PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114192
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Proszę o wasze propozycje jak myślicie w kogo mogłaby się wcielić ?

użytkownik usunięty
buterfly

może jakąś pracowniczke ravencroft albo oscorp

Możliwe mi namyśl przyszła Betty Brant (Jones nawet z wyglądu mi pasuje), ale ona była pracownicą redakcji Daily Bugle pogłoski byłby takie, że miała zagrać Black Cat, ale to raczej mało prawdopodobne .

buterfly

ten temat już był na forum

wort801

No i co związku z tym wort801 ?

buterfly

tylko napisałem że taka rozmowa już była

wort801

trudno nazwać to rozmową jeżeli nie było chętny do jej kontynuacji .

buterfly

http://www.filmweb.pl/film/Amazing+Spider-Man+2%2C+The-2014-622028/discussion/Bl ack+Cat,2138144

wort801

Wież miałem namyśli swój temat, który założyłem, ale nikt nie odpowiadał, a po 2 nie jest moim ,, hobby'' oglądać ponad 100 tematów aby upewnić się, czy aby na pewno takiego nie było .

wort801

Fajnie że się dogadaliśmy : )

buterfly

ja też :)

wort801

ja myślę że w drugiej części zagra Felicję Hardy a w 3 części jako Black Cat będzie tylko się tak sobie myślę jak będzie z włosami w dzień blond a na czas kradzieży/nocnej przygody na biało będzie farbować ?????

wort801

Jeżeli już miałaby zagrać Black Cat raczej włosy miałaby blond i jako kotka : ) i jako Felicja .

ocenił(a) film na 9
buterfly

Ja mysle, ze ona moze troche namieszac i tylko tyle mi do glowy przychodzi. Ludzie obstawiaja black cat tylko dlatego, ze laska ma na imie felicity, jak plytko.

AnOl

No fakt i do tego raczej mało prawdopodobne, żeby jeszcze ją wcisnęli, a to że aktorka ma na imię Felicity, to przecież nic nie znaczy .

ocenił(a) film na 9
buterfly

wiem, ale ludziom się kojarzy.

ocenił(a) film na 7
buterfly

Obstawiam, że zagra Felicie Hardy :)