PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114195
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2
ocenił(a) film na 7
neo_41

Czyli dostajemy GG z serii Amazing + Electro i Rhino z Ultimate.
Dodatkowo widać na zajawce skrzydła Vulture'a i macki Octopusa, więc można zaryzykować załozenie o Sinister Six w części 3, a przynajmniej o pojawieniu się tych dwóch postaci.
Za to Venom o którym wszyscy tak myśleli nie pojawia się ani na moment.

ocenił(a) film na 8
Dealric

Venom musialby byc sam, jako samotny wrog Pajączka, nie pasuje do zgraii z Oscorpu :P Chciałbym w trójce zobaczyć tez Black Cat

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

Chodziło mi raczej o hype, który robili niektórzy o tym, że przecież na zajawce jakiejś to na pewno był symbiot itp itd.
Oczywiście Venom jako przeciwnik koniecznie sam, opcjonalnie najpierw sam potem z carnage'em.

ocenił(a) film na 8
neo_41

Widzimy też Harry'ego w kostiumie, wyglądającego normalnie, a także moment przemiany, czyli pewnie zobaczymy różne stadia Harry'ego jako Goblina.

ocenił(a) film na 8
smiglo1993

Jest trochę zieleni więc jest dobrze ;)

ocenił(a) film na 7
neo_41

Harry nie grany przez James'a Franco to już nie to samo ;/

ocenił(a) film na 7
neo_41

Zatrzymajcie w 1:50. Widać, że to Norman jest goblinem.

ocenił(a) film na 8
BluRay2012

Spierałbym się, ma zdecydowanie posturę Dane'a DeHaana i młodo wygląda. Dodatko, w jednym z ostatnich swych wywiadów, Chriss Cooper wspominał, że The Amazing Spider-Man 2, w kontekście Normana, to przedstawienie tej postaci, które będzie prowadzić do czegoś większego w przyszłości.

ocenił(a) film na 8
smiglo1993

Tez tak, mysle postura i wlosy jak Harry. Zresztą przypatrzcie się jednemu telebimowi na plakacie przy Electro - Harry podczas przemiany :)

smiglo1993

mi też wydaję że to harry jest goblinem

ocenił(a) film na 8
neo_41

podobno norman ma być usunięty w tej części http://www.youtube.com/watch?v=H3sEtsFDMRY

ocenił(a) film na 8
mrPARADOKS

To jeszcze o niczym nie świadczy, poza tym jakby go mieli usunąć to raczej nie pojawiałby się w zwiastunie. I tak pewnie w tej części nie będzie miał zbyt dużej roli.

ocenił(a) film na 8
smiglo1993

wiele razy w zwiastunie pojawiały się sceny które w finalnym filmie nie były

ocenił(a) film na 8
mrPARADOKS

Racja, ale watpie zeby tu tak było

neo_41

Harry w 2:04 wygląda jak Emo Peter z Spider man 3

ocenił(a) film na 10
neo_41

Moim wszystkim złym opiniom, mi ten zwiastun się bardzo podoba. Szykuje się naprawdę dobra część.
Końcowa walka Spidera z Electro <3

mateusi91

walka z Elektro też mi się podoba :)

neo_41

tylko jest nie wiadomo kogo gra Felicity Jones dziwne jest jej zachowanie w tym filmiku inni dają nogę a ona sto i się patrzy na goblina

ocenił(a) film na 8
wort801

Może będzie Black Cat w 3 części :P

Himiteshu

może :)

ocenił(a) film na 6
neo_41

Najgorzej wypadają postacie