PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114195
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Ja,dziewczyna i dwoje dzieci ...wydaliśmy 72 zł i za co???? dno,tragedia...Ci aktorzy to samo.Ten Andrew nie daje rady byc SPIDERMANEM,ta aktorka Emma jeszcze gorzej ,nikt tu nie pasuje kolejni aktorzy to samo.Fabuła się nie kleji...szkoda gadac żal tylko mi było tych dzieci bo i Oni mówili że nie "ładny ten film" hehe

JAR_5

OSTRZEGAM nie idzcie na to do kina a tym bardziej z dziecmi bo mały usnął chyba po 30 min.a 3D to tylko było z nazwy.

ocenił(a) film na 3
JAR_5

Ten film niestety jest dla ''głupiej publiczności'' bez wymagań. Szkoda, że kino schodzi na dno. Hollywood serwuje nam teraz bezmózgie scenariusze z kiepskimi efektami specjalnymi.

ocenił(a) film na 8
Indy_6

A ja się z powyższą trójką nie zgodzę. Jestem dość wymagający co do filmów, a oglądam filmy wszelkiego gatunku i maści. Uważam, że robicie zasadniczy błąd, idąc na Spider-mana. Pamiętajcie, że to bajka. Ona nie będzie, a może nawet nie może być do końca wiarygodna i pełna refleksji. Spidey jako postać ucieleśnia szybkość, brawurę, ideologiczną walkę; taki jest i takim go pokochała publika. Zgodzę się tylko z tym, że Electro, jako człowiek a potem ta dziwaczna hybryda, był dość nużący i aż nazbyt plastyczny. Ja jestem zadowolony, bawiłem się dobrze, bo i nie szedłem z nastawieniem metafizycznym. Tak samo w meczu piłki nożnej nie znajdzie się koszykarza. A jak ktoś szukał, to też się rozczaruje. Myślę, że wszyscy zgodzą się co do jednego - od pierwszej części o niebo lepszy.