PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114195
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Efekty

ocenił(a) film na 8

Czemu w tej części efekty wyglądają strasznie sztucznie? Pierwsza część miała bardzo dobre, ale ta to porażka. Najbardziej chodzi mi o tego Spider-mana.

ocenił(a) film na 9
instantion

Bo zrobili mu lamerski kostium, wiec musieli wcisnac naprawde sporo CGI, zeby to wygladalo prawdziwie, a nie jak kostium na halloween. Ja rozumiem, ze on podarl swoj stary stroj, ale nie musieli tak odbiegac nowym od starego.

użytkownik usunięty
AnOl

Fakt,kostium do dupy.Różowawy,przesadnie jaskrawy,a przeciwnik wygląda jak kosmita jak z "Zielonej Latarni".

instantion

co wy gadacie stroj jak dla mnie bomba

ocenił(a) film na 10
franek20o

Ale na końcu filmu spider man miał już naprawiony kostium i nowe web shotery więc nawet jak go podarł to i tak już miał naprawiony przecież pierwsza część kończy się jak spider man wystrzeliwuje sieć.

marcinek9920

ale spider-man mógł nie mieć wolnego w tym czasie

ocenił(a) film na 10
wort801

Tego nie wiemy ale chyba żaden jakiś potężniejszy wróg mu się wtedy nie przytrafił jak już to napad bank czy ataki na przechodniów więc to raczej mu kostiumu i web shotrów nie zniszczy że trzeba nowe robić.

marcinek9920

ale była gra komputerowa która miała łączyć fabule 1 cześć i 2 http://www.youtube.com/watch?v=UN8zQ5HI-zA

marcinek9920

mam nadzieje że mogłem i jak witać spider-man był czymś zajęty :)

ocenił(a) film na 10
wort801

Rozumiem ale mało osób grało w tą grę i raczej trudno by było zrozumieć film skoro miał być połączony z grą poza tym w grze pojawili się miedzy innymi doktor conors i skorpion a oscorp było zarażone jakimś wirusem i atakowane przez drony więc raczej byłaby to ważna część.

marcinek9920

tak sami ludzie od gry tak mówili że fabuła łączy grę z filmem

marcinek9920

poza tym będzie 2 cześć gry która z kolei pewnie będzie łączyła 2 cześć filmu z 3

ocenił(a) film na 10
wort801

Jakoś tego nie widze może po prostu jest takim alternatywnym zakończeniem 1 części

ocenił(a) film na 10
marcinek9920

Poza tym powiedz mi jak według ciebie będzie się łączyła

marcinek9920

jak zakończeniem jak ta dzieje się po zakończeniu pierwszego filmu

ocenił(a) film na 10
wort801

No ok ale w grze pojawił się skorpion który jest nosicielem symbiotu więc w między czasie spider-man dostał czarny strój i spotkał się z venomem

marcinek9920

gra ci się nie pomyliła ???? tam symbiotu nie było

ocenił(a) film na 10
wort801

A sory racja no ale powiedz mi jak wiesz oczywiście jak się będzie łączyła gra z 2 częścią filmu

marcinek9920

on nie mial, za bardzo zniszczony ten stroj wlasnie to mi sie nie podoba takjak w poprzednich sequilach fajnie to wygladalo a tu pare dziurek

ocenił(a) film na 10
franek20o

No miał go dosyć zniszczony chociażby raz walczyhł z jaszczurem po tym jak pierwszywdvsjcnrewjuvnhreufdv zb
eufdshmnvefidhlmnvjiaerw6hsdvnjauierow6hdnvoedusihmnvuoierwhvbn

ocenił(a) film na 10
marcinek9920

No miał go dosyć zniszczony chociaż by po tym jak pierwszy raz walczył z jaszczurem i mu wbił pazury potem już do finałowej walki widać było że strój jest zszyty a na końcu było już pokazane że ma taki sam strój i webshotery tylko nowe