PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114195
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Opinia

ocenił(a) film na 6

Fajny film według mnie ostatnia bitwa trwała za krótka (Goblin dostał raz w łeb i stracił przytomność
? Coś słabo jego kombinezon leczy rany/obrażenia biorąc pod uwagę fakt,iż po części usunął skutki
uboczne jadu pająka)A i jeszcze jedna doczepka-logika podpowiada ,że w miejscu gdzie
przetrzymywali Electra powinna być porządna ochrona a fakt,że nastolatek ją pokonał jest dla mnie
komiczny. Plusem są efekty specjalne.Świetna produkcja 7,5/10 ale za to ,że filmu nie skrzanili daje
8.Denerwuje mnie jeszcze tylko ten cliffhanger na końcu :)

ocenił(a) film na 6
WolferMan

Dla mnie film trochę przegadany, prawie 2h nic się nie dzieje a na ostatnie 30 minut upchnęli jakichś 3 super przeciwników, Elektro który mimo wytwarzania ogromnego napięcia i skierowania go bezpośrednio w Spider Mana nawet go nie drasnął (przy porażeniach występuje paraliż mięśni więc jakim cudem mógł jeszcze złączyć te przewody?), czy moce pająka wykraczają aż tak daleko? Później przylatuje Harry, kij tam już nawet że po 5 minutach umie obsługiwać latające deski itp, ale cała "walka" trwa minutę, jeszcze na koniec Noso wepchnięty na siłę. Ale wiadomo, logiki w filmach nie powinno się doszukiwać, szczególnie o superbohaterach.

ocenił(a) film na 6
Cmb

Mogliby trochę pozmieniać scenariusz,uciąć trochę gadania może wtedy walki z przeciwnikami Spideya byłyby dłuższe i ciekawsze.....Strasznie przereklamowali walkę z Rhino...Mam nadzieje ,że przy 3 to się naprawdę postarają.