PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114192
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Czy po tym co stało się z Gwen jesteście za tym, aby w następnej części pojawiła się Mary Jane? Ja, mimo że bardzo polubiłam blondynę to jestem jak najbardziej za. Nie chcielibyście usłyszeć słynne 'face it tiger, you just hit the jackpot' powiedziane nie mdłym i przesłodzonym głosikiem Kristen Dunst tylko z ust aktorki która wie jak odzwierciedlić postać? ;>

ocenił(a) film na 8
nutria_00

Bardzo lubię Gwen. Emma Stone idealnie wykreowała tę postać, tym bardziej ( SPOILER ) szkoda ze się już z nią pożegnaliśmy;( ale cóż, twórcy pozostali wierni komiksowi. co do Mary Jane, podobno już do drugiej części nakręciła sceny ale ostatecznie nie znalazły się w filmie, może do wydania DVD chociaż je dołączą:) oby nowa MJ była lepsza od starej...

ocenił(a) film na 10
nutria_00

Na razie nie myślę o MJ, wciąż mi szkoda Gwen, no ale taka jest kolej rzeczy. A tak na serio to może Peter bedzie z MJ jako Peter, a jako Spider-man z Black Cat ^^

ocenił(a) film na 8
mateusi91

no właśnie zapomiałam o Felicii, na razie rólka epizodyczna ale pewnie rozwinął ją w następnej części:)

nutria_00

Wolę Gwen, ale skorojuż jej nie będzie, to niech dadzą Mary.

nutria_00

MJ gra Shailene Woodley (http://www.filmweb.pl/person/Shailene+Woodley-289092) i to juz w tej części, niestety sceny z nią zostały wycięte, pewnie będą w dodatkach na dvd :)

ocenił(a) film na 9
Crepusculo

Ja ostatnio czytałem, że na rolę MJ ma być ponowny casting.

nutria_00

Kirsten Dunst nikt nie pobije w tej roli. Nie ma co nawet o tym marzyć. :P

Davus

Każdy kto by nie zagrał, zagrałby lepiej i zagra zapewne Shailene Woodley. A raczej wiadome, że wprowadzą nową laskę bo nie będą pokazywać przez 2,5 h jak się Spider-Man tłucze z przeciwnikami:)

Erigone13

Ta, wiem, wiem, Dunst nie powalała. Choć była OK, więc też bez przesady - da się kogoś gorszego znaleźć. Bez problemu. :P

ocenił(a) film na 9
nutria_00

Mam tylko nadzieję, że rola MJ nie zostanie zagrana przez Shailene... Zepsułaby mi całą przyjemność zfilmu...