PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 113881
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Rhino

ocenił(a) film na 6

Oby nosił zbroję, a nie zamieniał się w Nosorożca. Teraz reżyserowie mają taka wyobraźnię,że wszystko możliwe.

katedra

ciekawy pomysł z tą zbroją ale mi się wydaję że on będzie mutantem

użytkownik usunięty
wort801

Mnie ciekawi do jakiej roli typowana jest Felicity Jones :) Może Betty Brant? Bo jeśli tak to zobaczymy też nowego Jonaha Jamesona , a w jego roli to osobiście widzę R.Lee Ermey, a .

ocenił(a) film na 8

Albo Black Cat.

dla mnie też by pasowała na black cat :)

użytkownik usunięty
wort801

A jak sądzisz , kogo gra Colm Feore ? Ja mam w zasadzie trzech potencjalnych kandydatów -Normana Osborna. Jonaha Jamesona i Mendela Stromma ? Choć równie dobrze może odgrywać postać stworzoną umyślnie na potrzeby filmu.

ocenił(a) film na 2
katedra

Pewne ze bedzie Rhino?

ocenił(a) film na 8
Jinno

Właśnie podali, że Paul Giamatt dołączył do obsady. To właśnie o tym aktorze były plotki jakoby miał wcielić się w Rhino.

smiglo1993

tylko jak to będze 3 wrogów w jednym filmie oby nie było jak w spider-man 3

ocenił(a) film na 8
wort801

Ja myślę, że Rhino pojawi się na chwilę. Electro ma być postacią z ukazaną pełną historią, więc zanim Electro zacznie siać popłoch Spidey musi się czymś zająć. Zamiast pokazywać walki ze zwykłymi oprychami mogą wykorzystać nosorożca. Co do Goblina, ja sądzę, że w pełnej krasie pojawi się dopiero pod koniec. To oczywiście tylko moje przypuszczenia.

smiglo1993

oby tak było jak ty piszesz :)

użytkownik usunięty
wort801

Ja nadal uważam , iż raczej nie zobaczymy Zielonego Goblina w filmie. Ale mogę się mylić :)

też tak myślę za dużo już tych wrogów :)

użytkownik usunięty
smiglo1993

O ile tak naprawdę gra Rhino, a nie jest to tylko perfidna zmyłka . Giamatti osobiście bardziej mi się widzi jako Otto Octavius.