Gość jest dobry (http://www.youtube.com/watch?v=yLtvOGiOEtQ)
Skoro Norman Osborn chciał zwerbować Peter'a do Sinister Six a po za 6-ścioma drzwiami widać jeszcze drzwi Nr 7 być może będzie tam Venom? Symbiot który miał uczynić Spider-man'a silniejszym/potężniejszym a zracji rezygnacji Petera Parkera Venom'em stanie się ktoś inny? Całkiem możliwe że podobnych drzwi jest więcej nie tylko 6, powątpiewam aby Vulture czy Octopus byli brani pod uwagę no bo czy to nie jest zbyt proste? Takie smaczki pokazywali by już w pierwszym zwiastunie? Chociaż cholera wie. Mój skład Sinister Six: 1- Electro 2-Hobgoblin (wydaje mi się że albo Harry przejdzie jakieś etapy mutacji w 2 i w 3 części albo kolejnym goblinem będzie Norman) 3-Mysterio 4-Sandman 5- Shocker 6-Venom a Jaka jest wasza reprezentacja Sinister Six opcji jest masa a coś mi się wydaję że i tak wszyscy będziemy zaskoczeni ekipą która się pojawi. ;) pozdr.
Symbiot Venoma to był przybysz z kosmosu a nie efekt pracy w Oscorp Tower więc wydaje mi się, że Venoma nie będzie. Choć jest to jeden z moich ulubionych przeciwników Petera to chyba nie chciałbym go zobaczyć w wersji Marca Webba. W końcu był on już w ostatniej trylogii o człowieku-pająku. Bardzo lubię też Scorpiona więc może to jest dobry typ na przeciwnika?
W swoich typach podałeś Shockera i Mysterio. Z tej dwójki lubiłem Shockera chociaż nie wiem jak miałby się znaleźć w filmie. Może jakieś powiązanie z Electro, w końcu obaj używali elektryczności jako broni? Who knows:)
Schocker też był jednym z moich ulubionych wrogów Pajączka i kozacko wyglądał :)
O ile dobrze kojarzę, to w wersji Ultimate (z której sporo czerpie Webb) Venom jest pochodzenia ziemskiego.
Mój skład:
1.Hobgoblin
2.Electro
3.Rhino
4.Vulture
5.Doctor Octopus
6.? Tu zależy kto pojawił by się w TASM 3 chyba że nie oto tu chodzi
To twój wybór odpowiedź na moje bo nie czaje. A jak odpowiedź to według mnie byłby to Hobgoblin a nie Green Goblin
Dlaczego? Green Goblin jest wazniejszy, Harry jest zielony, szalony, nie wyglada jak Hobgoblin, byl nim ktos inny a nie Osborn w ogóle. Dziękuję
O sorry mój błąd. Pomyliłem Hobgoblina z Green Goblinem cały czas Harrego miałem na myśli. Idę edytować swój post i jeszcze raz przepraszam za pomyłkę :-(
według mnie taki skład sinister six by mi odpowiadał
1 Green Goblin
2 Rhino
3 Electro
4 doctor octopus
5 Vulture
6.Shoker (może się pojawić w kolejnej części http://www.youtube.com/watch?v=OYCV8sIwoTY )
a jak nie to lizard
wooow dobry materiał podałeś, jak to będzie shoker to rewelacja wtedy od oryginału mało będzie się różnić
Dość naciągane, autor raczej chciałby aby Webb wrzucił do jednego uniwersum tyle postaci, tylko po co?
Tylko,że wygląda to raczej chaotycznie, rozumiem,że w komiksie było to epickie, pełne wdzięku i napompowane emocjami, ale jednak w filmach uniwersum Spidermana jest po łebkach i jedynie schematycznie zarysowane,a oni mają zamiar wprowadzać kilka postaci jakby to był serial.
Co z tego,że tak jest w komiksach? Wszyscy przecież wiedzą,że połowa z nich do ekranizacji się nie nadaje, co najwyżej do ogólnikowej adaptacji, która bazuje na danym komiksie