PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114195
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Jak myślicie kogo będzie grała ?? Black Cat/Felicie Hardy czy Menace/Lily Hollister ?Jakie jest
wasze zdanie w tej kwestii??

Ola1234567899

mam nadzieje że black cat :)

wort801

ja właśnie też :) fajnie by było jakby była Felicią a Black Cat dopiero w 3 bo za dużo bd tych złoczyńców 2 :)
A ta Menace mi wgl nie pasuje ;C i mało osób ją wgl kojarzy i lepiej by było jakby grała Black Cat :)

Ola1234567899

ale black cat może też by po stronie tych dobrych :) a przy okazji szczęśliwego nowego roku :)

wort801

być :)

wort801

Dziękuję i wzajemnie :)

ocenił(a) film na 9
Ola1234567899

Ja mysle, ze calkiem sporo osob wie, kim jest Menace, w koncu to dosyc potezny wrog Spider-Mana, poza tym, gdyby byla w filmie, to kazdy by sie dowiedzial, kto to. Ale zastanawia mnie czy, skoro o niej wspominasz, informowano gdzies, ze Felicity Jones moze ja zagrac? Bo oczywiscie jestem przeciwna wprowadzaniu tej postaci juz w drugim filmie z racji tego, iz jej potencjal zostalby zmarnowany w filmie, w ktorym juz pojawia sie kilku zloczyncow.

AnOl

Wywnioskowałam to gdyż Felicity wspominała że jest dziewczyną Goblina :) A Felicia Hardy nigdy nią nie była , była nią Liliy Hollister ale nie pamiętam czy była dziewczyną Normana czy Harrego.
Masz rację w sprawie złoczyńców moim zdaniem jak już by mieli wprowadzić Felicie albo Lilly to jako ludzi którzy nie mają jeszcze żadnych zdolności :) Bo wprowadzenie ich od razu byłoby błędem bo jak napisałeś zniszczyło by to te postacie ;)
A Black Cat jakby wprowadzili jako bohaterkę było by to głupie i przeczyło komiksowi gdyż Black Cat jest wolnym strzelcem raz jest dobra, raz jest zła . Jednak Spidey poznał ją jako czarny charakter więc lepiej by było poczekać z wprowadzeniem Menace albo Black Cat w 3 części tak jak postąpiono z M.J :)

Ola1234567899

ale na potrzeby filmy mogą ją zrobić jako dziewczynę Goblina

wort801

No tak ;) i mam taką nadzieję że tak zrobią :) Bo fajnie by było zobaczyć Felicie :)

Ola1234567899

no :) jedna z moich lubionych postaci kobiecych w marvelu :)

wort801

Obok Rogue i Scarlet to moja ulubiona :)

Ola1234567899

ja lubie jeszcze emme, strom ,Rogue i Scarlet enchantress i czarną wdowę :)

wort801

Gwen stacy zapomniałem napisać :)

wort801

Mnie ciekawi jak Gwen zginie XD
Brehtałabym się jakby umarła od tego że on ją do tego auta przykleił , i potem przez przypadek ono wybuchło xdd Ale pewnie spadnie skądś i bd tak jak w komiksie.

Ola1234567899

ja liczę że to zmieniał

AnOl

a Menace może i silny ale ona jest mało znana nie było jej w grach ani w bajkach tylko w komiksie black cat jest grach i bajkach wiec jest bardziej znana tylko filmu jej brakuje :)

wort801

Nom dokładnie xD I moim zdaniem na film z Black Cat przyjdzie więcej osób i na nim więcej zarobią. Bo jak tylko usłyszą że jest tam Cat to pewnie większości przypomni się dzieciństwo ze Spider-Man TAS gdzie Black Cat była tuż po Mary Jane główną postacią kobiecą :) I na pewno stąd kojarzy ją większość osób :)
A co do Gwen to pewnie poświęci się dla Petera i skona mu na rękach...Chociaż wolałabym żeby wybuchła z tym autem XD

Ola1234567899

:) no i planują zrobić filmy o innych postaciach i myślę że black cat ma szanse na solowy film :)

wort801

No ;) Mogliby zrobić film o tym jak ratuje swojego ojca z więzienia :D to by był super pomysł na film ;D

Ola1234567899

no ale black cat miała też własne komiksy wiec mogłaby z kimś walczyć :)

wort801

Gdyby Disney się zgodził mogliby zamknąć ojca Felici w SHIELD a ona by musiała go odnaleźć xd dostać się do ich kwatery w powietrzu a tam to miałaby z kim walczyć np z Czarną Wdową albo Hawkeye XD

Ola1234567899

to byłoby dobre :)

wort801

Nom samo to jak ona musiałaby się wysilić i jakich ludzi spotkać xd żeby wgl dowiedzieć sie co to SHIELD , jak ich znaleźć i wgl XD A potem to jak walczy z Czarną Wdową XD Wtedy mogliby też zrobić ogółem oddzielny film gdzie SHIELD chce odbić Hardeskiego xd

Ola1234567899

ciekawa teoria :)