PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114195
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2
ocenił(a) film na 8
smiglo1993

Na trailerze widzimy dokładnie, że Spider-Man zmierzy się z Goblinem w wieży zegarowej, Obecna tam będzie też Gwen. Ukazany zostaje nam znana z komiksów poza Spideya, który to ewidentnie łapie kogoś swą pajęczyną. Jeszcze kilka tygodni temu byłem niemal pewny śmierci Gwen, teraz moja pewność gdzieś odeszła. Czy postać grana przez Emmę Stone zginie w tej scenie? Mam ogromną nadzieję, że twórcom uda się utrzymać odpowiedź na to pytanie, do samej premiery, w tajemnicy. Uznałem, bowiem, ostatnio, że byłoby to świetne zagranie. Niemal każdy obeznany z wydarzeniami z komiksów, przez parę sekund, w tym momencie, zastanawiałby się: 'Przeżyła? Nie przeżyła?' A wątpliwości brałyby się (przynajmniej u mnie) ze zmiany miejsca tego incydentu oraz tożsamości Goblina. Jak wiemy będzie to Harry, a nie Norman. Takie jest moje odczucie i jak wspomniałem, na tą chwilę, nie mam zielonego pojęcia, jaki los czeka pannę Stacy, Co Wy uważacie?

smiglo1993

ja liczę że przeżyje bardzo lubie postac Gwen i samą aktorkę Emme nie chce znowu Marry jane

ocenił(a) film na 8
wort801

Mary Jane, jak wiemy, będzie na pewno w trzeciej odsłonie. Ja również lubię postać Gwen oraz samą Emmę Stone, ale osobiście mam nadzieję, że jednak zginie. Uważam, że dwa filmy, dla tej postaci, w zupełności wystarczą. Mary Jane chcę zobaczyć, natomiast nie chcę właśnie oglądać kolejnego love triangle na modłę Spider-Mana 3 Sama Raimiego.

smiglo1993

każdy ma inne gusta

użytkownik usunięty
smiglo1993

Gdy to przeczytałem podszedłem do tej części o wiele inaczej. To ma sens i jest możliwość że Gwen w tej części zginie ale kto chce tę beznadziejną Mary Jane? Ale na trailerze nie było nic co oznaczałoby że Gwen zostanie porwana chyba że wspomną to dopiero w drugim zwiastunie.