Właśnie obejrzałem trailer i zastanawiam, się czy potrzebnie tylu wrogów (trzech) wrzucili do
worka, czyli będzie film akcji dużo wybuchów i nic więcej.
Podstawowe pytanie to po co zmieniać świetną serię z McGuirem... Rhino może być ciekawy :)
Ty tak serio czy żartujesz? 3 część to jeden z gorszych filmów jakie widziałem ale ok
Dla mnie Maguire lepszy niż Garfield, idealnie pasuje do Parkera z komiksu. Głupotą jest reaktywowanie w kółko serii sprzed kilku lat. Zrozumiałbym gdyby robili remake filmu z lat 80tych. Rozumiem potrzebę na nowego Flasha, mimo że stary serial był ok. Jeszcze ujdzie nowy Superman. Ale po co Spider? Można było zmienić scenariusz, dodać nowe efekty a zostawić starego aktora.
Zawsze bawią mnie ludzie którzy mówią "Dla mnie Maguire lepszy niż Garfield, idealnie pasuje do Parkera z komiksu." Ludzie czytaliście chociaż jeden komiks ? Maguire, jak dla mnie po prostu był nudny i nie przedstawiał nic czym był Peter Parker. Macie prawo do swojego zdania, ale przestańcie wciągać to komiksy jak ich nie czytaliście.
A mnie bawią ludzie, którzy przeczytali kilka komiksów TM-Semic z torrentów i są "ekspertami". Tak się składa, że mam skany wszystkich numerów Amazing Spider-Man i ogólnie większość komiksów z nim w oryginale skoro się chcesz jak przedszkolak licytować. A Peter Parker był nastolatkiem kiedy? Przez całe 50 lat trwania serii?
Skoro przeczytałeś komiksy, to powinieneś zauważyć że Maguire nie jest dobrym Peterem Parkerm. Ja na komputerze ze Spider-mana mam wszytkie Amazing, Avenging, Ultimate, Marvel Knight i Superior na bieżąco. I wracając do Girfield vs Maguire, to dalej nie rozumiem jak ludzie którzy czytali komiksy mogą lubić bardziej tego drugiego. Jak możesz to wytłumacz mi dlaczego Maguire "idealnie pasuje do Parkera z komiksu." Bo bardzo mnie to ciekawi.
Zawsze tak sobie wyobrażałem Parkera i tyle. Wytłumacz czemu ktoś woli jabłka a ktoś gruszki.
Maguire bardziej pasuje ??? Garfield bardziej pasuje na spider-mana on jest bardziej podobny z charakteru to tego z komiksu
Peter Parker był przede wszystkim nastolatkiem, z problemami nastolatka no i superbohatera w Nowym Jorku a nie doroslym facetem ktory nie jest smieszny...
Poprzednie Spider-Man'y ,to był totalny kicz. Jako tako jeszcze jedynkę dało się oglądać, bo cały film dźwigał W. Defoe. Co nie oznacza ,że ta nowa część była jakaś wybitna, no ale zdecydowanie dało się ją obejrzeć. Szkoda ,że Cameron w latach 90-tych nie dał rady nakręcić tego filmu - no ale nikt nie chciał mu wtedy na taki projekt wyłożyć ponad 200baniek :)
Zajrzyj na mojego bloga, spider-man może był inni od komiksowego, ale to nic złego.. bo jakbym chciał mogę poczytać komiks a tu został pokazany z innej strony, dobrze aktor zagrał i nie będę się tego czepiał kto bardziej jest Peterem Parkerem.
Ale mnie nie interesuje co jak wyglądało w komiksie ,bo ich nie czytam. Oceniam film jako film, a nie na podstawie czego jest robiony. A tak jak napisałem były one po prostu słabe. Tak jak np. Avengers, Fantastyczna Czwórka, X-men:FC itd. A np. Iron Man 1,Blade, Thor czy X-men były wg. mnie co najmniej dobre.
Mój błąd Peter w różnych komiksach był inny, możesz uważać za kiepski ale to on wprowadził wiele ciekawych rozwiązań które później zostały powielane i gdy by nie ten film, to by nie było Iron mana, Hulka. A Thor nie był dla mnie dobrym filmem, była dobra obsada aktorska i efekty, ale film był jednak kiepski..
W zwiastunie widac w Oscoprie skrzydła Sępa i macko Docka Oca, jak cos to pozniej moze bedzie Mysterio albo Kraven. Ja osobiście mam nadzieję że w 3ce będzie tylko Venom :)
Zapewne większość postaci pojawi się epizodycznie,ale już widać,że trzech Spiderman na pewno będzie miał. Skutkować to będzie jednym:
albo stworzą mu kogoś do pomocy albo Pająk okaże się na tyle wszechstronnym bohaterem, że pokona każdego z nich, niezależnie jak bardzo się będą różnić