1) Gwen Stacy (Emma Stone)
2) Czarna Wdowa
3 ) Felicia Hardy
4) Jean Grey
5) Niewidzialna dziewczyna
6) Blink
7)Emma frost
8) Strom
9) Raven / Mystique (Jennifer Lawrence)
10 Betty Ross (Liv Tyler)
1.Gwen Stacy ( Emma Stone)
2.Kitty Pryde ( Ellen Page )
3.Selina Kyle ( Anne Hathaway )
4.Emma Frost ( January Jones )
5.Moira MacTaggert (Rose Byrne)
6.Czarna Wdowa ( Scarlett Johansson )
7.Darcy Lewis (Kat Dennings)
8.Peggy Carter ( Hayley Atwell )
9.Selina Kyle / Kobieta-Kot ( Michelle Pfeiffer )
10.Mariko (Tao Okamoto)
1. Gwen Stacy (Emma Stone)
2. Czarna Wdowa (Scarlett Johansson)
3. Selina Kyle (Anne Hathaway)
4. Raven/Mystique (Jennifer Lawrence)
5. Jean Grey (Famke Janssen)
6. Emma Frost (January Jones)
7. Susan Storm (Jessica Alba)
8. Betty Ross (Liv Tyler)
9. Mariko (Tao Okamoto)
10. Kayla Silverfox (Lynn Collins)
Selina Kyle (Anne Hathaway)
Selina Kyle / Kobieta-Kot ( Michelle Pfeiffer )
Poison Ivy /Pamela Isley (Uma thurman )
Ich jeszcze zabrakło na mojej liście
1 Gwen Stacy (Stone)
2 Blink
3 Black Widow
4 Mariko
5 Catwoman (Pfeiffer)
6 Emma Frost
7 Artemizja (300)
8 Mariko
9 Ramona Flowers
10 Nancy Callahan
ej mam takie pytanie no bo wiesz nikt nie zna marvela lepiej niz ty a wiec w spider-man 1,2,3 w lustrze pojawiala sie postac normana osborna wiec pytam sie kto to byl bo chyba nie prawdziwy norman
spamuj do woli pod moimi postami dziecko, na następne odpowiedzi już nie dostaniesz. O uwagę płacz do rodziców nie do mnie.
1. Black Widow (Scarlett Johansson)
2. Gwen Stacy (Emma Stone)
3. Blink (Bingbing Fan) filmu jeszcze nie widziałem ale co tam, już mi się podoba <3
4. Mystique (Rebecca Romijn, Jennifer Lawrence)
5. Black Cat (Michelle Pfeiffer)
Nie odpisywać Action_Hero to zwykły troll który tylko obraża tych co mają inny gust niż on. Dzieciak ma neta i myśli że wszystko mu wolno .
http://www.filmweb.pl/film/Mroczny+Rycerz+powstaje-2012-506756/discussion/Trylog ia+ssie%21,2443007
jak kazdy gimbus koles mysli tylko o jednym a jego dziewczyna to reka tylko ktora
Żeby zaspokoić twoją ciekawość, to ci powiem że ma Ona inny gust niż ja, i się świetnie dogadujemy. :)))
A teraz wracając już do GŁÓWNEGO TEMATU: za co dałeś 10-chę temu powyższemu "czemuś"???????
Masz już określone zdanie na temat tego filmu wiec nie ma sensu ci podawać argumentów poza tym osoba która na samym początku obrazą innych z taką osobą nie ma sensu rozmawiać .
Ponadto ja podałem argumenty mówiące, czemu ten film to dymiąca kupa gnoju, a skoro ty nie chcesz podać
kontrargumentów na obronę tego śmiecia, to wnioskuję krótko iż owych argumentów nie posiadasz i basta.
Z tobą nie będę rozmawiać ponieważ tylko obrażasz innych a jak byś obserwował forum wcześniej to byś moje argumenty przeczytał .
Fajnie a kto zaczynał kogo pierwszego obrażać ???? Myślenie boli ??? czy masz jakoś chorobę że nie wiesz co robisz ??? Spokojnie administratorzy jak byś nie wiedział obserwują forum już nie jeden taki jak ty dostał bana rób tak dalej ......
Tobie potrzebna jest lekcja dobrego zachowania niby z ciebie dorosły facet a zachowanie masz małolata ....
Już mi się odechciało :) chciałem z nim spokojnie pogadać ale widzę że się nie da cham zawsze zostanie chamem on jest tego najlepszym przykładem jak ktoś ma inny gust niż on to obraża od dzieciaków i niedorozwojów mi się film podobał i kolegą z mojej pracy tak samo :)
Żeby było jasne od razu: nie znam Actiona i nie wchodzę między was, ale rację koleś ma co do tego, że twoja gramatyka i pisownia pozostawia wiele do życzenia. Na razie.
Mam go w znajomych bo parę razy wymieniliśmy poglądy, które zresztą się pokrywają ale to nieważne. Jeśli chodzi o twoje tzw. "mylenie się" to nie wciskaj mi proszę kitu, bo nieustannie popełniasz błędy i do tego tak oczywiste, że gdyby twoja polonistka to zobaczyła to by skoczyła chyba z dachu wieżowca.