Zastanawia mnie, czy kina w ogóle zamierzają wyswietlać zwiastun tego filmu. Do tej pory byłam pewna, że zobaczę go
przed drugim Hobbitem, okazało się jednak, że nie. Więc przed jakimi produkcjami możemy się spodziewać trailera?
No mają czas, ale Amerykanie dostali zwiastun przed Hobbitem, a poza tym filmem ja nie widzę specjalnie wielu opcji na puszczenie trailera.
Zdarzyło się kiedykolwiek tak, żeby w Polsce jedyny zwiastun został wypuszczony do telewizji? Chyba muszą przed jakimś filmem go umieścić. Naprawdę wczoraj przed Hobbitem czekałam, a dostałam zwiastun Justin Bieber's Believe... Jak dobrze, że w Stanach to się okazało porażką finansową.
Przed drugim Thorem puscili trailer Kapitana, wiec przed Kapitanem musza puscic Spider-Mana. Pamietam, ze zwiastun poprzedniej czesci byl przed Avengers i chyba przed pierwszym Hobbitem, ale glowy nie dam. Na pewno widzialam go w kinie dwa razy. :)
Jak narazie możemy ten zwiastun podziwiać tylko w telewizji, a i tak bardzo żadko.
Ja też byłem na hobbicie w 29.11 i czekałem ale był tylko justin bieber i przynajmniej robocop.
Jest zapewniam cię. Niewidziałeś go pewnie dlatego że jak już napisałem pojawia się BARDZO ŻADKO.
Kurze nie wiedziałem że można w telewizji zobaczyć zwiastuny filmów które będą dopiero za parę miesięcy w kinie.Ale dobrze wiedzieć
http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+1+%28polski%29-32370 ten zwiastun został wyświetlony.
Oczywiście był on w 3D także same wrażenia z trailera były imponujące.
No ja na hobbicie dostałem niestety tylko Justina Biebera i przynajmniej Robocopa
Podłączam się do pytania - ten pierwszy, słabszy zwiastun, czy drugi, w którym wykorzystano materiał z comic-conu?