Pierwsza część była w mojej opinii taka sobie ale to pewnie kwestia tego że ja wychowałem się na trylogii od Raimiego i serialu animowanym z 1994 roku ale jak usłyszałem wieści o kolejnej odsłonie to jestem pewien że Marc Webb weźmie sobie do serca uwagi widzów, naprawi co trzeba i dostarczy nam solidny film o Spider Manie dlaczego - 1. Strój Nowego Spider mana, wygląda tak jak powinien wyglądać (wreszcie ktoś wpadł na pomysł by dać Spider manowi białe oczy :D). 2. Przeciwnicy których nie widzieliśmy wcześniej w filmach Raimiego (ELECTRO w wykonaniu Jamie Foxa na pewno będzię COOL) czy RHINO (nie przeszkadza mi jego Transformersowa wersja) a także nowa wersja starego przeciwnika - GREEN GOBLINA (Na jego widok już mam dreszcze), Także efekty specjalne trzymają poziom, Oby ten film wypalił...
Pozdrawiam i czekam na opinię
To jest tetralogia. Co najmniej tetralogia, bo wiele osob ma nadzieje na wiecej filmow.
Na bank będą 4 filmy plus jeszcze oddzielne o poszczególnych przeciwnikach jak Venom
To tez wlasnie powiedzialam. Nie trylogia, tylko tetralogia, a potem moze i pentalogia.
Tak, ale niech nie bedzie ladna z buzi tylko , mam nadzieje ze tez warunki fizyczne bedzie miala fajne jak Black Widow na przyklad a nie Kobieta Kot ktora nie powala seksapilem ze wzgledu na to ze jest chuda ;/ Choc rola w 3 Batmanie zagrana bardzo dobrze
Nawet chcialam wspomniec o Kobiecie Kot, ale nie wiedzialam, jak faceci na nia reaguja w sumie. Wiem, ze nie tylko ladna z buzi powinna byc. Dlatego tez napisalam 'seksowna', bo cycki i jakies inne kobiece ksztalty miec musi.
Troszkę chyba jednak za młoda, dla mnie chyba numerem jeden jesli chodzi o dobór postaci kobiecej jako superbohaterki będzie Elizabeth Olsen jako Scarlet Witch, w scenie po napisach Zimowego Żołnierza wygląda kozacko :)
Daj spokój. Ludzie maja różne gusta i nie ma sensu nikogo prowokować do kłótni bo po co? Lepiej po prostu w normalny sposób wyrazić swoje zdanie. Nie bronię tu nikogo tylko nie chcę by ktoś kogoś prowokował do kłótni bo to nie ma sensu. Jeśli myślisz że ja teraz do kłótni prowokuje to przepraszam.
Ludzie mają różne opinie więc nic się na to nie poradzi. Jedni wolą ,,Amazinga" drudzy serię Raimiego. Jedni wolą ,,Władcę" drudzy ,,Hobbita". Nie można zmienić czyjegoś zdania. Też z początku wolałem Raimiego, ale po ponownym obejrzeniu bardziej przekonał mnie Amazing.
Spoko szanuję to. Co do Batmana to widziałem tylko jedną część Nolana i więcej nie zamierzam.
Moja opinia to brednie ??!!
Swoimi komentarzami pokazujesz tylko po pierwsze że nie masz szacunku do opinii innych a po drugie swój niski wiek i równie niski poziom inteligencji, W Dyskusjach na tym serwisie chodzi o wyrażanie swojej opinii, O Opiniach się nie dyskutuję ja swoją wyraziłem więc czego ty właściwie chcesz ?! Jak w ogóle można nie mieć szacunku do opinii innych i nie akceptować gustów pozostałych ?!
Powiem ci tyle Wayne Static - JESTEŚ ZWYKŁYM DZIECKIEM !!!
I więcej nie komentuj nigdy więcej opinii które ci się nie podobają po wkurzasz innych i pokazujesz jakim jesteś Dzieckiem !!
Żegnam !!
Ale zrozum że to że ktoś ma inne zdanie nie czyni go gorszym i nie jest to powód do obrażania.Czy ktoś tutaj obrażał cię czy wyzywał bo lubisz innego spider-mana?Nie!!!!!to ty prowokujesz ludzi do wyzwisk i kłótni bo mają inne zdanie a teksty typu"wal się na ryj' są bardzo nieodpowiednie bo pokazujesz nimi że nie potrafisz prowadzić normalnej konwersacji bez obrażania innych i ich zdania,Bo nie obrażasz tylko zdania tych ludzi tylko obrażasz ich samych do czego nie masz żadnych podstaw bo nawet tych ludzi nie znasz i nie wiesz jacy są, a to że ktoś nie podziela twojej opinii nie znaczy że jest gorszy.A skoro nie lubisz Amazinga i uważasz że lepsza jest trylogia Raimiego to możesz to powiedzieć chyba trochę grzeczniej a nie przeklinać i prowokować do kłótni w każdym komentarzu.
