Jak myślicie ile będzie części TASM? Ja liczę na 4-5 części. ;) Oby nie zrobili rebootu po trzech
częściach tylko właśnie po 4-5.
Jeżeli 2-ka miała by być taka jak pierwsza część, to lepiej aby zakończyli na dwóch częściach ,ale wszystko się okaże jak wypadnie dwójka ,cóż ja i tak mam nadzieję że kiedyś kiedyś zobaczymy 4-ke Spider-mana :)
A mi o wiele bardziej podoba się TASM niż SM. :) Nie chcę wszczynać kłótni to po prostu moje zdanie. ;)
ale tu nie chodzi o żadną kłótnie :) nie chce być nie miły i nie chce abyś źle to odebrała ale TASM jest dziecinny więc albo lubisz ch*je filmy i coś w nich widzisz albo jesteś dzieckiem i dziecinada Cię po prostu rajcuje , mam nadzieję ze źle tego nie odbierzesz ale taki szajs w porównaniu do trylogii to jedna wielka pomyłka , SM wszystkim miażdży TASM
HAHAHHAHAHAHHAHAHAH SM dziecinny beka totalna już koniec rozmowy bo z osobą która o czymś nie ma pojęcia a pisze to ma sensu rozmawiać ? inne zdania ? można mieć inne zdanie jak najbardziej ale jeżeli jest ono logiczne ,twoje nie jest,chyba nie oglądałaś tych filmów LOL
"HAHAHHAHAHAHHAHAHAH SM dziecinny beka totalna już koniec rozmowy "
Panu podziękujemy. Wypad z filmwebu.
No i zgadzam się.
"Nie narzucam ci swojego zdania, ale twoje jest głupie, bo ja tak uważam"
Skoro o gustach się nie dyskutuje i ten pan, co jakiś czas próbuje wszystkim udowodnić, że tak uważa, to nie powinien wyśmiewać i negować wypowiedzi innych. Nie znoszę takich ludzi.
Pozdrawiam.
ale mnie mało interesuje czy ty mnie znosisz czy nie, jeżeli nie ma się argumentów tylko się hejtuje to po co pisać ? ja nie cierpię takich osób co dalej **** niż tyłek mają takie bardzo znane powiedzenie może ktośm kojarzy nomen onem bardzo mądre -aby nie używać słów które mogą oburzyć dzieci mające 10 lat
daj spokój jak ci nie pasuje to ok ale nie denerwuj innych czy masz tylko internet żeby poprawić sobie humor jak kogoś zdenerwujesz lubisz to nie oglądaj bo tracisz czas komentuj z szacunkiem dla innych na forum
Rozjaśnię panu oczy. Jesteśmy na otwartej dla wszystkich stronie, i mam prawo pisać gdzie chcę i kiedy chcę. To nie jest zamknięty chat.
Z tego, co widze, to jedyna niemajaca argumentow osoba jestes ty. Jak juz wyzej pisalam - mowisz, ze nie chcesz narzucac innym swego zdania, ale lepiej, zeby wlasnego nie mieli, bo jest glupie. A poza tym skad mozesz wiedziec, ile osoby wypowiadajace sie na tym forum maja lat? To, ze w twojej ocenie film jest dla dziesieciolatkow, nie znaczy, ze faktycznie tylko dziesieciolatki sie nim jaraja. Co wiecej, mysle, ze glupich czasach, w ktorych zyjemy, malo ktory dziesieciolatek leco na czlowieka pajaka i superbohaterow. To wlasnie starsi od takich dzieci ludzie interesuja sie takimi rzeczami. I, moze cie to zdziwi, ale znam kilka doroslych osob (nie tylko dziewczyn), ktorym bardzo podoba sie nowy spider-man. Wiem, ze na pewno bardziej niz trylogia raimiego.
Pozdrawiam.
podpisuję się dwoma rękami pod tym co napisałaś mam 22 lata i tak pewnie nikt mi w to nie uwierzy ale ja lubię takie w filmy i nic na to nie poradzę wychowałem się na bajkach marvela w latach 90 np spider-manie i na x-menach i nic w tym złego nie widzę . niech każdy ogląda co lubi i nie traci czasu na to co mu się nie podoba taka moja rada :)
Tez sie wychowalam w ten sposob. Bajki marvela i dc - ogolnie to, co lecialo na cartoon networck, jak bylam mala. No, ale milosc do komiksow, sci-fi i fantasy mam dzieki mojemu starszemu bratu (ktory z jakichs dziwnych powodow nie lubi spider-mana), choc milosc do tego bohatera wyksztalcilam sama. <3
x-men, spider-man,Ironman,fantastyczna czwórka i x-men ewolucja a z dc batman .batman przyszłości liga sprawiedliwych/ bez granic
Widzę że rozmowa jest "lekko" jałowa i nadal nie rozumiesz mojego przesłania , ale cóż ,ale skoro uważasz że nie mam argumentów a ty masz ich pod dostatkiem to skonfrontuj się z tym
1) w TASM można było wejść w ogromnej korporacji niepostrzeżenie , każdy mógł tam wejść - dla filmu
2) Teksty typu motyla noga , coś takiego padło w filmie ze ust parkera, no sorry ale czy to są teksty na poziomie osoby dorosłej czy dziecka z podstawówki ? sama sobie odpowiedz na to pytanie
3) Dziewczynie Parkera grozi niebezpieczeństwo a on właśnie używa sformułowania wyżej motyla noga, to jest normalne żartować sobie wtedy kiedy osobie ci bliskiej grozi niebezpieczeństwo ?
