Rzygać mi się chce na widok tych wszystkich dzieciaków Raimiego
A mi rzygać się chcę na widok nie obiektywnwgo użyszkodnika, który nie ma szacunku do zdania innych.
Ale medal ma dwie strony Zavulon. Fakt że DR16 nie potrafi przyjąć zdania innych ale komentarze w stylu Słaby film stara trylogia była lepsza bo tak. I nie potrafi powiedzieć konkretów dlaczego jest słaby.
Są siebie warci, moim zdaniem film wyszedł dość słabo szczególnie druga część, która jak na mój gust okazała się błaha.
Coś mi się zdaje, że żaden fan nowej serii nie miałby nic przeciwko gdyby fani Raimiego normalnie przedstawili, dlaczego uważają, że film jest słaby, a nie tylko żałosne zaśmiecanie forum "Film jest głupi,bo jest głupi". Przykład; http://www.filmweb.pl/film/Niesamowity+Spider-Man+2-2014-622028/discussion/slaby +spiderman,2483591
Bo nie potraficie traktować tego z większym dystansem, tak twórca tego tematu jak i twórca tematu, który podajesz to są zwykli prowokatorzy nie warci uwagi, trochę dystansu i po prostu trzeba ignorować tych ludzi... Dyskusja z idiotą polega na tym, że najpierw sprowadzi Ci do niskiego poziomu a potem pokona zdobytym wcześniej doświadczeniem.
Masz rację, ale jednak trochę szkoda, że niektórzy trolle zaśmiecają forum takimi głupotami. Nie powinnam się tym zbytnio przejmować, ale taka już jestem. ;)
Niektórym po prostu brak dystansu, ale fakt faktem lepiej usuwać źródło niż walczyć z symptomami. Nie sądzisz?;)
Wierzę w taką ideę, że ludzie głupi sami się wykończą selekcją naturalną, do tego nie trzeba przykładać ręki.
Nie widziałeś "Idiokracji"? :D jeśli wierzyć takim założeniom, ci głupi niedługo zdominują mądrzejszych poprzez...powiedzmy, intensywną replikację ;))
W tej chwili największy przyrost naturalny to mają muzułmanie, strach pomyśleć co będzie za 20 lat.