Gdzie mogę znaleźć strony, na których jest ten film z dubbingem lub lektorem polskim? Prosiłbym o
linki. Jeżeli nie ma to będę czekać lub w końcu pójdę do tego kina...
Nawet jeżeli istnieją takie strony to i tak filmy tam są raczej słabej jakości często obraz jest niewyraźny. Polecam obejrzenie filmu w kinie najlepiej wersję z napisami, żeby słyszeć prawdziwy głos aktorów
Najpierw naucz się czytać.
Potem pójdź na wersję z napisami DO KINA.
Wiesz takie miejsce gdzie ogląda się filmy, słyszałeś na pewno kiedyś...
Wiem co to kino. Czytać umiem. Często chodzę do kina, ale lubię też oglądać filmy w necie. Ja wolę iśc na film z dubbingem lub lektorem. Jestem milośnikiem takich filmów. Nie lubię czytać podczas oglądania.
Dla mnie napisy niepotrzebnie zajmują miejsce na ekranie. To jest moje zdanie więc nikt nie może mi rozkazywać gdzie i jak mam oglądać -,-
Ok. Ja tylko szukam stron i nic więcej żadnych propozycji od was nie chciałem. Jak nie znacie stron to powiedzcie że nie ma takich stron lub nie wiecie a nie wypisujecie co mam robić.
jeszcze o wiele za wcześnie na przyzwoitą wersje z lektorem. Co najwyżej camy, a na to szkoda oczu.
kino albo cierpliwość.. w sumie ten film nie należy do mega hitów
też lubię dubbing i polecam iść do kina ;) a później jeszcze sobie ściągnąć film jak będzie jakiś wyraźny itp. ;)