Ale po co te wulgaryzmów.Swoim komentarzem właśnie potwierdziłeś tylko to co wcześniej napisałem , że nie potrafisz prowadzić normalnej konwersacji bez przeklinani.
Ja łże jak pies ?!
Ty Gnido !!!
Niech wreszcie dotrze to tego twojego zakutego, pustego łba że jak ktoś ma opinię inną od twojej to to wcale nie jest łgarstwo !!!
Czy ja kiedykolwiek powiedziałem że trylogia Rimiego jest do kitu ?!
NIE !!!
Czy ty wlazłeś na moją opinię, wyzywasz mnie od dzieciaków, obrażasz mój gust (zresztą nie tylko mój) i mnie choć mnie nie znasz i nie wiesz kim jestem - Oczywiście !!
Każdego tak zaczepiasz ?! Nie masz nic z sobą do roboty to lepiej naucz się dobrych manier bo mnie wyzyważ od Dzieciaków a sam pokazujesz swoimi komentarzami że nie jesteś mądzrzejszy od typowego óśmioletniego pyskatego gówniarza !!
I więcej mnie nie komentuj bo cię zgłoszę naruszenie reglaminu !!
Uspokoiło się dziecko wreszcie?? Jak tak, to idź grzecznie zjedz obiadek, a potem zasiądź do lekcji.
Tak to sobie możesz mówić do swojego dziecka a nie do kogoś kogo nawet nie znasz , jestem pozytywnie nastawiony na nowego spider mana, jeśli ty nie jesteś to spoko masz do tego prawo ale do cholery jak tak reagujesz na to że ktoś nie podziela twojego gustu to lepiej nie reaguj, a nie będziesz miał co chwilę usuwanych komentarzy, denerwujesz ludzi i myślisz że to ci coś da ?
Pozwól że cię oświecę - To ci nic nie da poza usuwanymi komentarzamii kłótniami !!
Mówie ci daj sobie spokój, wszystkich tylko denerwujesz.
Daję ci szansę - nie komentuj więcej tego postu bo nawet jeśli mnie olejesz i i tak coś napiszesz to i tak twój komentarz zostanie usunięty.
Zastanów się może te jak to mówisz Dzieciaki mają więcej rozumu niż ci się wydaje.
Żegnam
wayne static - wszystkie Twoje wpisy zostają zablokowane. Obojętnie gdzie piszesz.
Możesz robić coś pożyteczniejszego ze swoim życiem niż to co robisz. Twój wybór jak spędzasz czas ale jeżeli łamiesz tyle razy regulamin to zajmij się czymś innym niż wyżywanie się na ludziach którzy się z Tobą nie zgadzają.
Ja po Amazing Spider Man 2 spodziewam się spójnego, sprawnie i momentami dowcipnie zrealizowanego filmu o superbohaterach. Więcej- po zwiastunach myślę, że będę się na nim bawił lepiej niż na pierwszej części. Może i nie będzie to dla mnie tak duże zaskoczenie jak nowy Kapitan Ameryka który przerósł moje najśmielsze oczekiwania ale kawałkiem odprężającego kina? Jak najbardziej.
Zamiast atakować ludzi doskonal siebie, będzie Ci się łatwiej żyło i zrozumiesz, że w tej chwili to nie wszyscy są przeciw Tobie tylko na odwrót. Póki co ktoś kto widzi poziom agresji z Twoich postów myśli sobie "mały pies głośno szczeka". I tyle.
a mnie ani poprzednia seria jak i pierwsza część nowej trylogii nie przypadła do gustu , tym filmom brakuje jaj , jakiegoś porządnego kopa ...
zapewne ta część będzie lepsza ale rewolucji nie będzie.
Ja osobiście nie oczekuję żadnych Rewolucji tylko dobrej zabawy i dlatego właśnie czekam na ten film, zresztą zapowiada się on nieźle, podobają mi się projekty przeciwników, Efekty Specjalne, Andrew Garfield jako Spider man i oczywiście Emma Stone jako Gwen Stacy <3
Ale to moje osobiste odczucia, masz prawo myśleć inaczej i szanuję twoje zdanie :)
Pozdrawiam