Jestem pod wielkim wrażeniem filmu, dobra gra aktorska, z nutką humoru i miłymi dla oczu efektami specjalnymi. Postać Electra - świetna, końcówka jak ktoś nie czytał spoilerów - rozwala. Przyjemny film na udany wieczór ;)
A wszystkim z bólem dupy którzy aby narzekają na każdy film, jak to przecież niestety bywa wśród Polaków wieczne narzekanie, zachęcam do powrotu do waszych ulubionych filmów produkcji Asylum takie filmy na pewno się wam spodobają, a od dobrych (może nie w 100% idealnych) filmów odwalcie się i bądźcie normalnymi ludźmi a nie ciągle narzekającymi trollami!
Film nie jest zły jednakże słabo się sprzedał. Są szanse na to że kolejna amazing nie powstanie. Myślę, że Marc Webb to świetny reżyser, który odniesie wiele sukcesów. Jednakże do tego typu filmów się nie nadaje. Świetny humor, fantastycznie wykreowany pająk. Jednakże z antybohaterami jest już duuuuuużo gorzej. Jedynie Electro dawał radę. Ogólnie cała ta otoczka miłosna trochę przesadzona i zbyt mocno rozbudowana jak na film o super hero. Ogólnie po obejrzeniu tego filmu czuje spory niedosyt, czegoś mi w nim brakuje.
Ja czułem niedosyt po pierwszym TASM. Pewnie, że jest sporo wad, trochę nieścisłości, ale ludzie to najbardziej wierna i najlepsza adaptacja pająka jaka powstała. Gdyby pozwolić Webb'owi zrobić 4o godzinny film byłby to majstersztyk. Zresztą zawsze uważałem, że pajęczarz powinien być wysokobudżetowym serialem telewizyjnym.
I tutaj się z Tobą zgodę. Złożoność tej postaci najlepiej byłoby przedstawić w serialu. Mimo wszystko czekam na kolejne wersje pająka...
watek milosny jest rozbudowany, ale swietne dialogi i dobra gra aktorska, sprawiaja, ze jest lepszy niz w wiekszosci tzw. komedii romantycznych. sceny z zalotami miedzy Peterem a Gwen sa jednymi z najlepszych w filmie, a cala ich relacja mimo, ze schematyczna jest naprawde dobrze zbudowana. Mozeliwe, ze to glownie zalsuga samej postaci Gwen, bo nie pamietam kiedy ostatnio widzialem film przygodowy, s-f czy komiksowy gdzie dziewczyna bohatera nie bylaby tylko jego tlem, chyba tylko Kobietakot z "Batman Powraca" mi sie przypomina.
szczegolnie przypadlo mi do gustu szczeniackie poczucie humoru Petera, tego mi wlasnie brakowalo we wszystkich poprzednich odslonach.
To wtedy proszę to: http://i.iplsc.com/masc-na-bol-dupy-srodek-ktory-wedlug-wielu-powinien-byc-obow/ 0002Q27XG8SB8543-C116-F4.jpg
haha a replikant i vanhelsing to dla Ciebie arcydzieła, idź trollować matkę
a prądem mozna grać, odkryj you tube...
Oczywiście że można, nawet w filmie "Uczeń czarnoksiężnika" jest to pokazane i wytłumaczone w jaki sposób to się dzieje.