Pewnie Venom by był pod koniec filmu. A glownym wrogiem by był w 3 czesci. Ale jak nie bedzie Brocka to ja dziekuje.
To jest możliwe ale gdy nie będzie Brock'a to ten venom nie będzie miał sensu lecz myślę że twórcy trylogi nie będą umieszczali tej samej postaci co w ostatniej produkcji czyli Spider-Man 3...
a rhino jest potwierdzony wiem że elcectro tak ale rihino no nie wiem lecz pewnie pod koniec filmu będzie przedstawiony venom :)
Mam nadzieje ze nie bedzie Venoma. o jak widac nie ma aktora ktory by zagral Brocka, a Harrego nie chce zobaczyc jako Venoma.
popieram Napier gdyby harry był venom byłaby masakra .j raczej venom będzie w 3 części pewnie będzie scena w przerwie napisów .
Cale szczescie dzieki spoilerom z sieci wiemy, ze nie ma opcji, by harry stal sie venomem, poniewaz w scenie finalowej przybiera postac goblina.
Pewnie że tak, ale sadzać po tym ze chcą się odciąć od poprzedniej trylogii i robią wszystko inaczej, to jeśli kiedyś Venom się pojawi to wątpię by dali Brocka. Żeby tylko nie zrobili z Flasha pierwszego Venoma. Bo inaczej kop w dupe.
Myślę, że jednoczesne odcięcie się od starej trylogii i umieszczenie Brocka ze sobą nie koliduje, zważywszy na to, jak został on przedstawiony w SM3.
Przedstawiony został moim zdaniem dobrze. Co z tego że aktor z wyglądu był za chudy i że Venom nie gadał dwuznacznie? Myślisz ze Webb by tę postać lepiej przedstawił? Patrząc na słabego Connorsa. Z wyglądu w ogóle nie pasował, tak samo jak i z charakteru. W trylogii Raimiego został lepiej pokazany tak samo aktor odgrywający te role, lepiej grał. A teraz szykuje się murzyn Elektro, który swoim albinizmem będzie śmieszył.