddaje pierwowzór to wiadomo, ale ten kostium jest gorzej wykonany po prostu. Fajnie że oczy zapożyczone z serii Ultimate ale te małe czarne szkiełka ładniej wyglądały po prostu w filmie
Poprzedni faktycznie ładniej wyglądał i bardziej efektownie, ale widocznie za duzo osób narzekało że jest inny od pierwowzoru dlatego teraz ma taki. Oczka są bardzo fajne w nowym :)
Zobaczymy może w filmie reżyser przedstawi nam z jakiego to powodu Peter zmienia kostium na nowy.
Ma inny kostium, bo mu sie poprzedni podarl. Tamten tez mi sie bardziej podobal. A co do oczu, to aktor przez nie widzi. Ba, przez nie widac jego. Mozesz obczaic sobie to zdjecie, gdzie spider-man stoi na przeciwko electro, obaj sa z profilu, to tam widac czesc twarzy garfielda, a nawet kolor jego oczu.
Mi się ten strój podoba bardziej. Właśnie dlatego bo wygląda jak ten klasyczny z animowanki plus w poprzedniej części strój był za bardzo udziwniony i wcale mi się nie podobał. Go for Spidey!
Nie no, nic. Po prostu pisanie 'kiedys, kiedys...' zamiast daty, ktora jest tam wyraznie podana, jest troche dziwne. A pisze o tym, bo po prostu nie ufalabym twojemu gustowi.
Ok stary, czas wyłożyć karty na stół. Napisy w stylu "kiedyś kiedyś" zamiast "w 2014" albo "musisz przytyć Peter" zamiast "to cię przerasta/to większe od ciebie" to były...żarty. Wiesz, takie w stylu Spidermana, niedokońca śmieszne, ale jakże urocze. Mój gust jest w porządku, zluzuj porty, wyjmij słome z butów no i ogólnie life is beautifull(tłum. życie, życie jest nowelą).
Masz cholernie wysokie mniemanie o sobie. Jesli dla ciebie to jest zabawne lub 'urocze' to jestes dziwny. I nie zwracaj sie do mnie per 'stary'.
Przejales zwyczaj nazywania ludzi czeresniakami od uzytkownika o nicku Spidey_ czy po prostu masz taki sam lamerski nawyk.
Poprzedni był fajny, głównie dzięki fajnym, ciemniejszym kolorom, ale ten też nie jest zły. Szkoda tylko, że na scenach ze zwiastunów wygląda strasznie komputerowo, jak z gry. Z poprzednim nie miałam takiego wrażenia.
Właśnie tamten był taki różny, skomplikowany jeśli chodzi o kształty i kolory na kostiumie, ciemniejszy jak to napisałeś, dokładniej zrobiony, ładniejszy i efektowniejszy. Ten to taki prosty z prostego materiału, tanio strasznie to wygląda a na tarilerze CGI tego kostiumu wygląda jak efekty rodem z Pulsowego klasyka
nie. nie jest.. uważam że stary strój był lepszy bo ładniejsze szkiełka w oczach, ale niestety aktor nie widział w nich co widział na planie... co do oczu... nie mam wielkich sapów, ale sam kostium słaby bo przypomina ten ze starego filmu spiderman i taki zbyt komiksowy... inni bohaterzy nie mają identycznych kostiumów jak w komiksach więc czemu spidey miałby mieć? :D
xD czepiasz się szczegółów.. fakt. w komiksach pająk z tyłu jest spasły, ale nie chodzi o to.
ja też uważam że poprzedni kostium był lepszy wyglądał bardziej wiarygodnie ,realistycznej
ten nowy wygląda tanio i kiczowato może w komiksie dobrze to wyglądało ale w filmie według mnie to się nie sprawd
O tak, zgadzam się z kolegą mrPARADOKS -em, poprzedni kostium z pierwszego TAS był o niebo lepszy, wyglądał jak kostium który Parker zrobił sobie sam w domu, domowymi metodami.Był prosty, naturalny i dlatego wpisywał się w tendencję urealniania bohaterów komiksów przenoszonych na ekran. Kostium w części 2 wygląda jakby był produkowany w fabryce - już poleciało po realizmie bo Parker musi robić kostiumy w ukryciu, chyba że został przyjęty do Avengers i kostiumy produkuje m Stark ale w takim wypadku w części drugiej musiałaby być jakaś sugestia której nie będzie. Wszystko jest zrobione paskudnie równo, od linijki przez co bardzo sztucznie.