4) Parker podczas walki z Jaszczurem robi sobie z niego żarty co jest nie na miejscu
Trylogia jest pod każdym względem lepsza, fabuła lepiej przemyślana, całość lepiej się ogląda,zdecydowanie lepsi aktorzy a nie przysłowiowe drewna
nadal będziesz uważać że TASM jest lepszy i będzie pisać te pierdoły ?
1) Norman Osborn też bez problemu testował na sobie serum w dużej firmie co tam nie było kamer ?????
2) parker zachowujący się jak pajac w 3 części no i fryzurę ma jak adolf............
3) parker robi sobie żarty z przeciwnika ponieważ zawsze taki był jak oglądałeś tylko filmy o nim to nie mój problem najpierw sobie zobacz jaki ma charakter postać w komiksie żeby ocenić ją i za to fani go lubią za jego żarty
4 a co to aktorów marni np co grali venoma,,mary jane. a co teraz grali gwen i Parker byli dobrzy pasowali to postaci w których się wcielili
5 używał sformułowania wyżej motyla noga jak ty napisałeś nie było o tej sytuacji tylko o że gwen tam została
poza tym lepiej lata na pajęczynie bardziej płynnie a poza tym ty naprawdę chcesz denerwować tych co lubią ten film kiedyś już o tym pisałeś http://www.filmweb.pl/film/Niesamowity+Spider-Man-2012-401436/discussion/film+dl a+gimbus%C3%B3w,2147611 czemu znowu piszesz prawie to samo ????
to mam specjalnie dla ciebie zmieniać mój punkt widzenia ? pisałem tam , piszę tu i będę pisał bo mam swoje zdanie i specjalnie dla ciebie nie będę zmieniał -.-
twoje zdanie, moje jest zupełnie inne
hahhaha fryzura jak adolf i dla ciebie to minus filmu no bez żartów człowieku ...... zakończymy widzę ta rozmową
No wlasnie. Ty nie bedziesz zmienial swoich pogladow, bo ktos tak chce, ale ja mam zmieniac, bo ty sobie napisales kilka smiechu wartych zastrzezen?
Po pierwsze - to nie byla motyla noga, tylko kurza stopa, po drugie, jezeli ktos oglada z dubbingiem, to sam jest sobie winien, ze slucha takich tekstow. Naprawde rzadko kiedy mozna spotkac dobry dubbing. A po trzecie - jak mozesz uwazac, ze aktorzy z niesamowitego sa drewnami? Garfield jak dla mnie jest swietnym aktorem i zagral znacznie lepiej. Emma stone takze. A kirsten w trylogii tak bardzo nie oddawala charakteru swojej postaci, jak to tylko mozliwe. Byla delikatna, zastrachanaa i wiecznie w depresji. To NIE byla prawdziwa mary jane. I jesli wciaz myslisz, ze tobey jest lepszym aktorem od garfielda, to moze sprawdz sobie ich miejsca w rankingu na filmwebie. Garfield moze nie jest wysoko, ale przynajmniej nie w okolicach steveena segala, roberta pattinsona i innych ludzi, grajacych jak kawalki rozpalki do grilla.
po 1 to pisałem coś w stylu więc nie wypominaj mi zacznijmy od tego, twoje zastrzeżenia są dopiero marne ale ja mam poziom i nie mam zamiaru się kłócić na portalu, cóż mało mnie interesuje jakiś ranking bo Tobey i tak bije na głowę Garfielda czy jak mu tam jest dokładnie. Ja mam inne zdanie i mało mnie interesuje twoje zdanie i ranking ja i tak go nie zmienie
no lepiej zakończymy tą rozmowę masz racją jak widzę jak ktoś ma inne zdanie niż ty to naglę wszystko ci przeszkadza dla mnie to jest minus tak sama jak tobie minus to żarty spider-man a z przeciwnika no bez jaj spider-man beż żartów to nie spider-man człowieku
i nie każe ci zmieniać zdanie tylko czemu piszesz to samo w innym temacie jak ktoś chciał skomentować twoje zdanie mógł tam napisać
sprostujmy troszkę, pierwsza sprawa ja staram się sprostować wasze przekłamanie rzeczywistości,ale w żadnym wypadku nie mam zamiaru zmieniać niczyjego zdania ;)
Będą trzy części i może uda im się wcisnąć Petera do Avengers 3.
A wgl to mi się też podoba bardziej ten spider-man, bo gość jest przystojniejszy, gra lepiej niż Tobey (o wiele lepiej) i jakoś tak moja ukochana przemoc jest lepiej rozwinięta... :D
No, fajnie by było, ale każdy, kto czyta newsy na ten temat wie, że reżyser ogłosił 3 części. No i nikt nie wyklucza pojawienia się pająka w avengers. Jestem bardzo bardzo za.