PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114192
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Chodzi mi o Mary Jane i Gwen. Jeżeli czytaliście komiksy to która partnerka pajączka była fajniejsza? Ja czytałam że obie były bardzo fajne, ale Mary była bardziej seksowna i wyzwolona, czy coś, to prawda? I czy w komiksie darzyły się sympatią?

ocenił(a) film na 9
nutria_00

Mj faktycznie byla bardziej wyzwolona i taka radosna, energiczna. A gwen na pewno bardziej opiekuncza w stosunku do petera, bo kiedy byli razem, peter byl jeszcze frajerem. Ale nie jestem pewna, czy one sie w ogole znaly. Chociaz pewnie tak.

ocenił(a) film na 10
nutria_00

W komiksie Mary Jane a w filmie Gwen.

ocenił(a) film na 5
nutria_00

Wiec tak z jednej strony jest puszczalska gwen która zdradzila pitera z normanem osbornem a z drugiej zaś slotka troskliwa i seksowna do bulu mj. Oj sam nie wiem ,wybur jest taki trudny (sarkazm)

"Bierz ich tygryśie " :-)

deadpool11

Ja osobiście o wiele bardziej wole Gwen niż M.J .

ocenił(a) film na 5
buterfly

Gwen śie puszcza !!!!!!!!!!!! a zraszta ani mery ani gwen nie moga sie równac z felicia hardy :-)

Ays ays beybi

deadpool11

Romans z Osbornem wielu fanów nie uznaje tej historii dla mnie, to zbezczeszczenie wątku Gwen .

ocenił(a) film na 6
deadpool11

naucz się w końcu pisać dzieciaku.

ocenił(a) film na 5
_Ina_

O co ci chodzi ? Wchodzisz na forum i zamiast odpisac na temat to krytykujesz moja pisownie ,niestety tak sie zlozylo ze na moim tablecie nie mam polskich znakow ,ale ja w przeciwienstwie do ciebe w moich wypowiedzach podaje kakretne argumety i co najwazniejsze nikogo nie obrazam

ocenił(a) film na 6
deadpool11

tak. konkretne argumenty typu: "gwen się puszcza"? spoko ;)
łączę się z tobą w "bUlu" i cieszę się, że ten "wybUr" nie sprawił ci trudności.
pozdrawiam.

ocenił(a) film na 5
_Ina_

O boze !!!!!!!!!!! 2 bledy ortograficzne ,tak bardzo zgrzeszylem

nutria_00

Byłam ciekawa jak przedstawiono postacie w komisie i czytałam opinie wielu osób, że Gwen była bezpłciowa i nudna, to prawda?

ocenił(a) film na 6
nutria_00

ja tam wolę gwen,

ocenił(a) film na 8
nutria_00

Gwen.

ocenił(a) film na 7
nutria_00

Musząc wybierać to albo Black Cat aka Felicia Hardy albo ostatnia miłość Parkera czyli pewna pani technik policyjny (nie pamiętam z imienia, a nie chce mi sięszperać i szukać po komiksach;)