Jakich chcielibyście wrogów Spider-Mana w trzeciej części? Mi by odpowiadał Constrictor, Taskmaster i Mysterio lub Venom (ewentualnie Kraven Łowca :D) Podawajcie swoje pomysły :)
Venom i ewentualnie Mysterio bo reszta jest mało znana a zawsze dają postacie takie bardziej znane żeby ludzie kojarzyli co nie co.
Ale liczę na naprawdę dobrze zrobionego Venoma
wydaje mi się że Taskmaster nie jest tak mało znany (co do Constrictora się zgodzę), poza tym przecież PODOBNO ma być 6 części więc jeżeli to prawda chyba znajdą czas dla tych mniej znanych :P
Moim zdaniem w 3 możliwe że pojawi się Black Cat co bardzo chciałabym zobaczyć,ale równie prawdopodobna jest Menace :) Ale to zależy od tego kogo będzie grała Felicity :)
A oprócz Black Cat zobaczyć bym chciała Venoma,Kameleona albo Kingpina XD
Mysterio, Morbious, Kraven, ewentgualnie Venom. Z przyjaciolmi juz nieco trudniej, bo do wiekszosci z nich prawa maja inne wytwornie, Iron Fista na pewno nie zobaczymy. Ale licze na jednego z klonow Petera, Silver Sable lub Black Cat. Jedno jest pewne - ktos musi pomoc Spider-Manowi w walce z Sinister Six.
Tego nie wiemy, ale mysle, ze masz racje. Choc klony bylyby dobrym rozwiazaniem.
Ale wiesz, ze Klony nie musialyby wygladac jak Peter? W komiksach chodzilo jego zdolnosci.
Wiem ale chodzi mi o to że jakoś w filmie dziwnie by to chyba wyszło(ALE BY BYŁO PRZYNAJMNIEJ CIEKAWIE).
mówisz że do Iron Fista mają prawa inne wytwórnie? wow :O nie wiedziałem o tym :P jakie jeszcze postacie są wykupione?
Prawa do postaci sa rozrzucone pomiedzy trzy wytwornie. Spiedr-Man nalezy do Sony, Fantastyczna Czworka i X-Men do Fox, a reszta do Marvel Studios. Nie wiem, jak tymi pomniejszymi postaciami, ale jestem prawie pewna, ze nie mozemy sie spodziewac w tych adaptacjach Spider-Girl ani Spider-Woman.
Nie no, powstaje nowy film o Fantastycznej Czworce wlasnie po to, zeby podtrzymac prawa foxa do tej grupy. Bo jest takie cos, ze umowa wlasnosci trwa chyba 5 lat i jesli nie powstanie zaden nowy film z tymi postaciami, to wracaja do wlasciciela.
SHOCKER , DOCTOR OCTOPUS , VULTURE , GREEN GOBLIN , JACKAL , SINISTER SIX ,PUMA
http://www.youtube.com/watch?v=gYT4nDYg35o
http://www.youtube.com/watch?v=WUZn-ZRkpSE
http://www.youtube.com/watch?v=F6Y6mR1eHrE
SHOCKER , DOCTOR OCTOPUS , VULTURE , GREEN GOBLIN ok postacie ale JACKAL ten od klonowania i jeszcze puma ???? no litości ludzie lepszych postaci nie było ????
co było dobre w komiksach nie konieczne dobrze byłoby w filmie moza tym lepsze by było spider-many z innych rzeczywistości
Chętnie bym obejrzał, dobrze rozbudowany watek Venoma i Carnage'a, Morbius to tez super postac, wiec byłoby zajebongo gdyby tworcy postawili na takie cos ;)
Ja bardzo bym chciał zobaczyć Venoma z takiego prawdziwego zdarzenia, oraz Mysterio, Skorpiona no i Mobiusa. Co do pomocników to może będzie to Kraven i/lub Morbius?? Z tego co pamiętam on z nimi walczył, ale chyba mu także pomagali
Dobrze zrobiony Venom, nie taki sral jak w trylogii z Maguire'em, to była porażka i co chwilę śmiać mi się chciało, Venom to po pierwsze, primo, największy w historii wróg pajączka - wypadałoby zrobić to należycie, choćby oddać prawidłowo jego posturę - nie wiem jak w komiksach, ale w kreskówce którą oglądałem za dzieciaka to on był po prostu wielki.