jestem bardzo ciekawy tego spin offu
według mnie członkami parszywej szóstki powinni być
lizard /szoker
rhino
electro
green goblin
doctor octopus
vulture
dla ciekawych zrobiłem taki filmik odnośnie filmu sinister six
http://www.youtube.com/watch?v=WURvn7gn2UI
Zauważyłeś że gdy w zwiastunie otwierają się drzwi z prawdopodobnie sprzętem dla członków sinister six widnieją numery tylko od 3 do 6 co oznacza to że członkowie 1 - 2 już prawdopodobnie istnieją czyli : Lizard [ jako że connors cały czas może się w niego przemienić dodając też fakt że w formie potwora nad sobą nie panuje a według fikyjniej strony daily bugle został uniewinniony może się to okazać całkiem prawdopodobne] , Człowiek w cieniu albo w zależności od tego czy scena z tymi drzwiami będzie przed czy po scenach ich powstania Electro i Rhino. Reszta najbardziej prawdopodobnych członków biorąc pod uwagę wszystkie wskazówki to : Green Goblin/hobgoblin/Harry [jako że zagląda do jednego z wejść a później widać jego przemianę i część walki ze spider manem], vulture, octopus
z lizardem może być trudno chyba że ktoś go będzie kontrolował stawiam prędzej na szokera że to on będzie tej 6
No ale kiedy conors zamieni się w lizarda to zmienia jego tok myślenie jest wtedy zły . conors ma dwie świadomości jedną dobrą jako człowiek i nikczemną jako jaszczur
wiem o tym chodzi mi że lizard cie ludzi zamienić w swój gatunek wiec tylko zabicie spider-mana by już łączyło a potem ??? lizardowi powinni dać spokój
tak ale spojż na to że lizard był bardziej agresywny chciał zabić parkera i jego najbliższych raczej conors nie życzył by śmierci petera i nie skrzywdził by niewinnej osoby wiadomo conors miał tą swą ideologie ale jeśli by miał poświecić ludzi to by tego nie zrobił kiedy zamieniał się w jaszczura stawał się bardziej gadem którego nie obchądzą straty w cywilach jego człowieczeństwo zanikało .
Wiecie jeśli ciekawią was jakieś njusy odnośnie amazing spider man 2 albo jakiego innego filmu opartego na komiksach Marvela albo po prostu jakieś ciekawostki to polecam tę stronę http://marvel-movies.wikia.com/wiki/Marvel_Movies ciekawostką jet to że jak wejdzie się w stronę o Connorsie to w ciekawostkach napisano że Daily Bugle wydało artykuł w którym napisano że Connors został uniewiniony.
Weź pod uwagę że Spider Man zawsze miał taki typowo kreskówkowy, komiksowy tok myślenia z właśnie takimi trochę nieścisłymi scenariuszami.
Biorąc pod uwagę że Connors zna sekret Richarda Parkera, jako lizard jest bardzo niebezpieczny oraz to że w scenie po napisach widać że wciąż może się zmienić w jaszczura może stać się członkiem sinister six. Z drugiej strony równie dobrze może się stać sprzymierzeńcem Petera i pomóc mu w walce jako że w grze widać że potraf już trochę kontrolować moc Lizarda.
Venom raczej nie bo najpierw by i tak musieli zostać wrogami jak już to black cat
Raczej chodzi o symbiota mógł by dać spider manowi moc do pokonania sinister six [jak o ile się nie myle było to w bajce] czy z jakimiś innymi przeciwnikami.
no z symbiotem było by to prawdopodobne do tego black cat i pajączek dał by sobie rade