Czy po tym co stało się z Gwen jesteście za tym, aby w następnej części pojawiła się Mary Jane? Ja, mimo że bardzo polubiłam blondynę to jestem jak najbardziej za. Nie chcielibyście usłyszeć słynne 'face it tiger, you just hit the jackpot' powiedziane nie mdłym i przesłodzonym głosikiem Kristen Dunst tylko z ust aktorki która wie jak odzwierciedlić postać? ;>
Bardzo lubię Gwen. Emma Stone idealnie wykreowała tę postać, tym bardziej ( SPOILER ) szkoda ze się już z nią pożegnaliśmy;( ale cóż, twórcy pozostali wierni komiksowi. co do Mary Jane, podobno już do drugiej części nakręciła sceny ale ostatecznie nie znalazły się w filmie, może do wydania DVD chociaż je dołączą:) oby nowa MJ była lepsza od starej...
Na razie nie myślę o MJ, wciąż mi szkoda Gwen, no ale taka jest kolej rzeczy. A tak na serio to może Peter bedzie z MJ jako Peter, a jako Spider-man z Black Cat ^^
no właśnie zapomiałam o Felicii, na razie rólka epizodyczna ale pewnie rozwinął ją w następnej części:)
MJ gra Shailene Woodley (http://www.filmweb.pl/person/Shailene+Woodley-289092) i to juz w tej części, niestety sceny z nią zostały wycięte, pewnie będą w dodatkach na dvd :)
Każdy kto by nie zagrał, zagrałby lepiej i zagra zapewne Shailene Woodley. A raczej wiadome, że wprowadzą nową laskę bo nie będą pokazywać przez 2,5 h jak się Spider-Man tłucze z przeciwnikami:)
Ta, wiem, wiem, Dunst nie powalała. Choć była OK, więc też bez przesady - da się kogoś gorszego znaleźć. Bez problemu. :P