PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114195
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Światowa premiera Thora za 2 dni , podobno miał być na niej przedstawiony zwiastun TASM2, czy
info jest podtrzymane?

ocenił(a) film na 9
Anakin_Skywalker

Jak najbardziej podtrzymane. Potwierdzil to Andrew Garfield, wiec chyba mozemy wierzyc w te informacje. Nie wiem tylko, czy lepiej obejrzec zwiastun od razu jak wyjdzie, czy czekac do polskiej premiery thora i zrobic sobie niespodzianke.

ocenił(a) film na 7
AnOl

Wcześniej w sieci w słabej jakości był 4 minutowy jakby zwiastun Spidermana 2.To teraz to będzie to samo tylko w normalnej jakości?

kacperowski20

4 minuty to zdecydowanie za długo.

ocenił(a) film na 7
Anakin_Skywalker

Zobacz sobie w innych tematach jest.Ktoś tam podawał linki.Szybko je pousuwali,ale któryś tam działa.Wersja cam i trwa 4 minuty ; )

ocenił(a) film na 9
kacperowski20

Ale zdaje sie, ze to nie byl trailer, tylko teaser wypuszczony specjlnie na potrzeby comic-conu, a trailer ma zawieerac rhino i jakies tam inne rzeczy. No chyba, ze sie myle.

ocenił(a) film na 6
Anakin_Skywalker

trailer już dawno dostępny na yt w wersji cam

Anakin_Skywalker

powiem wam, że nigdy nie czekałem na żaden trailer tak jak na właśnie ten. Słaby czy dobry we will see, ale kto się w nim pojawi o to jest pytanie, Electro, Rihno, Green Goblin, Vulture i kogo zagra Felicity Jones ? can't wait!! i wolę oficjalnie dostać zwiastun niż jakieś ochłapy 'cam'.

ocenił(a) film na 6
Anakin_Skywalker

Zwiastun dopiero 13 grudnia :(

ocenił(a) film na 9
poiuyt123

Przesuneli? Dlaczego?

ocenił(a) film na 7
poiuyt123

Bez jaj.Tak czekałem i co? :( Co za...

poiuyt123

ja pierdziele.... ;//