Oby nosił zbroję, a nie zamieniał się w Nosorożca. Teraz reżyserowie mają taka wyobraźnię,że wszystko możliwe.
Mnie ciekawi do jakiej roli typowana jest Felicity Jones :) Może Betty Brant? Bo jeśli tak to zobaczymy też nowego Jonaha Jamesona , a w jego roli to osobiście widzę R.Lee Ermey, a .
A jak sądzisz , kogo gra Colm Feore ? Ja mam w zasadzie trzech potencjalnych kandydatów -Normana Osborna. Jonaha Jamesona i Mendela Stromma ? Choć równie dobrze może odgrywać postać stworzoną umyślnie na potrzeby filmu.
Właśnie podali, że Paul Giamatt dołączył do obsady. To właśnie o tym aktorze były plotki jakoby miał wcielić się w Rhino.
Ja myślę, że Rhino pojawi się na chwilę. Electro ma być postacią z ukazaną pełną historią, więc zanim Electro zacznie siać popłoch Spidey musi się czymś zająć. Zamiast pokazywać walki ze zwykłymi oprychami mogą wykorzystać nosorożca. Co do Goblina, ja sądzę, że w pełnej krasie pojawi się dopiero pod koniec. To oczywiście tylko moje przypuszczenia.
Ja nadal uważam , iż raczej nie zobaczymy Zielonego Goblina w filmie. Ale mogę się mylić :)