jak myslicie czym beda motywowac sie wrogowie spider-mana ?
Rhino- zemsta za nieudany rabunek ?
goblin- wariat ?
electro- tez wariat?
Szczerze nie mam pojęcia. Z Rhino faktycznie tak może być. Goblin i Electro będą współpracować i wątpię w to, że będą po prostu wariatami.
1 Rhino- zemsta za nieudany rabunek bardzo możliwe że masz rację
2 goblin- wariat poza tym on jest na serum nie jest sobą tak myślę a poza tym myślę że coś związanie będzie z jego ojcem gdzieś czytałem że spider-man ma coś w swoim organizmie co uraduję jego ojca
3 Spider-man radując go sobie zażartował z niego a po mutacji coś mózgu mu się poje...... i pewnie uznał że spider-man go poniżył wtedy a już przed tym wypadkiem spider-man był jego idolem i zawsze też chciał być Spider-manem jednym słowem też wariat
Electro z jednej strony chciał chyba pomagać spider-manowi ale uznali go juz za złego i do tego ta scena z klipu na times sqaure kiedy spidey go zapewnia że nic mu się nie stanie a za chwilę snajper do niego strzela i wtedy mówi chyba do niego że go okłamał i się zaczyna zemsta na spider-manie.Ale czemu goblin to nie mam pojęcia,może jest tak jak mówisz ale skąd by wiedzieli że spider-man może mieć coś w organizmie co by uratowało Normana.
Wiem o tym że go obserwowali od małego ale chyba nie wiedzieli chyba że Peter jakieś 10 lat później zostanie spider-manem,obserwowali go raczej ze względu na jego ojca
W jednym zwiastunie jest pokazane jak Harry mówi ,,What about Peter?" a w innym spocie telewizyjnym mówi ,,What about Spider-Man?" chyba do tego gościa więc raczej wiedzą.
Wiec ty mozesz sie wypowiadac, a ja nie? Ja przynajmniej szanuje gust innych, a jesli chce im cos wyperswadowac, to uzywam do tego argumentow, a nie obelg. Kazdy moze sie wypowiedziec i miec wlasne zdanie. A ty oprocz tego jeszcze zakrzykujesz innych. Jesli ktos powinien stad isc, to ty.
Ty za to nie uzywasz przecinkow. Wybacz, ze trudno czyta ci sie moje komentarze, ale jesli juz tak bardzo obczajasz wszystkich na fw, zeby ich krytykowac, to popatrz na moja lokalizacje. A w ogole co ty maszz do tego tematu? Gosc sie zapytal o motywacje przeciwnikow, a ty znowu pieprzysz o restarcie serii. Trudno, stalo sie. Rozumiem, ze tego nie akceptujesz, ale zrealizowanych produkcji juz nie cofniesz, wiec ddaj temu spokoj. Bedzie ci lepiej w zyciu, bo jak narazie tylko krzyczysz i nic za tym nie idzie. No powiedz, jaki ma cel twoje narzekanie na wszystko?
Zamiast "Odpowiedz" polecam "Zgłoś nadużycie" tak jak ja to robie i nie radze już się do niego odzywać bo to i tak nic nie da i nic mu już nie uświadomisz. Too late :D
Oczywiscie, ze zglaszam naduzycie, juz to zrobilam. Te nienawistne tematy o 'reboocie dla malolatow' tez ja zglaszalam.
Ja już drugi raz dla pewności zgłosiłem go o usunięcie jego konta,bo nie ma sensu blokować komentarzy bo i tak zaraz napisze nowe hejty więc trzeba uderzyć do źródła.
Moze u wiekszosci tak jest. Ale poznalam paru mezczyzn, ktorzy mowia, ze nie sprawia im to przyjemnosci. Czekam az nazwiesz ich pedalami.
I poraz kolejny zapytan, z niklym plomieniem nadziei, czy nie mozesz przyjac do wiadomosci, ze nie wszystkim podoba sie to samo?
Wszystko pozostale. Przeciiez stosunek plciowy nie ogranicza sie jedynie do oralu.
1. Udalo ci sie doprowadzic do wrzenia gimbaze, ale prawda jest taka, ze to nie jest ich wina, ze sa z gimbazy, a poza tym oni sa bardzo pokojowymi ludzmi. To znaczy z tego, co widze, oni tu wchodza tylko po to, zeby przedyskutowac jakies detale w filmie. Zreszta mnie tez tylko na tym zalezy. To sie nazywa zycie we wlasnym swiecie i jesli ktos ten swiat hejtuje, to wszyscy zaczynaja sie denerwowac.
2. Nie chcialam nazywac tego seksem, bo istnieje prawdopodobienstwo, ze w regulaminie jest jakis ustep o niemoznoscci uzywania tego slowa.
Nie no, nie wiem, czy slowo seks jest zakazane, ale mogloby byc. Na wielu portalach jest ono cenzurowane.
Wcale sie nie uwazam za lepsza od nich. Tez jestem fanka Spider-Mana i tez lubie bronic wlasnego zdania. I w zasadzie, chociaz to mile, nie mam pojecia skad taa nagla zmiana frontu.
Tak, no coz. Z jakiegos powodu ludzie na tym forum lubia ze mna rozmawiac 'normalnie'. Nie wiem, czemu, ale nie mam nic przeciwko
Moja ulubiona czescia starego Spider-Mana tez jest trojka. Ogolnie jako mala dziewczynka lubilam tylko Spider-Mana i bylam w tych filmach zakochana, ale z czasem przyszly inne produkcje o superbohaterach, a mnie bardziej podszedl nowy Spider-Man. Zreszta tak sobie mysle, ze nawet osoby, ktorym sie nie podoba Garfield w tej roli i tak musza przyznac, ze jest bardzo dobrym czlowiekiem. Szkoda, ze nikt nie mowi o jego akcjach.
Ja sobie korzystam z filmwebu i nie wchodze nikomu w droge, dopoki nie uznam, ze jakas wypowiedz obraza moj gust i poglady. Wtedy staram sie przy uzyciu argumentow wyperswadowac mu, ze moze sie mylic. Ogolnie nawet jesli ktos ma inne zdanie, to nie przeszkadza mi to dopoki nie zacznie mi go narzucac. Tak samo, jesli ktos mi powie, ze musze obejrzec jakis film lub przeczytac ksiazke, to tego nie zrobie. Mam wolny wybor i choc ulegam duzemu wplywowi innych, to sama musze wybrac, co akurat chce zrobic. Poza tym ktos wazny dla mnie ma tu konto i jest to jedyny sposob na komunikacje, wiec przewaznie w tym celu korzystam z filmwebu.
W zasadzie w trylogii Raimiego najbardziej irytuje mnie Tobey Maguire, ktorego gra aktorska mi nie podchodzi, ale fabula moze byc. W koncu to klasyka, tak jak pierwsza wersja Carrie. Po prostu czasem trzeba obejrzec. Niemniej Marc Webb i Christopher Nolan zrobili wedlug mnie lepsze wersje filmow o superbohaterach. Snyder zreszta tez, ale tego goscia nie lubie, wiec nie bede go chwalic.