http://marvelcomics.pl/news/index/id/21218/Przecieki-fabuly-%22Spider-Mana-2%22 oby nie :(
Hmmmm dobrze że GreenGoblin ma nie pojawić się w filmie jako wróg mam ogromne marzenie aby w trójce zobaczyć zarówno GreenGoblina jak i HobGoblina , takie mam ja odczucia co do trzeciej części Emejzinga
nie kupujcie tego, na bank skoro wprowadzili Gwen i Normana to tylko i wyłącznie Green Goblin zabije Gwen, nie uwierze że będą aż takimi ignorantami.
Myślę że jeśli Goblin faktycznie nie pojawi się w dwójce, co raczej nie ma racji bytu bo Rhino i Electo to mało (zwłaszcza że Webb napewno patrzył na Batmany Nolana i wie jakiego typu villaina wstawić w dwójce tj nemezis), Gwen przeżyje.
wiem ale już informację są nie za ciekawe :( oby film nie był taki jak z tych informacji . a poza tym ja filmu jeszcze nie oceniłem tylko mi te informację nie pasują
ja tam lubię jak reżyser dodaje coś od siebie , ale to tylko moje zdanie , choć uważam że Electro jako rywal jest zbędny , ale cóż się okaże
tutaj się nie zgodzę , w Trójce było dwóch ,a nawet trzech rywali przy czym Sandman przeszedł na stronę Spider-mana, to samo Harry, trójka miała znakomitą fabułę więc nie wiem o co się czepiasz w tym momencie
venom był fatalny jego wykład i mało czasu był na filmie , sandman i venom fatalny dobór wrogów że razem pracowali .marry jane też była kiepska , i zachowanie parkera na ulicy też głupie było .fabuła dla mnie była bez sensu jak by na kolanie pisana chcieli zrobić dużo a wyszło kiepsko spider-man 2 był najlepszy ze starszej serii
aha , argumenty masz jak ty to mówisz fatalne i gadasz totalne głupoty,pozwól że przedstawie ci kontr-argumenty na twoje beznadziejne argumenty , dobór wrogów znakomity,idealnie zostali dobrani , jeden z nich główny ,drugi że się wyrażę poboczny rywal ,fabuła i każdy monet filmu przewidziany więc nie rozumiem stwierdzenia za mało venoma w filmie , ja nie miałem z tym problemu , gdyż pierwszym nosicielem był Parker ,wolałbyś niepotrzebne scenki z Venomem ? zachowanie parkera na ulicy hahahha , oglądałeś "Emejzinga" ? tam co drugie zachowanie jest głupie i debilne , widzę ze takie dziecinady cię jarają , ale cóż , weź sobie oglądnij może jeszcze raz trylogię xd
nie muszę już oglądać tych filmów ponieważ oglądałem je już sporo razy i pamiętam już je na pamieć a poza tym mi nie musi się podobać to samo co tobie no sorry i czekam na venoma znowu w filmie w nowej serii
Ogarnij się ignorancie. To co gadasz to totalne bzdury. Venom był tragiczny w tym filmie i został szybciutko pokonany.
Zgadzam sie i byl stanowczo smiesznie zrobiony. A co do tej czesci to fajnie ze bedzie Electro tylko szkoda ze nie w swoim orginalnym zelono-zoltym stroju. I pewnie zrobia tak ze to on zabije Gwen. Jeszcze nie bylo oficjalnych wiadomosci o tym ze Rhino ma sie pojawic nie. Musimy poczekac na nowe wiadomosci.
oryginalny strój żółto-zielony xd chyba się za dużo kreskówek na oglądałeś , ten stój który będzie miał też jest oryginalny tylko z innej serii xd ,jak to nie było Rhino jest tak samo pewny jak Electro więc albo jesteś nieogarnięty albo nie wiem jak to wytłumaczyć że aktorzy potwierdzeni , wrogowie również a ty tego nie rozumiesz -.-
ja się nie spinam w żadnym wypadku , ale tylko CI mówię że kostium który będzie nosił Electro również jest oficjalny i powiem nawet że lepiej niż ma latać w masce z piorunami jak na Halloween -.- uważam że taki wygląd będzie dużo lepszy ;)
powiem Ci że średnio,tak właśnie średnio przemawia do mnie rola Herman , choć jego zobaczyłbym w Emejzingu zamiast np. Electro który totalnie do mnie nie przemawia , taki z niego złoczyńca przeciętny dosyć, uciekł z więzienia przy pomocy rękawic i dalej rabował z tego co pamiętam ,nawet w pierwszej konfrontacji pokonał spider-mana ,zdecydowanie bardziej lubię Venoma, Lizarda czy HobGoblina :)
zle zadalem pytanie. chodzilo mi czy wolalbys go zobaczyc w oryginalnym kostiumie czy w tym drugim z universa?
ale nadal nie rozumie, ja napisałeś coś w stylu że ja lubię Electro drugi ty electro pierwszy i ty i ja shocer pierwszy oto chodzi bo nie składnie napisałeś tamto zdanie -.-
chodzi o to ze mi sie bardziej podoba zielono-zolty kostium electro, a tobie ten drugi. I oboje lubimy pierwszy kostium shockera.
no to dobrze zrozumiałem o co ci chodziło xd
może ty zmierzysz się z tym postem
http://www.filmweb.pl/film/Niesamowity+Spider-Man-2012-401436/discussion/Hobgobl in,2166363
twoje argumenty są żałosne , widzę ze jesteś dzieckiem Emejzinga,a jaszczur może nie został szybko pokonany ? chwila walki w szkole i potem końcówka ? twoim zdaniem długo walczył z "pająkiem" ? śmieszy mnie to , ignorant ? bo ja potrafię powiedzieć że Emejzing to kiepski film, a ty bronisz go i obniżasz Spider-man'a 3 , nie popierając argumentami , no cóż chyba że dla ciebie argument to Venom był źle zrobiony to sorry, dla mnie jak i spider-man w czarnym kostiumie tak i venom był znakomicie zrobiony !
beka z cb ,nie masz argumentów ani nic lepszego do napisania to zakończ ten monolog z samym sobą