youtube. com/watch?v=wsiwmpzlsIQ&feature=c4-overview&list=UUl ER1wDkNOi5wa8Afr9trKQ <-trzeba tylko skasować spację pomiędzy kropką a com.
Wrzucam link do zwiastuna w wersji z napisami PL. Muszę przyznać, że jestem dumny z tego dzieła:)
PS. Cholera, bardzo dużo przeciwników będzię miał pajączek w tej części. Napewno będzie Electro, pewnie Hopgoblin i Rhino, ale też w jednej scenie widać skrzydła Volture'a i macki Octupusa:D
A czy Green Goblin to nie był Norman Oscorp? Nie będę się upierał bo nie jestem pewny ale tak mi się wydaje:)
No chyba, że tak. Ja uwielbiam Spidermana bo jako dzieciak oglądałem zawsze animowanego pajączka ale komiksów nigdy nie czytałem:)
Cholera, przeglądałem ostatnio 2014 rok pod względem zapowiedzianych filmów(oprócz stycznia) i doszedłem do wniosku, że nie ma filmu na który bym się nakręcał i nie mógł doczekać. To się zmieniło:)
Ja czekam na pewno na X-men Days of Future Past, The Amazing Spider-Man 2, Captain America - The Winter Soldier, Robocop, Godzilla, 3OO - Rise of the empire, Guardians of the Galaxy, Tranformers - Age of Extinction
ja na te czekam X-men Days of Future Past, The Amazing Spider-Man 2, Captain America - The Winter Soldier, Robocop, najbardziej