PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114195
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Zwiastun

ocenił(a) film na 9

Zastanawia mnie, czy kina w ogóle zamierzają wyswietlać zwiastun tego filmu. Do tej pory byłam pewna, że zobaczę go
przed drugim Hobbitem, okazało się jednak, że nie. Więc przed jakimi produkcjami możemy się spodziewać trailera?

AnOl

jeszcze mają czas :)

ocenił(a) film na 9
wort801

No mają czas, ale Amerykanie dostali zwiastun przed Hobbitem, a poza tym filmem ja nie widzę specjalnie wielu opcji na puszczenie trailera.

AnOl

Amerykanie to amerykanie my Polacy pewnie zobaczymy w tv

ocenił(a) film na 9
wort801

Zdarzyło się kiedykolwiek tak, żeby w Polsce jedyny zwiastun został wypuszczony do telewizji? Chyba muszą przed jakimś filmem go umieścić. Naprawdę wczoraj przed Hobbitem czekałam, a dostałam zwiastun Justin Bieber's Believe... Jak dobrze, że w Stanach to się okazało porażką finansową.

AnOl

ciekawe tylko przed jakim ????jak nie przed hobbitem ??? uznali że w tv pewnie będzie lepiej :)

ocenił(a) film na 9
wort801

A kiedy ma premierę Kapitan Ameryka albo X-men: future past?

AnOl

23 maja 2014 x-men

AnOl

a kapitan 28 marca 2014 (

AnOl

czyli przed kapitanem musi być :)

ocenił(a) film na 9
wort801

Przed drugim Thorem puscili trailer Kapitana, wiec przed Kapitanem musza puscic Spider-Mana. Pamietam, ze zwiastun poprzedniej czesci byl przed Avengers i chyba przed pierwszym Hobbitem, ale glowy nie dam. Na pewno widzialam go w kinie dwa razy. :)

AnOl

czyli czekamy na kapitana :) jak nie przed nim to nie wiem :)

użytkownik usunięty
AnOl

Jak narazie możemy ten zwiastun podziwiać tylko w telewizji, a i tak bardzo żadko.

ocenił(a) film na 10

Ja też byłem na hobbicie w 29.11 i czekałem ale był tylko justin bieber i przynajmniej robocop.

marcinek9920

ja byłem na hobbice wczoraj i był zwiastun spidera

ocenił(a) film na 10
mistrzu006

A w jakim kinie

ocenił(a) film na 10

Przecież tego zwiastuna nie ma jeszcze w telewizji

użytkownik usunięty
marcinek9920

Jest zapewniam cię. Niewidziałeś go pewnie dlatego że jak już napisałem pojawia się BARDZO ŻADKO.

marcinek9920

jest już parę razy go widziałem

ocenił(a) film na 10
wort801

To fajnie a na jakich kanałach go widzieliście ?

użytkownik usunięty
marcinek9920

Sam nie pamiętam. Może na Polsacie pewien nie jestem.

marcinek9920

chyba na Polsacie

ocenił(a) film na 10
wort801

Kurze nie wiedziałem że można w telewizji zobaczyć zwiastuny filmów które będą dopiero za parę miesięcy w kinie.Ale dobrze wiedzieć

marcinek9920

Zwiastun był puszczony 25.12.2013 przed drugą częścią Hobbita w kinie IMAX Kraków.

ocenił(a) film na 10
wjot1

A który zwiastun był puszczany

marcinek9920

http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+1+%28polski%29-32370 ten zwiastun został wyświetlony.
Oczywiście był on w 3D także same wrażenia z trailera były imponujące.

ocenił(a) film na 10
wjot1

No ja na hobbicie dostałem niestety tylko Justina Biebera i przynajmniej Robocopa

ocenił(a) film na 9
wjot1

Podłączam się do pytania - ten pierwszy, słabszy zwiastun, czy drugi, w którym wykorzystano materiał z comic-conu?

ocenił(a) film na 10
AnOl

Ja chciałbym jeszcze wiedzieć jaki leciał w kinie a jaki w telewizji

marcinek9920

ten leciał w tv jak dobrze pamiętam http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+1-32339 :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem