PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114195
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

youtube. com/watch?v=wsiwmpzlsIQ&amp;feature=c4-overview&amp;list=UUl ER1wDkNOi5wa8Afr9trKQ <-trzeba tylko skasować spację pomiędzy kropką a com.
Wrzucam link do zwiastuna w wersji z napisami PL. Muszę przyznać, że jestem dumny z tego dzieła:)
PS. Cholera, bardzo dużo przeciwników będzię miał pajączek w tej części. Napewno będzie Electro, pewnie Hopgoblin i Rhino, ale też w jednej scenie widać skrzydła Volture'a i macki Octupusa:D

Charles111

Green goblin :) a tak dużo ponieważ planują Sinister Six

wort801

A czy Green Goblin to nie był Norman Oscorp? Nie będę się upierał bo nie jestem pewny ale tak mi się wydaje:)

Charles111

zależy w jakiej serii komiksowej teraz będzie harry potem pewnie jego ojciec Normam

wort801

No chyba, że tak. Ja uwielbiam Spidermana bo jako dzieciak oglądałem zawsze animowanego pajączka ale komiksów nigdy nie czytałem:)

Cholera, przeglądałem ostatnio 2014 rok pod względem zapowiedzianych filmów(oprócz stycznia) i doszedłem do wniosku, że nie ma filmu na który bym się nakręcał i nie mógł doczekać. To się zmieniło:)

ocenił(a) film na 8
Charles111

Ja czekam na pewno na X-men Days of Future Past, The Amazing Spider-Man 2, Captain America - The Winter Soldier, Robocop, Godzilla, 3OO - Rise of the empire, Guardians of the Galaxy, Tranformers - Age of Extinction

Himiteshu

ja na te czekam X-men Days of Future Past, The Amazing Spider-Man 2, Captain America - The Winter Soldier, Robocop, najbardziej

Charles111

tez serial animowany oglądałem jako dzieciak :)

ocenił(a) film na 8
wort801

A no planują :)

ocenił(a) film na 8
Charles111

Vulture - Sęp