PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114192
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Mary Jane

ocenił(a) film na 9

Niech Ją ubiją i zostawią Gwen, tak którą ją gra wygląda gorzej od Dunst.
http://wpc.556e.edgecastcdn.net/80556E/img.site/PH3aiTHIpmX96b_1_m.jpg i to ma być przyszła
Top Model ?
Dla porównania
http://i246.photobucket.com/albums/gg113/toberaw/MollyCQuinnasMaryJane.jpg dziewczyna
wygląda jakieś 8 razy lepiej niż, te paskudztwo które wybrali.

użytkownik usunięty
Robert831231

Nie za dużo już tego mieszania z błotem biednej Woodley ?

ocenił(a) film na 9

Jak ją poprawią komputerowo lub dobrym makijażem to zmienię zdanie. Póki co za cholere mi nie pasuje na M.J.

Robert831231

dziewczyna najlepiej nie prezentuje się na planie zdjęciowym wiec fani średnio ją przyjmują. Zobaczymy jak będzie wyglądać i jak zagra w filmie

ocenił(a) film na 9
julcia2805

Więc trzeba liczyć na speców od fx lub charakteryzacji :D

ocenił(a) film na 8
Robert831231

Niech nie zabijają Gwen :<

ocenił(a) film na 9
urinmyveins

Też tego nie chcę.

ocenił(a) film na 6
Robert831231

Emma Stone bez makijażu też niestety wygląda bardzo przeciętnie (zresztą tak jak i 90% aktorek w Hollywood, tak więc nie można mieć o to pretensji do nikogo).
Co do Mary Jane to nie wiadomo w jaki sposób sportretuje ją Shailene Woodley (chodzi głównie o cechy charakteru)- być może jej gra będzie bardzo dobra lub nawet genialna i fani będą zadowoleni. Nie wiemy też jak wygląda dokładnie fabuła i scenariusz filmu, więc zarzuty co do wyglądu Woodley mogą być chybione. Może według zamysłu reżysera- Webba w tej części MJ ma wyglądać na taką zaniedbaną (aby nie przyćmić chociażby Gwen), a dopiero w 3 części Mary Jane nabierze większego wdzięku.

Zresztą nie można powiedzieć, że aktorka, która gra MJ jest brzydka. Na innych zdjęciach prezentuje się bardzo dobrze.
http://collider.com/wp-content/uploads/shailene-woodley-01.jpg
images2.fanpop.com/image/photos/12800000/Shailene-Woodley-is-Fish-Tail-Flirty-sh ailene-woodley-12822357-844-1222.jpg
http://www.banzaj.pl/pictures/kultura/film/Premiery/The_Descendants/Shailene_Woo dley_na_premierze_filmu_The_Descendants_w_Londynie_11.jpg

No i dochodzi jedna istotna rzecz: Webb przecież widział jak Shailene wyglądała przed rozpoczęciem zdjęć i gdyby mu się nie spodobał jej wygląd, wysłałby ją po prostu na dietę i siłownie/fitness/areobik dla poprawienia figury (kontrakt na pewno obejmuje takie rzeczy). Nic takiego nie miało miejsca więc Webb chyba wie co robi... Nie udawajcie mądrzejszych od twórców, skoro nie posiadacie pełnej wiedzy co do zarysu i wizji filmu...

ocenił(a) film na 10
zombie001

Tylko Emma Stone prawie wogóle nie używa makijażu bo woli wyglądać naturalnie.

ocenił(a) film na 9
zombie001

Tylko że w komiksach, gra i filmach animowanych zawszę wyglądała ślicznie. Zawszę mi się wydawało, że cały ten myk polega na tym "Bardzo ładna dziewczyna, zakochuje się w zwykłym kolesiu, dziewczyna zostaje "Tap Made", chłopak zbawia Nowy Jork / Świat". A póki co nie wygląda to zbyt optymistycznie, tak jak ten Elecrto którego będzie grać Jamie Foxx. Ale oki czekam na magików charakteryzacji może Ją "wylaszczą".

Robert831231

Ja osobiście wolę Mary Jane. Emma Stone w roli Gwen mi nie przypadła do gustu. W ogóle Gwen nie lubię. Każdy ma swój gust i nikt nic na to nie poradzi. ;)

Robert831231

Wole juz Woodley, od Stone, ktorej twarz jest prawie juz w kazdym filmie.

ocenił(a) film na 9
Napier

Ja ją dopiero w 8 filmach widziałem, więc się nią jeszcze nie 'przejadłem" :)

Robert831231

Jak dla mnie widzialem juz sporo, i po tym moge stwierdzic ze ona gra w kazdym filmie tak samo. Dunst jak dla mnie zagrala lepiej w calej trylogi od niej.

ocenił(a) film na 10
Napier

Raczej nie.
Stone w każdym filmie gra inaczej.

użytkownik usunięty
Napier

Może po prostu ma dosyć ograniczony warsztat aktorski ? Sama sympatyczność nie wystarczy.

użytkownik usunięty
Napier

Zgadzam się . Taka miła odmiana.

Poczekajmy na film to zobaczymy.

ocenił(a) film na 6
Robert831231

Wejdź w jej profil, makijaż robi cuda. Prawdą jest natomiast,że co komiks to inna M.J., w jednych była cycatą atletką z kaloryferem, w innych szczupłą kumpelą z liceum, wszystko zależy jakim tropem pójdą twórcy

ocenił(a) film na 9
katedra

Jakoś wytrzymam te dwie sceny które zagrała. Gorzej będzie jak w 3 będzie miała dłuższą role.