większość jest przyzwyczajona do Rhino z Fox-kids, gdzie był on mutantem. człowiek-nosorożec,
mysle jednak, że reżyser trochę bał się kiczowatej postaci... dlatego też zdecydował się na robota.
http://www.geek-retreat.com/wp-content/uploads/2013/12/rhino.png
średnio to wygląda, ale mam nadzieje ze bedzie ciekawszym rywalem niż sandman.
jak by był mutantem to było trochę głupie w kinie poza tym nie oszukujmy się spider-man znowu wróci na ekrany kin jak ta seria się skończy wiec
Rhino mutant prędzej czy później go zobaczy
Ostatnio myślałam trochę nad Rhino i doszłam do wniosku, że to nawet dobrze, że nie zrobili z niego mutanta. Pewnie wyglądałby jak szary Hulk, tyle że z rogiem. Teraz wygląda jak Transformer albo jeden z Zrodów Power Rangers, ale lepsze to niż mutant.
Po zwiastunie widać, iż w tym filmie trochę przesadzili z ilością wrogów: Electro, RHino, Green Goblin, Octopus, Vulture + jeszcze ten tajemniczy dziadek, który też ma pewno jakieś supermoce. I podobno mają dodać jeszcze Black Cat.
Jak dostał się do celi, do której nie da się dostać inaczej niż przez drzwi i również w dziwny sposób z niej wyszedł, to coś nie tak.
To chyba jednak trochę za mało bo mógł w niej być już kiedy przyprowadzili doktora
Ale wiesz jak to jest w filmach często tak po prostu jest pokazane że niby zniknął
A ja chętnie zobaczyłbym jak reżyser zrobiłby filmowego Rhino :p bo ten robot to jest troszkę przesadzony i widząc zwiastun to mało przypomina mi nosorożca :D Poza tym jedyne co mi się nie podoba i jednocześnie irytuje to czarnoskóry Max Dilon/Electro oraz zmienione "oczy" spider-man'a .... JA CHCE CZARNE, wyglądało to znacznie lepiej niż teraz, do tego są jakieś takie WIELKIE -.- aż napiszę do tego całego reżysera czy tam scenarzysty ! :p
gość z celi Jaszczura to albo The Gentelmen, albo Mysterio :)
octopus i volture nie doczekają się swojego filmu, wg. mnie w 3 części, Gentelmen/Mysterio zbierze wszystkich zbierów, a octopus i volture będą mieli doslownie 5 minut na ekranie.
skład sinster six jest dla mnie oczywisty:
1 Rhino
2 Dr. Octopus
3 Volture
4 Mysterio
5 Shocker
6 Jaszczur/Elektro
Green Goblin jakos mi do towarzystwa nie pasuje ;)
p.s. trochę żałuję ze Elektro ma być głównym rywalem Spidera w drugiej części. nie jest to jakoś super ciekawa postać.
o wiele bardziej chciałbym zobaczyć parę robusiów Rhino + Shocker i na koncu Green Goblin, ktory zabija Gwen. Spider walczylby z nim w 3 częsci.
gdzies czytalem, ze electro ma powrocic wiec on raczej tez bedzie nalezec do Sinister Six i masz racje ten gostek w kapeluszu to na 99% The Gentelman, on w originale zebral cala ekipe zloczyncow
Mam identyczne wrażenie, przy początkowych materiałach myślałem, że ten strój to taki żart, no ale jednak. Poprzedni był idealny. Tak poza tym, ten Rhino jest ruski :D