Czemu w tej części efekty wyglądają strasznie sztucznie? Pierwsza część miała bardzo dobre, ale ta to porażka. Najbardziej chodzi mi o tego Spider-mana.
Bo zrobili mu lamerski kostium, wiec musieli wcisnac naprawde sporo CGI, zeby to wygladalo prawdziwie, a nie jak kostium na halloween. Ja rozumiem, ze on podarl swoj stary stroj, ale nie musieli tak odbiegac nowym od starego.
Fakt,kostium do dupy.Różowawy,przesadnie jaskrawy,a przeciwnik wygląda jak kosmita jak z "Zielonej Latarni".
Ale na końcu filmu spider man miał już naprawiony kostium i nowe web shotery więc nawet jak go podarł to i tak już miał naprawiony przecież pierwsza część kończy się jak spider man wystrzeliwuje sieć.
Tego nie wiemy ale chyba żaden jakiś potężniejszy wróg mu się wtedy nie przytrafił jak już to napad bank czy ataki na przechodniów więc to raczej mu kostiumu i web shotrów nie zniszczy że trzeba nowe robić.
ale była gra komputerowa która miała łączyć fabule 1 cześć i 2 http://www.youtube.com/watch?v=UN8zQ5HI-zA
Rozumiem ale mało osób grało w tą grę i raczej trudno by było zrozumieć film skoro miał być połączony z grą poza tym w grze pojawili się miedzy innymi doktor conors i skorpion a oscorp było zarażone jakimś wirusem i atakowane przez drony więc raczej byłaby to ważna część.
Jakoś tego nie widze może po prostu jest takim alternatywnym zakończeniem 1 części
No ok ale w grze pojawił się skorpion który jest nosicielem symbiotu więc w między czasie spider-man dostał czarny strój i spotkał się z venomem
A sory racja no ale powiedz mi jak wiesz oczywiście jak się będzie łączyła gra z 2 częścią filmu
on nie mial, za bardzo zniszczony ten stroj wlasnie to mi sie nie podoba takjak w poprzednich sequilach fajnie to wygladalo a tu pare dziurek
No miał go dosyć zniszczony chociażby raz walczyhł z jaszczurem po tym jak pierwszywdvsjcnrewjuvnhreufdv zb
eufdshmnvefidhlmnvjiaerw6hsdvnjauierow6hdnvoedusihmnvuoierwhvbn